Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

[quote=Minthe,2012 07 13, 10:26]
Va, jau ramiau, nes maniau, kad tik man. Aš labai mėgstu kokybę, todėl tai - didelis minusas mano mėgiamiem Essence lakam verysad.gif
O kaip atskirti - senas lakas ar ne?
[/quote

man pasitaike, kad labai matesi jau ir bteliuka pakilnojus ir pavarcius - patirsteje ar pasiskirste buteliuke atrode blink.gif
Atsakyti
Pasenusiuose lakuose dar būna kartais tamsesnio/šviesesnio atspalvio skysčių susikaupę.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 13, 06:17)
Džiaugiuosi atradusi Essence nagų lako džioviklį  smile.gif

user posted image

aciu, kad uzrodet 4u.gif
nusipirkau siandien, isbandziau- nu gi tikrai dziovina bigsmile.gif zinoma, pasistengus tikrai galima sugadint manikiura rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 07 13, 23:15)
aciu, kad uzrodet 4u.gif
nusipirkau siandien, isbandziau- nu gi tikrai dziovina bigsmile.gif zinoma, pasistengus tikrai galima sugadint manikiura  rolleyes.gif

Pakomentuokit plačiau. Vis eurokose pačiupinėdavau ir padėdavau į vietą. Gal dabar bus proga įsigyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2012 07 13, 20:51)
Pasenusiuose lakuose dar būna kartais tamsesnio/šviesesnio atspalvio skysčių susikaupę.

Tokių, kur akivaizdžiai matosi, net neliečiu. Mano atveju, nesėkmingi pirkiniai buvo tokie, kur lakas visai geras atrodė.
Gundausi ir aš lako džiovikliu bigsmile.gif Kokia jo kainytė?
Atsakyti
QUOTE(Simona'11 @ 2012 07 14, 00:44)
Pakomentuokit plačiau. Vis eurokose pačiupinėdavau ir padėdavau į vietą. Gal dabar bus proga įsigyti tongue.gif

nulakavau 3 sluoksnius lako nedziovindama, uzlasinau sito daikto ir momentaliai pavirsius sukietejo- prilietus nebenusibrauke. viduje, aisku lakas minkstas liko, taip kad ibrezima padaryt imanoma. buteliuke kazkas panasaus i laaabai skysta alieju ax.gif
lakavau pries miega, ryte atsikeliau- normalus nerastuoti nagai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 07 14, 10:32)
nulakavau 3 sluoksnius lako nedziovindama, uzlasinau sito daikto ir momentaliai pavirsius sukietejo- prilietus nebenusibrauke. viduje, aisku lakas minkstas liko, taip kad ibrezima padaryt  imanoma. buteliuke kazkas panasaus i laaabai skysta alieju ax.gif
lakavau pries miega, ryte atsikeliau- normalus nerastuoti nagai thumbup.gif

Lėksiu pirkti. Kokia jo kaina maždaug gal pamenat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona'11 @ 2012 07 14, 15:01)
Lėksiu pirkti. Kokia jo kaina maždaug gal pamenat? bigsmile.gif

7 lt su kapeikom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 14, 20:36)
7 lt su kapeikom  biggrin.gif

Liuks kaina thumbup.gif Reiks ir man to stebuklo.
Atsakyti
nu jauciu, kad ir as pameginsiu smile.gif
Atsakyti
Įsigijau maskuojamąjį pieštuką (lūpų dažų buteliuke), patiko, gerai maskuoja smile.gif

Taip pat nusipirkau antakiams rinkinuką, taig šviesesnė spalva kaip tik mano antakiams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 07 15, 16:05)
Įsigijau maskuojamąjį pieštuką (lūpų dažų buteliuke), patiko, gerai maskuoja smile.gif

Taip pat nusipirkau antakiams rinkinuką, taig šviesesnė spalva kaip tik mano antakiams thumbup.gif

Kokia jūsų oda? Ir kokį atspalvį ėmėte? 4u.gif ax.gif
Atsakyti