Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(dontstop @ 2012 07 08, 19:09)
Netikėtai patiko mėtinio atspalvio Essence lakas 79 Viva la green

user posted image
aš šiaip visai nemėgstu Essence nagų lakų. Kiek pirkau, tiek keliavo į šiukšlinę labai greitai... Bet kai jau nebesitikėjau rasti tobulą mėtinį atspalvį, žvilgtelėjau į Essence stendą..  smile.gif

Pigmentacija - 10 balų (1 sluoksnio per akis)
Pasiskirsto - puikiai, be burbulų ir dryžių
Šepetėlis - be priekaištų, odelių aplink nagą nedažo
Džiūsta gana greitai
Laikosi apie savaitę

Nesitikėjau tokios kokybės iš Essence  smile.gif
as toki pati esu paemusi raudona, lakuoju tik koju nagus bet irgi pritariu, laiko apie savaite, greit dziuna ir neapsilakuoju visu sonu thumbup.gif
Atsakyti
Essence nagu laku spalvos super, bet man labai nepatogus sepetukas, sunkiai dziusta ir kartais burbuliuku atsiranda ;/ ale vis tiek perku, nes daznai spalvos kitu firmu uz tokia kaina nerandu
Atsakyti
QUOTE(Minthe @ 2012 07 11, 18:17)
Aš kalbėjau konkrečiai apie tą, kuris turi šlapio nago efektą. Tai tokia ir nauda - nagas nuolat gražiai blizga. Bet burbuliukai viską gadina - ar tai nekokybiška prekė?  g.gif

Aš apie tą patį - Gel look top coat ax.gif Man ar su juo, ar be jo - vienodai blizga nulakuoti nagai, žinoma, jei lakas ne matinis g.gif Nebent jis skirtas naudoti vietoje spalvotų nagų lakų?
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2012 07 11, 17:59)
Essence nagu laku spalvos super, bet man labai nepatogus sepetukas, sunkiai dziusta ir kartais burbuliuku atsiranda ;/ ale vis tiek perku, nes daznai spalvos kitu firmu uz tokia kaina nerandu

Mano tokia pati nuomonė - geros spalvos už labai prieinamą kainą. Vat tik tie burbuliukai... Pasirodo, ne man vienai.

QUOTE(dontstop @ 2012 07 11, 18:00)
Aš apie tą patį - Gel look top coat  ax.gif  Man ar su juo, ar be jo - vienodai blizga nulakuoti nagai, žinoma, jei lakas ne matinis  g.gif Nebent jis skirtas naudoti vietoje spalvotų nagų lakų?

Na, man su juo labai patinka efektas - nagas storesnis atrodo, spalva sodresnė. Bet antrą kartą to top coat jau pirkti nesinori dėl tų burbuliukų g.gif
Atsakyti
Gal kur nors užmatėt Stay with me blizgių (Vilniuje)? VCUP'e buvo, bet tik 3 rūšių...
Atsakyti
siandien vel i eurokos uzejau. nusipirkau ta tusa uz 3 lt biggrin.gif biski kvapas nepatinka. ir piestuka akim forever green- laaaabai patiko spalva, tokia nei zalia nei geltona nei salotine, ryski, graziai dengiasi, vasarai super thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Minthe,2012 07 11, 18:32]
Mano tokia pati nuomonė - geros spalvos už labai prieinamą kainą. Vat tik tie burbuliukai... Pasirodo, ne man vienai

as vienu metu buvau visus essence lakus ismetus del tu burbuliuku ir kitu nepatogumu, bet pamazu ir vel grizau biggrin.gif dabar ir labai ziuriu, kad nebutu senas lakas, laaabai daug eurokos lentynose padziuvusiu laku essence
Atsakyti
Džiaugiuosi atradusi Essence nagų lako džioviklį smile.gif

user posted image

Iš tiesų labai greitai džiovina, patogu naudotis 4u.gif
Stende mačiau ir kitokį, šis buvo brangesnis, kaina ~7-8 lt

Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2012 07 08, 14:33)

O aš va giriu šitą. Nusilakavau nagus tokiu na, vienu iš prasčiausių savo lakų (rods blossoms etc. kolekcijos) ir va trečią dieną laiko, ir niekas nė nenutrupinėjo rolleyes.gif Vienintelis vargelis - laukt kol uždžius, tragedija kažkokia : D
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2012 07 12, 20:10)
as vienu metu buvau visus essence lakus ismetus del tu burbuliuku ir kitu nepatogumu, bet pamazu ir vel grizau biggrin.gif dabar ir labai ziuriu, kad nebutu senas lakas, laaabai daug eurokos lentynose padziuvusiu laku essence

Va, jau ramiau, nes maniau, kad tik man. Aš labai mėgstu kokybę, todėl tai - didelis minusas mano mėgiamiem Essence lakam verysad.gif
O kaip atskirti - senas lakas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Minthe @ 2012 07 13, 11:26)

O kaip atskirti - senas lakas ar ne?

Senas bus sutirštėjęs 4u.gif
Atsakyti
Pastaruosius, kuriuos pirkau, tikrinau visus parduotuvėj atsukus, nebuvo nė vieno tirštesnio. Galbūt neatskiriu biggrin.gif
Pabandysiu dar kokį įsigyti, jei vėl burbuliukai kartosis, bus ilgas stop Essence nagų lakams pasakytas schmoll.gif
Atsakyti