Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(...whatever... @ 2012 02 10, 14:05)
Domina atsiliepimai apie nagų lako džioviklį "Express dry drops"  4u.gif

greitai džiovina, gražų blizgesį suteikia.
bet kelis kartus lakas burbuliukais nuėjo, tai dabar privengiu jo naudoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetCheery @ 2012 02 10, 15:29)
Super nagų lakas  thumbup.gif  labai patiko

(antras iš kairės):
user posted image

Gyvenime daugiau nepirksiu lako su tokiais stambiai blizgiais doh.gif Turiu ta paskutini is desnes,tai kol nusivaliau viska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2012 02 10, 23:06)
Gyvenime daugiau nepirksiu lako su tokiais stambiai blizgiais  doh.gif  Turiu ta paskutini is desnes,tai kol nusivaliau viska doh.gif

aš turiu melyną ir auksninį, mėlyną kol nusivaliau, tai prasikeikiau lotuliukas.gif kai nulakuoti, tai atrodo gražiai, bet per daug vargo po to.
Atsakyti
Girdėjau, kad tokie lakai su blizgučiais nagus labai geltonina. g.gif Bet gal bobelų pasakos. biggrin.gif
Atsakyti
Aš turiu irgi tą mėlyną blue addicted, tai oi vargelis... Sakau ir aš, kad pasistengsiu lakų su tokiais didžiuliais blizgučiais nebepirkt, nes nagus žaloja tikrai bent man. Su smulkiais tai dar normaliai, nors tas iš Vampire's Love LE tas juodai-auksinis irgi pragariškai nusivalo,bet dėl tokio gražio tai dar galiu aukotis. O su dideliais tai net nevisad gražiai atrodo.
Atsakyti
Man atrode graziai,bet kai nusivalyt reikejo..Tai dabar padejau i spinta ir guli,bet ismest kazko gaila doh.gif
Atsakyti
Circus Circus lakų blizgučiai irgi nelengvai nusivalo doh.gif
Atsakyti
ar vertas demesio?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2012 02 11, 16:06)
Circus Circus lakų blizgučiai irgi nelengvai nusivalo doh.gif

drinks_cheers.gif tenka tenka pavargt, kol nusivalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2012 02 10, 23:06)
Gyvenime daugiau nepirksiu lako su tokiais stambiai blizgiais  doh.gif  Turiu ta paskutini is desnes,tai kol nusivaliau viska doh.gif

o man kaip tik lengvai nusivalė biggrin.gif Man visi gerai nusivalo tongue.gif
Atsakyti
Tai jums pasiseke, nes man jis labai graziai atrode thumbup.gif Bet paskui gaila nuo nagu gramdyt didziuosius blizgius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2012 02 10, 22:06)

man asmeniskai slykscios spalvos. schmoll.gif schmoll.gif
mano amziuje (31m.) juokingai atrodytu nagai su tokiais blizguciais, nebent per Naujus metus
as turiu greito nagu dziovinimo puskikli o ne drops ax.gif
Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2012 02 04, 10:51)
Vis del to uzsukau vakar i Klaipedos big'o droga doh.gif  Nusipirkau xxl shine 03 uz 7.90,dabar bijau eit i eurokosa ir pamatyt mazesne kaina unsure.gif  Kazkodel atrodo kad permokejau g.gif  Nors seip ten uzrasyta kaina ir tipo -40%.Tai as ir pagalvojau kad nuo tu 8 litu akcija,o pasirodo ten jau akcijine.Arba dar geriau butu jei issiduriau ir nepaskaiciavo man tos nuolaidos doh.gif Ai,bet jau nebesvarbu  biggrin.gif
Seip stendas gana pilnas,tik nera daugelio lupdaziu spalvu,nagu laku mazokai, bet viskas daugmaz kaip eurokose mirksiukas.gif

pas mus ir be nuolaidos blizgesiai po 2.5€ g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 12 vasario 2012 - 00:39