Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(dominica @ 2012 08 26, 11:27)
juodaplaukem gal labiau pagrindines kolekcijos seseliai tiktu, sitie is wild tikrai per sviesus bus  smile.gif

Mano manymu juodaplaukėms gerokai per šviesūs antakių šešėliai iš pagrindinės kolekcijos, bent man visai netiko unsure.gif
Atsakyti
tai nauji dar sviesesni biggrin.gif

negaliu pasakyt kaip laiko, dar nesidaziau taip rimtai. bet manau laikys taip pat kaip ir pagrindines kolekcijos smile.gif
Atsakyti
tai su kuom antakius dazyt juodaplaukem? biggrin.gif
Atsakyti
Iš Essence būtent - nieks netinka. Iš bėdos nebent juodu paprastu pieštuku galiam būtų šiaip ne taip pasidažyti
O jei iš kitų gamintojų, tai man pvz puikiai tiko vaško - šešėlių rinkinukas Wet n wild, taip pat jau daug metų nuolat perku Deco pieštuką atsp 001, vienu metu dingo iš prekybos, tai mama iš kito miesto atsiųsdavo smile.gif , atspalvis unikalus, labai tamsiai rudas šaltas be ryžumo, nusipirkti galima Martinoje
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2012 08 26, 11:52)
tai su kuom antakius dazyt juodaplaukem? biggrin.gif

man labai gerai be you antakių želė su juodu atspalviu
Atsakyti
aciu merginos, pasidomesiu smile.gif
Atsakyti
Naujame rinkinuke nėra vaško, įtariu neatlaikys jis visos dienos.

Vis dar laukiu atsiliepimų apie šepetėlį 4u.gif
Atsakyti
as nesu niekad vasko naudojusi ax.gif kazkaip man ir be jo puikiai laikosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2012 08 25, 20:06)
O gal jau kas matėt kur šiaip atnaujintą Essence stendą? Domina tie naujieji lakai nagų, gražios spalvos dauguma. :}

Antakalnio Droge yra tai manau jau bus daugumoje Drogu smile.gif
Atsakyti
Smagu!! Iš pradžių gal tik prasižiūrėsiu, bet bent jau iš lakų tai labai norėčiau spalvų
"english rose" (vidurinė)
user posted image
"walk on the wild side"
user posted image
ir special effect topperio "holo topping,please"
user posted image
gal kartais kainas pamenat? įdomumo dėlei ar pasikeitė nuo senųjų, ar ne. bet jaučiu bus kiek pabrangę :D
Atsakyti
Nusipirkau dvipusį wild craft šepetėlį, bet nelabai žinau, ką apie jį pasakyti.
Švelnus, minkštas, kol kas nesišeria, nėra labai skystas (o ta mažoji dalis ir visai standi). Pudrai jis man neatrodo tinkamas, bet gerai tiko kontūravimui (po skruostikauliu, nosiai), kam ir pirkau. Minkštą produktą „kabina“ gerai, dengia ir išsklaido lyg ir irgi. Kreminės pudros šepetėliui turiu daugiau reikalavimų, o šis normalus ir tiek, tam, kam aš jį naudoju, tinka. smile.gif
Atsakyti
o presuotai ar biriai pudrai bandet? nes man rodos kreminei tai jis neskirtas tikrai g.gif kodel jum pudrai netiko- per mazas? o antra gala seseliams bandet?
Atsakyti