Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Sveikos merginos. 4u.gif
Gal kuri zinote ar Essente turi bronzata veidui? Gal kuri bandete ir gali ka nors parekomenduot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 08 24, 11:53)
Jei turit omeny ta kirsta sepeteli kuris skirtas geliniam pravedimui, tai jis labai nekoks, labai minkstas, skystas ir antakius juo ryskinti labai nepatogu.

butent ta ir turiu galvoj. man su juo ir antakius ryskinti, ir pravedima akims daryti su geliniu laineriu arba stipresnes pigmentacijos akiu seseliu- super thumbup.gif
Atsakyti
Aš turiu šį:
user posted image
Man labai patinka, ilgam jo užtenka, taupiai naudojasi. Ir ant veido ne oranžinis, laikosi taip pat gerai. Tikrai esu juo patenkinta. Tik nežinau, ar dar galima jų surasti kur nors 4u.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau gyvai naują "Wild Craft" kolekciją. Kokia graži. Noriu šepetėlio. Jei kas pirksite, būtinai parašykit atsiliepimus apie jį 4u.gif Gaila nebuvo testerio spindinčios pudros, realybėj per dėžutę produktas atrodo pilkokas, smalsu kaip ant odos g.gif
user posted image
Kolkas neatsispyriau tik "Rosewood hood" lūpdažiui. Ant lūpų malonus, laikosi neypč, nesmarkiai pigmentuotas, kad suteiktų spalvą reikia kelių sluoksnių. Bet kaip už 7.85lt aš patenkinta.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Libela @ 2012 08 24, 13:26)
Sveikos merginos.  4u.gif
Gal kuri zinote ar Essente turi bronzata veidui? Gal kuri bandete ir gali ka nors parekomenduot?  4u.gif

Bandžiau ir labai nepatiko - miltai ir kreida, dulka, kabinasi gabalais, ryžokas, gan pastebimas ant odos (už panašią kainą puikūs Gabriela Salvete, turėjau jau 3 rūšių skirtingo finish'o topsecret.gif )
Atsakyti
noriu to teptuko, lupdazio ir sviesus nagu lakai super 4u.gif bet kur radote kolekcija? buvau siandien ir eurokos, ir droge - niekur neradau. Beje, per ispardavimus besidairancioms i Legends of the sky skaistalus - man labai patiko. Tik reikia mazai ju tepti, nes kitaip galima lengvai nusispalvinti biggrin.gif
Atsakyti
Malena, kuriam droge radot? ryt uzsukciau apsiziuret biggrin.gif sepetukas ir man idomus, ir lupdazio spalva super grazi atrodo wub.gif

o beje sviesus lakai is essence man schmoll.gif . nusipirkau pries menesi levandu spalvos- ziauriai graziai atrodo, bet lakavimas baisus, dengia dryziais, nedziusta.. daugiau nerizikuosiu tu keliu litu i bala mest doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 24 rugpjūčio 2012 - 20:45
Essence gelinis pravedimas labai patiko, bet....kad jau laaaaabai greit tirštėja blink.gif Nejau teks išmesti vos pora mėnesių panaudojus doh.gif O maniau,kad metams tai pilnai užteks tokio kiekio....
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 24, 20:16)
Bandžiau ir labai nepatiko - miltai ir kreida, dulka, kabinasi gabalais, ryžokas, gan pastebimas ant odos (už panašią kainą puikūs Gabriela Salvete, turėjau jau 3 rūšių skirtingo finish'o topsecret.gif )

Aciu, o kur ju galima rasti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 08 24, 19:46)
Apžiūrėjau gyvai naują "Wild Craft" kolekciją. Kokia graži.

Kur radote? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Libela @ 2012 08 25, 12:15)
Aciu, o kur ju galima rasti?  blush2.gif

Ten pat, Eurokose smile.gif

Neradau Kaune Wild craft kolekcijos, aišku, ne visus Drogus ir Eurokosus apėjau, bet keliuose dairiausi ir gaila, nebuvo. Aš planuoju pirkti highlighter'į ir šešėlius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AuksoPieva @ 2012 08 25, 11:19)
Kur radote? bigsmile.gif

Antakalnio Droge jau yra smile.gif
gal kas bandet kopmaktine pudryte? kemsa poras? g.gif
Atsakyti