Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(milagra797 @ 2012 08 19, 17:30)
Skaiciau, kad tokia pat kokybe giria back to chaki ir olive garden, o gal is rudu / rausvu atspalviu panasiu pagyru butu? smile.gif noreciau nusipirkti daugiau pameginimui

Čia aš turbūt gyriau smile.gif Visgi Olive garden super, o Back to chaki šiaip neblogas ax.gif Mystic lemon puikus thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojot essence akių kontūrą,tokį kaip flomasteris? Ar gerai laiko?
Atsakyti
QUOTE(*Sheilute @ 2012 08 21, 13:57)
Gal kuri naudojot essence akių kontūrą,tokį kaip flomasteris? Ar gerai laiko?

Aš naudoju. Esu patenkinta, laiko labai gerai. Minusas - storokai brėžia, bet pabandyti verta (svarbu, kad būtų neišdžiuvęs).
Atsakyti
Niekada neteko sios firmos kazko meginti, kazkaip visad praeinu tokius stendus, bet va susidomejau antakiu dazymui skirtais seseliais, gal butu daugiau atsiliepimu,ar verta meginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2012 08 23, 14:25)
Niekada neteko sios firmos kazko meginti, kazkaip visad praeinu tokius stendus, bet va susidomejau antakiu dazymui skirtais seseliais, gal butu daugiau atsiliepimu,ar verta meginti 4u.gif

Aš kadangi mėgėja neleisti pinigų ant šešėlių, lūpų blizgių ir pan., tai man šie antakių šešėliai visai neblogi. Tiesa, man spalva tinka tik ta šviesesnė, bet šiaip ant manęs laikosi tikrai gerai, nebyra dažantis ir vėliau dienos bėgyje išsilaiko normaliai, ko daugiau iš jų reik? ax.gif
Atsakyti
sepetukas prie ju pridetas- baisus, nusipirkit is karto kirsta sepetuka is essence uz 7lt berods. seseliai kaip seseliai, man irgi tik sviesioji spalva tinka. trupa kabinant teptuku, bet antakius normaliai paryskina. vis tik ateiciai dairyciaus kazko kokybiskesnio, bet kaip pabandymui ir pirmai pradziai tai tinka 4u.gif
Atsakyti
na va ir as galvoju pabandymui gal sueis, siaip naudoju piestukus ir akiu seselius. Bet va norisi antakiams konkreciai skirtu dazu,siaip as juodaplauke,tai man tamsi spalva reikalinga smile.gif
Atsakyti
Nepykit, jei apie tai jau buvo diskutuota, bet paieska forumo man nieko neismeta. Maciau isparduodamus Legends of the sky skaistalus ir norejau pasiteirauti, kaip jie patiko tokius turincioms? smile.gif
Atsakyti
Na va, išbandžiau savo naujuosius kreminius šešėlius Stay all day, spava Glammy goes to..Iš pradžių įsivaizdavau, kad jie bus skystesni, bet iš tikrųjų jie tokie gana kieti, tepiau juos pirštu, tai reikėjo pagalvėle truputi tarsi pašildyti, kad paimčiau spalvą. Na bet paties šešėlio reikia labai nedaug, kad padengti abu vokus, spalva gana intensyvi, turi nemažai perlamutro, o tai man truputi nepatinka. Dirbtinėje šviesoje tas perlamutras ypač išryškėja, dienos metu matosi kiek mažiau. Pati spalva graži tuo, kad yra pusiau sidarbrinė, platinos ir bronzos, tokia purvinoka. Na o sklaidosi labai lengvai, laikėsi puikiai (tepiau ant ELF mineralinio šešėlių pagrindo) visą dieną. Tikrai likau patenkinta, tik gal didesnis spalvų pasirinkimas galėtų būti, o ir norėtųsi ne tokių metalic spalvų.
user posted image

O čia keletas foto iš interneto su šiuo šešėliu:
user posted image
Čia puikiai matosi šešėlio atspavis, tik dar išoriniam kampam naudoti ir kiti šešėliai, reiks ir man taip pabandyti.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 24 rugpjūčio 2012 - 11:27
Labai gražiai atrodo akys nuotraukoje smile.gif užsimaniau dabar šių šešėlių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 08 24, 12:45)
Labai gražiai atrodo akys nuotraukoje  smile.gif užsimaniau dabar šių šešėlių  biggrin.gif

Aš irgi pasišniukštinėjau internete ir truputi susigundžiau, nors ir nesu pratusi naudoti kreminių ir dar tokių metalinių šešėlių, buvo tarsi iššūkis smile.gif O dar Lisos video vieną pasižiūrėjau su kreminiais šešėliais..tai iš viso užsireikėjo, o dar kai pamačiau, kad jiems nuolaida doh.gif Nu žiūrėsiu, gal ir naudojamas visai pirkinys bus smile.gif Ir dar mąstau, kad turbūt šią spalvą reikia derinti su rudu pavedimu, o ne juodu, kad ne toks kontrastas būtų.
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 08 23, 14:58)
sepetukas prie ju pridetas- baisus, nusipirkit is karto kirsta sepetuka is essence uz 7lt berods. seseliai kaip seseliai, man irgi tik sviesioji spalva tinka. trupa kabinant teptuku, bet antakius normaliai paryskina. vis tik ateiciai dairyciaus kazko kokybiskesnio, bet kaip pabandymui ir pirmai pradziai tai tinka  4u.gif

Jei turit omeny ta kirsta sepeteli kuris skirtas geliniam pravedimui, tai jis labai nekoks, labai minkstas, skystas ir antakius juo ryskinti labai nepatogu.
Atsakyti