Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Butu idomu, jei naujos LE kolekcijos sepetelio turetojos ji palygintu su pagrindines kolekcijos pudros ar akiu seseliu sepetukais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 08 26, 21:37)
o presuotai ar biriai pudrai bandet? nes man rodos kreminei tai jis neskirtas tikrai  g.gif kodel jum pudrai netiko- per mazas? o antra gala seseliams bandet?

Ne, kad jis kreminei tinkamas ir neturėjau galvoje, tik tai, kad būtent kontūravimo/skaistalų šepetėliui didelių reikalavimų neturiu, tai man sunku šį kažkaip vertinti. Tik būtent kontūruoti man su tokiu patogiau, nei su kirstu šepetėliu.

Kompaktinei pudrai tikrai atrodo per mažas, be to kompaktinę, jei jau ją naudoju, tepu su didesniu ir „puresniu“ šepetėliu.
Biriai pudrai tokio tipo šepetėlių išvis nenaudoju, naudoju apvalų(?), plokščiu galu. smile.gif
Šešėliams nebandžiau.
Atsakyti
O pagal produkto aprasyma kam is vis skirtas tas LE kolekcijos sepetukas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2012 08 26, 22:38)
O pagal produkto aprasyma kam is vis skirtas tas LE kolekcijos sepetukas?  unsure.gif

Pudrai ir šešėliam pagal aprašymą.
Atsakyti
Atsinaujine nagu lakai kainuoja dabar 7.09 lt ax.gif tiek bent droge uzmaciau siandiena. Pagal mane tai brangoka...bet gal kokybes prasme susitvarke jie mirksiukas.gif
Atsakyti
peržiūrėjau tą naują kolekciją, nu ir gyvai ne taip sužavėjo sad.gif

O kokia kolekcija Eurokos?
Atsakyti
Eurokos dar neatsinaujino tos Miami kolekcijos, nors siandien Kaune du Drogai ir Wild Craft neturejo biggrin.gif
Atsakyti
As kazkaip is nuotraukos buvau susidarius ispudi,kad tas dvipusis naujasis sepetelis didesnis. Siandien nuejau, paziurejau ir nusprendziau, kad tas galas, kuris aprasyme nurodyta, jog skirtas pudrai, mazokas. Konturavimui gal visai ir tiktu rolleyes.gif
Atsakyti
as ta sepetuka is wild craft butent konturavimui ir naudoju, visai patiko
Atsakyti
o ar tas sepetukas nera labai "skystas"? nes tie is pagrindines kolekcijos ar vienoje LE kolekcijoje buves akiu sepetukas baisiai ïsplauke", ta akiu tai net ismeciau normaliai nenaudojusi.
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2012 08 27, 21:59)
As kazkaip is nuotraukos buvau susidarius ispudi,kad tas dvipusis naujasis sepetelis didesnis. Siandien nuejau, paziurejau ir nusprendziau, kad tas galas, kuris aprasyme nurodyta, jog skirtas pudrai, mazokas. Konturavimui gal visai ir tiktu  rolleyes.gif

Taip, pudrai mažokas, labai tinka jei T zoną norit sutvirtint, telpa visur. Konturavimui, man asmeniškai, nėra labai patogus, iš bėdos tinka. Labai fainas tas mažesnis galas, juo galima ant užmaskuotų vietų tepti sutvirtinančią pudrą. Bandžiau ir šešėlius ant viso voko tepti, laabai gerai šiam reikalui thumbup.gif Po vakar dienos įvairiu ekperimentų išploviau su šampūnu, nei vienas plaukelis neiškrito.
Atsakyti
Ar atsiras bandziusiu skaistalus? Tikslaus pavadinimo nepamenu,bet tokie pereinantys atspalviai is rozines i persikine. Spalvinis derinys labai primena vienus Estee lauder.
Atsakyti