Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

user posted image

Noriu pagirti šį tušą smile.gif Puikiai užriečia, padidina apimtį. Labai patenkinta, dabar tik šį ir pirksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2012 07 26, 20:19)
Man per storas galiukas, sunku plona linija nubrezti, igudus visai nieko nusipaisau, ypac antra aki normaliai jau piesia, kai maziau tos koses palieka ant teptuko, bet daugiau nebepirksiu. Nors laiko gerai.

Dėkui už atsakymą, ieškosiu kito pirkt smile.gif
Gal žinot kuris iš essence plonai brėžtų liniją ir laikytusi ? Būčiau labaaai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Noriu pagirti šį daikčiuką - puikiai suminkština odeles aplink nagą thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Ogo, tokio net nemacius mastau.gif
Cia lt pirkot?
Atsakyti
QUOTE(sabatini @ 2012 07 24, 11:20)
nusprendziau ir as pabandyti essence tusa, kaip is tokia kaina tai visai neblogas, maniau kad bus visiskas niekalas... Taciau teko paskaitineti ankstesnes temas, tai radau oranzini tusa Smokey eyes, bet kaip suprantu jo dabar nera,bent ju psl. nemaciau, o parduotuveje neatkreipiau demesio ar buvo, buvo neblogu atsiliepimu ir apie ji, noretusi isbandyti jei yra.... Taip pat noreciau paklausti kaip tie seseliai smokey eyes, nes atsiliepimu apie juos kaip ir neradau...kas naudojo ar patiko jie?

Turiu smokey eyes set,juodą. Man tai labai puikus dalykas,pakankamai gerai pigmentuotas. Tik viena problema ta,kad kai dažaisi,tie patys šešėliai truputį byra ir lieka prie akies,tai visada reikia apsižiūrėt,nes pabraukus būna juoda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 07 28, 23:26)
Cia lt pirkot?

Aš tokį mačiau Akropolyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fataliste @ 2012 07 29, 15:45)
Turiu smokey eyes set,juodą. Man tai labai puikus dalykas,pakankamai gerai pigmentuotas. Tik viena problema ta,kad kai dažaisi,tie patys šešėliai truputį byra ir lieka prie akies,tai visada reikia apsižiūrėt,nes pabraukus būna juoda.  smile.gif

dekui, reikes pabandyti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 07 28, 23:26)
Cia lt pirkot?

Aha, Vilniuje, CUP'o Eurokose. Gal apie 6Lt kainavo, bet labai super daikčiukas. Rekomenduoju. smile.gif
Atsakyti
labas smile.gif
zadu isigyti essence skaistalus Silky touch blush, rozine spalvyte. Gal esat bandziusios,kokie +,-? verta pirkti? tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Ateinančios kolekcijos:
"Cherry Blossoms Girl"
"Wild Craft"
Atsakyti
[quote=6Combo9,2012 08 07, 15:19]
Ateinančios kolekcijos:
"Cherry Blossoms Girl"
"Wild Craft"
[/quot

sepetelis ir keletas nagu laku graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
Wild craft kolekcija patiko, laukiu kada atveš į Lietuvą bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti