Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(cindy @ 2012 08 31, 15:57)
Apžiūrėjau naująją kolekciją. Pasiėmiau nude lūpų dažus - patiko. Graži spalva, gerai tepasi, gan riebus pasirodė, lūpų nesausina g.gif  Tik minusas, kad, turbūt, greitai baigsis. Tepiau kelis kartus, kad gautųsi gerai, tai toks vaizdas, kad nemažai ir nutepiau biggrin.gif

Aš taip pat šiandien jį įsigijau, paskutinį paėmiau Europos Droge. Lyginau su nuolatinės kolekcijos 52 nr., tai Wild Craft ryškesnis ir ne toks blizgus. Tiesa, pritariu, kad tepasi sunkokai, norint išgauti gerą spalvą reikia kelių storų sluoksnių.

Taip pat apžiūrėjau highlighterį, kuris mane labiausiai ir domino, dėja visiškai nepatiko, blizgučiai didoki, per daug pastebimi, žodžiu, kalėdinės eglutės efektas.
Atsakyti
Šį mėn oranžinis Essence tušas Eurokose su nuolaida kainuoja 2,94 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 03, 17:26)
Šį mėn oranžinis Essence tušas Eurokose su nuolaida kainuoja 2,94  blink.gif

kad nuo tu tusu essence puse blakstienu iskrenta blink.gif dazo gerai, bet nebeperku
Atsakyti
Man lygiai tas pats buvo. Todėl ta kaina, net negundo biggrin.gif
Atsakyti
as tai nusipirkau ta oranzini biggrin.gif dazymas nieko ypatingo, bet paakius teplioja verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

buvau aš šiandien Kauno, Baltų pr. Eurokos, tai nuolaidų daug, bet nusipirkau tik vieną blizgį Essence (Vampire's love 01 Bloody mary). Nagų lakai buvo po 2-3-4lt, bet man jie tokie kaip ir pasenę atrodė, na nemoku net apsakyt, bet pirkti nesugundė. Taipogi buvo išsukami akių pieštukai po 2lt su centais, tačiau ten buvo likę tik dvi spalvos - khaki ir oranžinė. Mono šešėliai buvo po 3lt berods su centais, bet man kažkuo netinka Essence šešėliai. Nesvarbu ar su pagrindu ar ne, bet po poros valandų jie apsitrina ir lieka tik blizgučiai. Dar žalias Falsies tušas iki 5lt buvo kažkur ir translucent pudra apie 7lt. Kelios rūšys blizgių, paprasti pieštukai irgi su nuolaida buvo.

Beje, čia lakai dar seno dizaino, ne kaip Droguose...
Atsakyti
Apžiūrėjau gyvai Wild craft LE, kokia ji man graži smile.gif "Mano" spalvos, net gaila, kad daug tokių turiu smile.gif
Įsigyjau šepetėlį ir nudinį lūpdažį.

user posted image

user posted image

Šepetėlis minkštas ir švelnus, surinktas ir apkirptas pusėtinai, naudotis juo tikrai galima, naujokėms makiažo srityje išvis būtų liuks, už kitus Essence šepetėlius kur kas geresnis. Visgi nepasakyčiau, kad jis super, man jis mažokas ir skystokas, be to aš mėgstu kiek šiurkštesnius šepetėlius, nes jie geriau kabina produktus. Šis šepetėlis, manau, labiausiai tiktų stipriai pigmentuotam produktui ir tokiam, kurio reikia visai nedaug ir ne visam veidui, o atskiriems jo plotams. Pvz gerai pigmentuotiems skaistalams. Čia aš kalbu apie tą galą, kuris anot instrukcijos skirtas pudrai. Šešėlinis galas - vėlgi pasirodė skystokas, standus, bet plaukelių norėtųsi kad būtų daugiau. Tinka padengti didelį voko plotą.

Lūpdažiukas patiko, tai jau 5 mano lūpdažis iš Essence ir tikrai ne paskutinis. Kokybė kaip ir kitų - silpna pigmentacija, trumpai laikosi, ant lūpų jaučiasi kaip balzamas. Finish'as kreminis, be blizgučių. Spalva labai gera ir, manau, tiks daugeliui smile.gif

Dar patiko šešėliai, nepirkau tik dėl to, kad turiu daug panašių ir net identiškų atspalvių (chaki identiška atspalviui 52 Olive garden iš pastovaus Essence asortimento, dariau swatch'us ant rankos tiesiai parduotuvėje).

Įdomiai atrodo ir highlighter'is, bet kad nebuvo testerių, nerizikavau pirkti nepabandžius, ypač žinant, kad paprastai Essence highlighter'iai nelabai kokie ax.gif

Atsakyti
Įdomiai atrodo ir highlighter'is, bet kad nebuvo testerių, nerizikavau pirkti nepabandžius, ypač žinant, kad paprastai Essence highlighter'iai nelabai kokie ax.gif
[/quote]

Jei domina, interneto bloguose yra swatchai smile.gif bent keleta maciau, skaiciau neblogu ispudziu
Atsakyti
Spalio LE kolekcija - http://www.essence.e...php?id=2200&L=0

Turbut LT nebus, bet gal ir gerai, nes produktai tikrai tikrai labai paaugliski ;/
Atsakyti
Gal kas žino kada pigmentai atsiras stenduose, o gal jau yra? blush2.gif Niekaip nerandu temoje unsure.gif
user posted image

Rašo psl., kad rugpjūtį, bet neteko dar matyt...
Atsakyti
nemaciau parduotuvese blink.gif gali buti, kad ir nesulauksim LT blush2.gif
Atsakyti
O kvepalų sulauksim? Vasaros pabaiga jau seniai praėjo...
Atsakyti