Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(6Combo9 @ 2012 02 17, 21:05)
Ateinanti Essence "Soul Sista"  kolekcija.

šešėliai tai labai į sunclub panašūs. gražios nagų lakų spalvos ax.gif
Atsakyti
Man tai seseliu paletes beveik analogiskos kaip is buvusios sun club kolekcijos smile.gif
Atsakyti
Įdomu, kaip atrodys tas skystas bronzer'is g.gif
Atsakyti
Graži , vasariška kolekcija. Patiko nagų lakų spalvos ir lūpų blizgesys ,tas rausvas smile.gif
Atsakyti
Sakykit merginos, kiek šitas daikčiukas kainuoja? smile.gif Ar geri atsiliepimai?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lady_m: 18 vasario 2012 - 10:43
O kokiuose eurokose/droguose jūs randat tuos išgirtus šepetėlius? Aš kiek parduotuvių apžiūriu, tai tik blush'ų šepetėliai likę būna ar kai kur gel eyelinerio.
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2012 02 18, 11:42)
Sakykit merginos, kiek šitas daikčiukas kainuoja? smile.gif Ar geri atsiliepimai?
user posted image

pati neturiu, bet pirkinių sąraše yra - irgi norėčiau sužinoti bandžiusiųjų atsiliepimus. užsienio bloguose tai giriamas ax.gif kaip kitoms?
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2012 02 18, 11:42)
user posted image

Bijau sumeluoti, bet tikrai iki 10lt 4u.gif Dar nedaug teko jį naudoti, bet man labai patiko, puikiai atlieka savo funkciją, švelnus, nedrąsko voko, tikrai malonus naudoti mirksiukas.gif

QUOTE(illuminated @ 2012 02 18, 13:11)
O kokiuose eurokose/droguose jūs randat tuos išgirtus šepetėlius? Aš kiek parduotuvių apžiūriu, tai tik blush'ų šepetėliai likę būna ar kai kur gel eyelinerio.

O jūs pabandykit ne tik Essence stende paieškoti, aš saviškį radau padėtą visai kitoj pusėj parduotuvės, prie visų makiažo šepetėlių wink.gif
Papildyta:
Kiek daug visko noriu iš Soul Sista kolekcijos bigsmile.gif Matyt labai vasaros pasiilgau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 15, 17:30)

Nusiziurejau labai faina lupdaziuka nude Nr. 50 , ale tik testeris belikes. doh.gif Kal kas uzmate ?

Sian pasiemiau eurokose essence maza reklamini katalogiuka, kur galima paziuret naujus atspalvius, produktus ir t.t. tai 50 numeriuko lupdazio jau neber, pakeistas 52 numeriu. Manau iseme is prekybos si atspalvi. Reikia skubeti.
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2012 02 18, 10:42)
user posted image

5lt laaaabai geras,minkštas,puikiai šešėliuoja,imkit wink.gif
Papildyta:
Aš gal ką praleidau,bet ar buvo Lietuvoj Legends of the sky?taip tų skaistalų norėjau.. :/
Atsakyti
QUOTE(Contagion @ 2012 02 20, 17:36)
Aš gal ką praleidau,bet ar buvo Lietuvoj Legends of the sky?taip tų skaistalų norėjau.. :/

Nebuvo, tebestovi Circus Circus ir vampyrinė kolekcijos.
Atsakyti
O man kaip tik nepatiko tos Soul Sista spalvos. unsure.gif Gal realiai geriau atrodys, nors šiaip tai atvirkščiai būna.
Atsakyti