[quote=milagra797,2012 08 07, 20:05]
[quote=6Combo9,2012 08 07, 15:19]
Ateinančios kolekcijos:
"Cherry Blossoms Girl"
"Wild Craft"
[/quot
sepetelis ir keletas nagu laku graziai atrodo
[/quote]
Sepetelis ir man atrodo patrauklus, dar palete antakiams
Galbūt kuri nors naudojate Essence Stay Natural maskuoklį 04- soft honey?
Perleisčiau už pusę kainos. Gal porą kartelių bandytas tik, nusipirkau laikinam naudojimui, kol negavau savo kosmetikos užsakymo. Per AŽ
Perleisčiau už pusę kainos. Gal porą kartelių bandytas tik, nusipirkau laikinam naudojimui, kol negavau savo kosmetikos užsakymo. Per AŽ
Norėčiau pagirti šį nulupamą nagų lako pagrindą - tikrai be galo patogu kelionėse!
o nenusilupa jis ankščiau laiko? Nes man vis atrodo, kad tik užkabinčiau nagą ir nusiluptų viskas
QUOTE(Tibė @ 2012 08 11, 13:53)
o nenusilupa jis ankščiau laiko? Nes man vis atrodo, kad tik užkabinčiau nagą ir nusiluptų viskas
man kolkas anksciau laiko nenusilupo
Nu siaubas, tik atradau sau nuostabiai tinkanti lupu blizgesio atspalvi (Essence Stay with me - Trensetter), tai iseme is prekybos ji! nu ot Kazin, gal dar kurnors Kaune yra likuciu?
Aš turiu jį ir visiškai nenaudoju, nes spalva visiškai netinka Nežinau, ką galvojau, nes iš ten man labiausiai patiko rodos "my favorite milkshake"
Gal kuri ilgiau naudojat essence gelinį pravedimą, ar greitai jis uždžiūsta? Nusipirkau ir labai patiko, galvoju paimti dar kelias spalvas, bet tuomet man jų kokiems metams užtektų, kaži ar nesudžius per tiek laiko?
QUOTE(suntea7 @ 2012 08 09, 11:38)
Galbūt kuri nors naudojate Essence Stay Natural maskuoklį 04- soft honey?
Plačiau gal galima?
Kaip juo naudojatės? Kaip jį ten nulupt? Nebereikia acetono?
Dėkoju iš anksto
QUOTE(Tutti @ 2012 08 11, 18:29)
Gal kuri ilgiau naudojat essence gelinį pravedimą, ar greitai jis uždžiūsta? Nusipirkau ir labai patiko, galvoju paimti dar kelias spalvas, bet tuomet man jų kokiems metams užtektų, kaži ar nesudžius per tiek laiko?
Virš metų turiu juodą - vis dar tiršto kremo konsistencijos
Šiandien nusipirkau violetinį, už vos 3 lt
QUOTE(dontstop @ 2012 08 12, 14:54)
Virš metų turiu juodą - vis dar tiršto kremo konsistencijos
o kur tokios nuolaidos? Kitos spalvos irgi tiek kainavo?
QUOTE(illuminated @ 2012 08 11, 17:07)
Aš turiu jį ir visiškai nenaudoju, nes spalva visiškai netinka Nežinau, ką galvojau, nes iš ten man labiausiai patiko rodos "my favorite milkshake"
O man nesvietiskai tinka prie veido spalvyte ta, atgaivina, nu pasaka! Ir siaip labai malonus blizgesys ant lupu, tik kad va beda