Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Tutti @ 2012 08 12, 15:57)
o kur tokios nuolaidos? Kitos spalvos irgi tiek kainavo?

Kaune Drogas parduotuvėje Savanorių pr 4u.gif Buvo tik violetinės spalvos.

Giriu blizgesį XXXL shine, atsp 09 Party connection

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Puiki pigmentacija, blizgesys ant lūpų rudas - rudas, skaniai kvepia, visiškai nelipnus, gerai laikosi. Aš labai mėgstu Essence blizgesius, geresnių dar nesu atradus, bet ne visi jų atspalviai vykę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 13, 12:30)

Giriu blizgesį XXXL shine, atsp 09 Party connection

user posted image
Puiki pigmentacija, blizgesys ant lūpų rudas - rudas, skaniai kvepia, visiškai nelipnus, gerai laikosi. Aš labai mėgstu Essence blizgesius, geresnių dar nesu atradus, bet ne visi jų atspalviai vykę  ax.gif

O man sparkling papaya thumbup.gif wub.gif
Dar atrodo NR. 02 būdavo labai nebloga spalvytė, nepamenu pavadinimo, bet esu ne vieną sunaudojusi.
Atsakyti
Nusipirkau si eyeliner'i, bet kazkoks jis man itartinas g.gif
user posted imageuser posted image

akys atrodo lyg butu padazytos paprastu piestuku, visai nera to 'slapumo' efekto, kai buna padazytos eyelineriu. Ir reikia stipriai spaust, tas plunksneles galiukas visai beveik nesuteikia spalvos, o jei visa plunksnele brauki, tai gaunasi labai stora linija. Tai nesupratau, ar cia koki padziuvusi isigijau, ar jis toks turi but? Gal kas pakomentuos, kas turejo toki pravedima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2012 08 16, 19:15)
Nusipirkau si eyeliner'i, bet kazkoks jis man itartinas  g.gif
user posted imageuser posted image
akys atrodo lyg butu padazytos paprastu piestuku, visai nera to 'slapumo' efekto, kai buna padazytos eyelineriu. Ir reikia stipriai spaust, tas plunksneles galiukas visai beveik nesuteikia spalvos, o jei visa plunksnele brauki, tai gaunasi labai stora linija. Tai nesupratau, ar cia koki padziuvusi isigijau, ar jis toks turi but? Gal kas pakomentuos, kas turejo toki pravedima  g.gif

Na aš tokį dabar naudoju. Braukia ryškiai, lengvai ir šlapumo efektas yra...Turbūt Jums pakliuvo padžiuvęs.
Atsakyti
su essence daznai galima pataikyti senstelejusio produkto nusipirkti ;/ o su tokiais piestukais tai niekaip ir nepatikrinsi g.gif
Atsakyti
Nu tai gal reiks bandyt nest ryt atgal i parde, ceki dar turiu doh.gif
Ir siaip maciau, kad dabar situ plunksneliu niekur ner, tik ketvirtam droge radau g.gif tai gal isims is prekybos, ir paskutines isdziuvusias pardavineja..
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2012 08 16, 21:51)
Nu tai gal reiks bandyt nest ryt atgal i parde, ceki dar turiu  doh.gif
Ir siaip maciau, kad dabar situ plunksneliu niekur ner, tik ketvirtam droge radau  g.gif tai gal isims is prekybos, ir paskutines isdziuvusias pardavineja..

O kas iš to, kad nunešit? Kosmetikos juk atgal nepriima.
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2012 08 16, 21:53)
O kas iš to, kad nunešit? Kosmetikos juk atgal nepriima.

Nueisiu vis tiek, i galva neduos ax.gif Kazkada jau esu keitus sena kosmetika Droge, viskas buvo be problemu.
Atsakyti
Kelsey o Jūs pamėginkit tą lainerį palaikyti kažkiek laiko apverstą plunksnele žemyn, gal tai padėtų. Pati turiu tokį patį, tai veikia puikiai smile.gif tiesa, siek tiek dirgina akis verysad.gif
Arba galit dar pamėgint pačią plunksnelę šiek tiek nulenkti kamštelio pagalba mirksiukas.gif nežinau kaip čia aiškiau išaiskinti šį procesą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2012 08 16, 22:36)
Kelsey o Jūs pamėginkit tą lainerį palaikyti kažkiek laiko apverstą plunksnele žemyn, gal tai padėtų. Pati turiu tokį patį, tai veikia puikiai  smile.gif tiesa, siek tiek dirgina akis  verysad.gif
Arba galit dar pamėgint pačią plunksnelę šiek tiek nulenkti kamštelio pagalba  mirksiukas.gif nežinau kaip čia aiškiau išaiskinti šį procesą  biggrin.gif

Aciu, pasinaudojau abiem patarimais 4u.gif dabar apverciau zemyn, ziuresiu, kaip paisys rytoj ryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2012 08 16, 21:43)
Aciu, pasinaudojau abiem patarimais  4u.gif dabar apverciau zemyn, ziuresiu, kaip paisys rytoj ryte smile.gif

tokius lainerius tik ir reikia laikyti apvertus žemyn galva smile.gif
kiek esu beturėjus tokio tipo laineriukų, visi, pparastai laikomi, mikliai ušdžiūna.
Atsakyti
Na va, pasitaise, piesia vel graziai thumbup.gif Aciu, paneles, uz patarimus smile.gif
Atsakyti