Apžiūrėjau gyvai
Wild craft LE, kokia ji man graži
"Mano" spalvos, net gaila, kad daug tokių turiu
Įsigyjau šepetėlį ir nudinį lūpdažį.
Šepetėlis minkštas ir švelnus, surinktas ir apkirptas pusėtinai, naudotis juo tikrai galima, naujokėms makiažo srityje išvis būtų liuks, už kitus Essence šepetėlius kur kas geresnis. Visgi nepasakyčiau, kad jis super, man jis mažokas ir skystokas, be to aš mėgstu kiek šiurkštesnius šepetėlius, nes jie geriau kabina produktus. Šis šepetėlis, manau, labiausiai tiktų stipriai pigmentuotam produktui ir tokiam, kurio reikia visai nedaug ir ne visam veidui, o atskiriems jo plotams. Pvz gerai pigmentuotiems skaistalams. Čia aš kalbu apie tą galą, kuris anot instrukcijos skirtas pudrai. Šešėlinis galas - vėlgi pasirodė skystokas, standus, bet plaukelių norėtųsi kad būtų daugiau. Tinka padengti didelį voko plotą.
Lūpdažiukas patiko, tai jau 5 mano lūpdažis iš Essence ir tikrai ne paskutinis. Kokybė kaip ir kitų - silpna pigmentacija, trumpai laikosi, ant lūpų jaučiasi kaip balzamas.
Finish'as kreminis, be blizgučių. Spalva labai gera ir, manau, tiks daugeliui
Dar patiko šešėliai, nepirkau tik dėl to, kad turiu daug panašių ir net identiškų atspalvių (chaki identiška atspalviui 52 Olive garden iš pastovaus Essence asortimento, dariau
swatch'us ant rankos tiesiai parduotuvėje).
Įdomiai atrodo ir
highlighter'is, bet kad nebuvo testerių, nerizikavau pirkti nepabandžius, ypač žinant, kad paprastai Essence
highlighter'iai nelabai kokie