Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Kokia nesamone, Kauno Eurokos dabar i stendus susidejo ta kolekcija, kuria Drogas ka tik iseme biggrin.gif o prie darbo esantis Drogas vis dar nesugeba atnaujinti stendo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 08 28, 10:25)
Ar atsiras bandziusiu skaistalus? Tikslaus pavadinimo nepamenu,bet tokie pereinantys atspalviai is rozines i persikine. Spalvinis derinys labai primena vienus Estee lauder.

Čia Catrice, ne Essence biggrin.gif
Atsakyti
yra ir Essence tokie, Miami kolekcijos
Atsakyti
Nusipirkau šiandien essence vazeliną/lūpų balzamą. žodžiu, labai nepatiko ,kad droge nebuvo testerių,tai skonį reikėjo rinktis pagal aprašymus kurie nelabaiii ką pasako (pvz maniškis- ''fruitylicious''). Kažkodėl paėmiau rožinį.
Šiaip tepasi maloniai,kaip paprastas vazelinas, ir skanus labai biggrin.gif tik va labai įdomu kokių skonių tie kiti likę biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Aš jau po labai nepavykusio "fruity LE" balzamo, abejoju ar pirkčiau essence lūpų balzamus g.gif
Atsakyti
o kas blogai jam buvo?
Atsakyti
Kauno droge, esančiame Laisvės alėjoje, yra wild craft kolekcija. Kai buvau, buvo visa, matyt, neseniai sudėta. Pagriebiau Rosewood Hood lūpų dažus ir tokio pat pavadinimo nagų laką smile.gif Ir šiaip, stendas atnaujintas, nauji nagų lako buteliukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HopeInTheJar: 29 rugpjūčio 2012 - 14:47
Senokai jau užmetinėjau akį į Essence stendą, bet maniau, kad čia eilinė pigi kosmetikos linija (kažkada seniai esu nudegus su nagų lakais), kol internete neperskaičiau atsiliepimų. Kai kurie produktai lyginami su MAC ar NARS, tad pagalvojau, kad verta pabandyt. Galų gale jei ir nepatiks nebus labai gaila nutrenkt į stalčių, juk ne tiek jau daug kainuoja. smile.gif

Praeitą savaitę įsigijau gelinį akių pavedimą ir tos pačios firmos šepetėlį tam reikalui.
user posted image

Negaliu atsidžiaugt! Labai pigmentuotas, kreminis, puikiai laikosi visą dieną, neišblunka, nenutrupa, labai lengva suformuot ir plonas ir storesnes linijas. Žodžiu, labai patenkinta. O ir šepetėlis gerai savo darbą atlieka. thumbup.gif Dabar vaikštau su winged eyeliner visur. laugh.gif Reiks dažniau užmest akį į Essence produkciją. smile.gif
Atsakyti
Šiandien mačiau Droge kad šiek tiek atsinaujinus essence nagų lakų kolekcija. Lakų buteliukų forma kitokia ir kiekis šiek tiek didesnis smile.gif Anksčiau būdavo 5 ml, o dabar tiksliai nebepamenu bet lyg ir 8 ml smile.gif Aišku ir kaina pasikeitė..
Atsakyti
pagaliau ir as nauja stenda pamaciau Kauno Droge smile.gif man labai patiko tiek nauja kolekcija, tiek atnaujinimai. Tikrai pirksiu nagu lakus, dali LE kolekcijos prekiu, tik gal vienas dabar, kitas kai prasides nuolaidos smile.gif
Papildyta:
Beje kuriam Eurokos Kaune yra Miami Rollergirl nukainota kolekcija? Noreciau skaistalu, bet Laisvej neradau
Atsakyti
QUOTE(HopeInTheJar @ 2012 08 29, 14:40)
Kauno droge, esančiame Laisvės alėjoje, yra wild craft kolekcija. Kai buvau, buvo visa, matyt, neseniai sudėta. Pagriebiau Rosewood Hood lūpų dažus ir tokio pat pavadinimo nagų laką smile.gif Ir šiaip, stendas atnaujintas, nauji nagų lako buteliukai.

Ot *****, o aš kaip tik vakar ten buvau, tai dar nebuvo atnaujinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Coldhearted @ 2012 08 29, 15:44)
Praeitą savaitę įsigijau gelinį akių pavedimą ir tos pačios firmos šepetėlį tam reikalui.
user posted image

Negaliu atsidžiaugt! Labai pigmentuotas, kreminis, puikiai laikosi visą dieną, neišblunka, nenutrupa, labai lengva suformuot ir plonas ir storesnes linijas. Žodžiu, labai patenkinta. O ir šepetėlis gerai savo darbą atlieka. thumbup.gif Dabar vaikštau su winged eyeliner visur. laugh.gif Reiks dažniau užmest akį į Essence produkciją. smile.gif

jooo, šis pravedimas tikrai gėris wub.gif , net lyginant su brangiais kitų firmų variantais
Atsakyti