Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Simona'11 @ 2012 07 17, 15:51)
Turiu . Nepatinka, nes vieno perbraukimo neužtenka , o piešiant kelis sluoksnius matosi ir labai storai užsitepa. Beje nesilaiko visai. Po vieno indų plovimo galiukai atsilupę ( visada tepu top coat'ą) doh.gif  unsure.gif

Aš jį naudoju tik plonytei tiesiai linijai nupiešti, čia man patogiau, nei su lako teptuku ar juostelėm žaisti. Bet kad nago galiuką spalvoti, tai ne - irgi tepasi storai arba labai nelygiai schmoll.gif
Atsakyti
Ar atsiras galinti palyginti essence antakiu seselius su kitu gamintoju antakiu seseliais? Ar verti demesio? Zinau, kad labai pigus, bet ar tikrai geri?
Atsakyti
kad jau rase dontstop kelis psl atgal. nera blogi, bet ir ne super kokybe. pabandymui galit nusipirkt, o jei patiks su seseliais dazyt antakius, tai jau tada i rimtesne firma dairytis smile.gif siaip man tai visai nieko jie, tik teptukas pridedamas laaabai jau prastas
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 07 18, 14:59)
kad jau rase dontstop kelis psl atgal. nera blogi, bet ir ne super kokybe. pabandymui galit nusipirkt, o jei patiks su seseliais dazyt antakius, tai jau tada i rimtesne firma dairytis smile.gif siaip man tai visai nieko jie, tik teptukas pridedamas laaabai jau prastas

update'as apie piguji tusa biggrin.gif

jau ne karta rasiau visur, kad man paakius tepa absoliuciai visi tusai. pradedant max factor, baigiant lancome biggrin.gif blakstienos ilgos, remiasi i oda, tusas nuo silumos tirpsta, pandos akis keliolika kartu per diena naikinu pagaliukais su vata. nezinau, ar suveike waterproof'as, bet sitas essence, nors ir neypatingai dazo (tiksliau gal nedazo biggrin.gif), bet nuo akiu beveik netrupa! nuo 8 ryto iki dabar dar nieko nevaliau, o paakiuose laaabai mini pilkesnes juosteles biggrin.gif matyt reiks pereit ant waterproof tusu biggrin.gif
Atsakyti
siandien pakilnojau essence akiu piestukas, bet kazkaip sudvejojau pirkti, nes pasirode kietoki. isbandziusiu norejau paklausti, kokie ispudziai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2012 07 19, 17:52)
siandien pakilnojau essence akiu piestukas, bet kazkaip sudvejojau pirkti, nes pasirode kietoki. isbandziusiu norejau paklausti, kokie ispudziai? smile.gif

Aš esu labai daug jų pirkusi. Daugumoj geri, kaip paprasti mediniai drožiami, taip ir išsukami. Porą atspalvių pasitaikė nekokios pigmentacijos, bet juos jau išėmė iš prekybos. Tiesiog fantastiškas yra juodas gelinis I love rock - iš juodų šitas geriausias 4u.gif Žodžiu, taip:
jei reikia juodo - tik I love rock
jei reikia spalvoto su galimybe piešti ant waterlinijos - tik išsukami
jei reikia spalvoto piešti ant voko, be ne ant waterlinijos - tiks ir išsukami, ir mediniai drožiami
jei reikia šviesaus apatinei waterlinijai - geriau paieškoti pas kitą gamintoją cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 19, 18:33)

jei reikia šviesaus apatinei waterlinijai - geriau paieškoti pas kitą gamintoją  cool.gif

115% pritariu drinks_cheers.gif
Turiu balta - kai pabandziau tepti, gabalais uzsitepe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 19, 17:33)
jei reikia spalvoto piešti ant voko, be ne ant waterlinijos - tiks ir išsukami, ir mediniai drožiami

Man tamsiai mėlynas nelaikė ant voko visai, po valandos visas nuplaukdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2012 07 19, 22:19)
Man tamsiai mėlynas nelaikė ant voko visai, po valandos visas nuplaukdavo  doh.gif

Aš net nekomentavau laikymosi, daugiau minkštumą/pigmentaciją, nes ant mano sauso voko laikosi absoliučiai visi pieštukai ir šešėliai..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 19, 17:33)
Aš esu labai daug jų pirkusi. Daugumoj geri, kaip paprasti mediniai drožiami, taip ir išsukami. Porą atspalvių pasitaikė nekokios pigmentacijos, bet juos jau išėmė iš prekybos. Tiesiog fantastiškas yra juodas gelinis I love rock - iš juodų šitas geriausias  4u.gif Žodžiu, taip:
jei reikia juodo - tik I love rock
jei reikia spalvoto su galimybe piešti ant waterlinijos - tik išsukami
jei reikia šviesaus apatinei waterlinijai - geriau paieškoti pas kitą gamintoją  cool.gif

aciuuuu uz issamu ir labai aktualu atsakyma smile.gif 4u.gif eisiu pirkti bandymui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2012 07 20, 06:25)
aciuuuu uz issamu ir labai aktualu atsakyma smile.gif  4u.gif  eisiu pirkti bandymui biggrin.gif

Man asmeniškai mylimiausias yra šitas http://www.google.lt...,r:4,s:15,i:131
[CODE]
Ryškus, ilgokai laikosi, nelabai tepa vokus (man visi pieštukai šiaip tepa, nes oda rieboka, o šis nelabai ) smile.gif
Atsakyti
3 savaites panaudojau Essence nagų laką (pastovus asortimentas, mėtinė spalva) pastebėjau, kad jis jau sugedo doh.gif Sutirštėjo taip, kad nebeįmanoma tolygiai užtepti, ant viršaus atsisluoksniavo kitos spalvos skystis. Visgi su Essence lakais baigta cool.gif
Atsakyti