[quote=Minthe,2012 07 13, 10:26]
Va, jau ramiau, nes maniau, kad tik man. Aš labai mėgstu kokybę, todėl tai - didelis minusas mano mėgiamiem Essence lakam
O kaip atskirti - senas lakas ar ne?
[/quote
man pasitaike, kad labai matesi jau ir bteliuka pakilnojus ir pavarcius - patirsteje ar pasiskirste buteliuke atrode
Pasenusiuose lakuose dar būna kartais tamsesnio/šviesesnio atspalvio skysčių susikaupę.
QUOTE(dontstop @ 2012 07 13, 06:17)
aciu, kad uzrodet
nusipirkau siandien, isbandziau- nu gi tikrai dziovina zinoma, pasistengus tikrai galima sugadint manikiura
QUOTE(MOja @ 2012 07 13, 23:15)
aciu, kad uzrodet
nusipirkau siandien, isbandziau- nu gi tikrai dziovina zinoma, pasistengus tikrai galima sugadint manikiura
Pakomentuokit plačiau. Vis eurokose pačiupinėdavau ir padėdavau į vietą. Gal dabar bus proga įsigyti
QUOTE(illuminated @ 2012 07 13, 20:51)
Pasenusiuose lakuose dar būna kartais tamsesnio/šviesesnio atspalvio skysčių susikaupę.
Tokių, kur akivaizdžiai matosi, net neliečiu. Mano atveju, nesėkmingi pirkiniai buvo tokie, kur lakas visai geras atrodė.
Gundausi ir aš lako džiovikliu Kokia jo kainytė?
QUOTE(Simona'11 @ 2012 07 14, 00:44)
Pakomentuokit plačiau. Vis eurokose pačiupinėdavau ir padėdavau į vietą. Gal dabar bus proga įsigyti
nulakavau 3 sluoksnius lako nedziovindama, uzlasinau sito daikto ir momentaliai pavirsius sukietejo- prilietus nebenusibrauke. viduje, aisku lakas minkstas liko, taip kad ibrezima padaryt imanoma. buteliuke kazkas panasaus i laaabai skysta alieju
lakavau pries miega, ryte atsikeliau- normalus nerastuoti nagai
QUOTE(MOja @ 2012 07 14, 10:32)
nulakavau 3 sluoksnius lako nedziovindama, uzlasinau sito daikto ir momentaliai pavirsius sukietejo- prilietus nebenusibrauke. viduje, aisku lakas minkstas liko, taip kad ibrezima padaryt imanoma. buteliuke kazkas panasaus i laaabai skysta alieju
Lėksiu pirkti. Kokia jo kaina maždaug gal pamenat?
QUOTE(Simona'11 @ 2012 07 14, 15:01)
Lėksiu pirkti. Kokia jo kaina maždaug gal pamenat?
7 lt su kapeikom
QUOTE(dontstop @ 2012 07 14, 20:36)
7 lt su kapeikom
Liuks kaina Reiks ir man to stebuklo.
nu jauciu, kad ir as pameginsiu
Įsigijau maskuojamąjį pieštuką (lūpų dažų buteliuke), patiko, gerai maskuoja
Taip pat nusipirkau antakiams rinkinuką, taig šviesesnė spalva kaip tik mano antakiams
Taip pat nusipirkau antakiams rinkinuką, taig šviesesnė spalva kaip tik mano antakiams
QUOTE(cindy @ 2012 07 15, 16:05)
Įsigijau maskuojamąjį pieštuką (lūpų dažų buteliuke), patiko, gerai maskuoja
Kokia jūsų oda? Ir kokį atspalvį ėmėte?