Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

toks pravedimas,tik violetinis, Europos Droge tris litus kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2012 08 29, 14:26)
o kas blogai jam buvo?

nepamenu kaip iš pradžių buvo, bet vėliau labai šlykščiai pradėjo jaustis ant lūpų. beveik nedrėkino ir labai ryškino išsausėjimus. ir šiaip, tas atspalvis atrodė vos neryškus,bet ant lūpų užteptas irgi šlykštokai atrodė,nemoku net paaiškint kaip:D žodžiu, nepavykęs toks daiktas. šiaip nežinau,gal kiti balzamai kitokie,bet jau dabar kažkaip atstumia.
Atsakyti
Sveiki, turejau essence issukama juoda akiu piestuka " Long lasting" ...
As ji pameciau, ir noreciau vel nusipirkti, bet jo vis nerandu parduotuvese, kitu atspalviu yra, bet juodu ne.
Gal kur nors kaune matėte?
Atsakyti
Sveiki, gal turite kas šį nagų dailei daryti štampukų rinkinį? Ar geras? Ar verta pirkti? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 31 rugpjūčio 2012 - 00:07
QUOTE(vikutea @ 2012 08 30, 17:56)
Sveiki, turejau essence issukama juoda akiu piestuka " Long lasting" ...
As ji pameciau, ir noreciau vel nusipirkti, bet jo vis nerandu parduotuvese, kitu atspalviu yra, bet juodu ne.
Gal kur nors kaune matėte?

As irgi ji turiu, tikrai laaabai geras, nenubega nenusimirksi, spalva itin intensyvi juoda, tikiuosi savo mieste dar rasiu ju unsure.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau naująją kolekciją. Pasiėmiau nude lūpų dažus - patiko. Graži spalva, gerai tepasi, gan riebus pasirodė, lūpų nesausina g.gif Tik minusas, kad, turbūt, greitai baigsis. Tepiau kelis kartus, kad gautųsi gerai, tai toks vaizdas, kad nemažai ir nutepiau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Nusipirkau ir as siandien nude lupdazi, pasktini Droge prie savo darbo - tikrai smagus ir geresnis uz pagrindines kolekcijos nude lupdazius, nes nera to jausmo, kad sausina lupas
Atsakyti
Na kad taip išgyrėt, tai pirksiu ir aš tą nude lūpdažį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirena97 @ 2012 08 29, 16:12)
Nusipirkau šiandien essence vazeliną/lūpų balzamą. žodžiu, labai nepatiko ,kad droge nebuvo testerių,tai skonį reikėjo rinktis pagal aprašymus kurie nelabaiii ką pasako (pvz maniškis- ''fruitylicious''). Kažkodėl paėmiau rožinį.
Šiaip tepasi maloniai,kaip paprastas vazelinas, ir skanus labai  biggrin.gif  tik va labai įdomu kokių skonių tie kiti likę biggrin.gif  biggrin.gif

Kokia kaina? Čia iš New In Town kolekcijos?
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2012 09 01, 00:31)
Kokia kaina? Čia iš New In Town kolekcijos?

Apie 5lt man rodos. Jo čia iš new in town smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 08 31, 10:17)
As irgi ji turiu, tikrai laaabai geras, nenubega nenusimirksi, spalva itin intensyvi juoda, tikiuosi savo mieste dar rasiu ju unsure.gif

taip noriu to piestuko, kitu firmu bandyt bijau...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 31, 18:53)
Na kad taip išgyrėt, tai pirksiu ir aš tą nude lūpdažį  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir aš gundausi, po savaitgalio eisiu ieškoti biggrin.gif
Atsakyti