Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Reikia atsiliepimų apie kremą kutikulom 4u.gif Maniškės sausėja, gal su essence išgelbėčiau ? unsure.gif
Atsakyti
Aš turiu štai tokį, tai man jis visai nieko, nes seniau turėjau labai panašų Sally Hansen, tai kai baigėsi, ieškojau panašaus varianto. Ir turiu pasakyti, kad Essence man labai gerai tinka ir patinka, nes jis sudrėkina ilgam. Aišku, kas mėgsta aliejukus, tai gal nelabai patiks šis variantas, nes jis tikrai ne iš karto susigeria, todėl tepuosi juo vakarais, prieš miegą.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue Rose: 18 rugpjūčio 2012 - 08:46
Tas kremas kažkoks nematytas, gal galit pasakyt, kuriuose konkrečiai Vln parduotuvėse jo yra pardavimui?
Atsakyti
Vilniaus parduotuvių tai nepasakysiu, nes aš- panevėžietė, bet Panevėžyje pirkau Eurocos'e, tai gal ir Vilniaus Eurocos'ai jo turėtų g.gif
Atsakyti
Aš kitokį, tokioj tūbelėj čiupinėjau. Gal visgi paieškosiu patikimesnio gamintojo biggrin.gif
Atsakyti
Ilgai ieškojau mega populiarų lūpdažio atspalvį 55 (Coralize me!), kiek bežiūrėdavau Droguose ir Eurokosuose, vis išpirktas ir išpirktas doh.gif Pagaliau radau smile.gif Na ką, kaip ir kiti anksčiau turėti Essence lūpdažiai (turėjau 4), šis man patiko.

privalumai:

lengva rožinė pusiau permatoma gan universali spalva, tiktų daugeliui
drėgnas blizgėjimas
drėkina lūpas, jaučiasi, kaip balzamas

trūkumai:

pernelyg saldus stiprus kvapas
gan trumpai laikosi - apie pusvalandį
pigokai atrodanti pakuotė

user posted image

user posted image

Atsakyti
as nusipirkau ta pati lupdazi nude spalvos, visiskai nepatiko- po pusvalandzio kazkoks smelis ant lupu atsiranda, labai sausina. net pries tai super drekinanti vazelina uzsitepus nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
man visi essence lupdaziai pasausina lupas, tai stengiuosi saikingai ir ne nuolat naudoti, nes pacios spalvos tai be galo patinka ir tinka smile.gif
Atsakyti
Siame forume buvo kalbeta apie Mystic lemon akiu seseliu spalva, tai noreciau ja dar karta pagirti smile.gif paskutiniu metu pradejau naudoti kaip neutralia pagrindine voko spalva ir tikrai super atspalvis, pigmentacija, laikymas, o pirkau su akcija uz 4 litus tikriausiai...Aisku, sudetis nedziugina, bet dar neradau tokiu seseliu, kurie tokios pat chemijos netalpintu biggrin.gif tai zodziu, 10 balu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2012 08 19, 13:40)
Siame forume buvo kalbeta apie Mystic lemon akiu seseliu spalva, tai noreciau ja dar karta pagirti smile.gif paskutiniu metu pradejau naudoti kaip neutralia pagrindine voko spalva ir tikrai super atspalvis, pigmentacija, laikymas, o pirkau su akcija uz 4 litus tikriausiai...Aisku, sudetis nedziugina, bet dar neradau tokiu seseliu, kurie tokios pat chemijos netalpintu biggrin.gif tai zodziu, 10 balu  thumbup.gif

sita atspalvi irgi galiu pagirti, tiek kaip seseli akims, tiek kaip highliter'i skruostams ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Skaiciau, kad tokia pat kokybe giria back to chaki ir olive garden, o gal is rudu / rausvu atspalviu panasiu pagyru butu? smile.gif noreciau nusipirkti daugiau pameginimui
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2012 08 19, 17:30)
Skaiciau, kad tokia pat kokybe giria back to chaki ir olive garden, o gal is rudu / rausvu atspalviu panasiu pagyru butu? smile.gif noreciau nusipirkti daugiau pameginimui

Turejau ruda matini seseli, tai man patiko, ilgai laikesi ir spalva tamsi, kokios ir norejau. Bet dabar jau kuris laikas nemaciau pardavime, gal nebegamina g.gif
Atsakyti