Noriu pagirti šį tušą Puikiai užriečia, padidina apimtį. Labai patenkinta, dabar tik šį ir pirksiu
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2012 07 26, 20:19)
Man per storas galiukas, sunku plona linija nubrezti, igudus visai nieko nusipaisau, ypac antra aki normaliai jau piesia, kai maziau tos koses palieka ant teptuko, bet daugiau nebepirksiu. Nors laiko gerai.
Dėkui už atsakymą, ieškosiu kito pirkt
Gal žinot kuris iš essence plonai brėžtų liniją ir laikytusi ? Būčiau labaaai dėkinga
Ogo, tokio net nemacius
Cia lt pirkot?
Cia lt pirkot?
QUOTE(sabatini @ 2012 07 24, 11:20)
nusprendziau ir as pabandyti essence tusa, kaip is tokia kaina tai visai neblogas, maniau kad bus visiskas niekalas... Taciau teko paskaitineti ankstesnes temas, tai radau oranzini tusa Smokey eyes, bet kaip suprantu jo dabar nera,bent ju psl. nemaciau, o parduotuveje neatkreipiau demesio ar buvo, buvo neblogu atsiliepimu ir apie ji, noretusi isbandyti jei yra.... Taip pat noreciau paklausti kaip tie seseliai smokey eyes, nes atsiliepimu apie juos kaip ir neradau...kas naudojo ar patiko jie?
Turiu smokey eyes set,juodą. Man tai labai puikus dalykas,pakankamai gerai pigmentuotas. Tik viena problema ta,kad kai dažaisi,tie patys šešėliai truputį byra ir lieka prie akies,tai visada reikia apsižiūrėt,nes pabraukus būna juoda.
QUOTE(Juxt @ 2012 07 28, 23:26)
Aš tokį mačiau Akropolyje
QUOTE(Fataliste @ 2012 07 29, 15:45)
Turiu smokey eyes set,juodą. Man tai labai puikus dalykas,pakankamai gerai pigmentuotas. Tik viena problema ta,kad kai dažaisi,tie patys šešėliai truputį byra ir lieka prie akies,tai visada reikia apsižiūrėt,nes pabraukus būna juoda.
dekui, reikes pabandyti...
QUOTE(Juxt @ 2012 07 28, 23:26)
Aha, Vilniuje, CUP'o Eurokose. Gal apie 6Lt kainavo, bet labai super daikčiukas. Rekomenduoju.
labas
zadu isigyti essence skaistalus Silky touch blush, rozine spalvyte. Gal esat bandziusios,kokie +,-? verta pirkti?
zadu isigyti essence skaistalus Silky touch blush, rozine spalvyte. Gal esat bandziusios,kokie +,-? verta pirkti?
[quote=6Combo9,2012 08 07, 15:19]
Ateinančios kolekcijos:
"Cherry Blossoms Girl"
"Wild Craft"
[/quot
sepetelis ir keletas nagu laku graziai atrodo
Ateinančios kolekcijos:
"Cherry Blossoms Girl"
"Wild Craft"
[/quot
sepetelis ir keletas nagu laku graziai atrodo
Wild craft kolekcija patiko, laukiu kada atveš į Lietuvą