Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(dontstop @ 2012 07 08, 11:09)
Netikėtai patiko mėtinio atspalvio Essence lakas 79 Viva la green

user posted image
aš šiaip visai nemėgstu Essence nagų lakų. Kiek pirkau, tiek keliavo į šiukšlinę labai greitai... Bet kai jau nebesitikėjau rasti tobulą mėtinį atspalvį, žvilgtelėjau į Essence stendą..  smile.gif

Pigmentacija - 10 balų (1 sluoksnio per akis)
Pasiskirsto - puikiai, be burbulų ir dryžių
Šepetėlis - be priekaištų, odelių aplink nagą nedažo
Džiūsta gana greitai
Laikosi apie savaitę

Nesitikėjau tokios kokybės iš Essence  smile.gif

Man kiek naudojau essence nagų lakus, tai jie visi patiko smile.gif Tie colour&go nagų laikai tai tikrai labai geri, man labiausiai patinka, kad jie greitai džiūsta ir jų spalvos sodrios ir gerai laikosi. Kaip tik šiandien norėjau nusipirkti tokios spalvos nagų laką, kai jūsų įdėtame paveikslėlyje, bet pirmiausia pamačiau naujuosius L' oreal color richie nagų lakus ir paėmiau šią spalvą http://www.google.lt...:14,s:102,i:139. Tik paskui tokią pačią pamačiau essence stende, tai tikrai gailiuosi, kad nusipirkau ne essence, o l'oreal laką, nes essence kokybė daug geresnė. Čia aišku tik mano subjektyvi nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
kokai essence smokey lash to oranžinio tušo kaina?
Atsakyti
Turėtų būt apie 11 - 13 Lt Smokey eyes tušo kaina. Su akcija dar pigiau.

O man Essence Colour and go būtų visai neblogi, bet gana greitai apsitrina ties galiukais, o be pagrindo išvis prastai laikosi. Arba spalva per greit pabosta biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas gali palygint tą tokį rožinį su juoda spalva tušą ir oranžinį? Ar netrupa?
Atsakyti
Jau tiek daug apie tuos tris tusus pridiskutuota, visgi geriausias kiek pamenu (man tai tikrai) rozinis - multiaction berods vadinasi, man antroj vietoj - zalias, bet jis labai mandras - nes sviezias prastokai tepa per daug koses deda, kiek padziuves puikias barbiskas blakstienas padaro, bet pats tusas greitai isdziusta, na ir trecias - smokey eyes - kas patiko - tai sepetelis, bei tai kad puikiai tankina! Taciau turi didziausia minusa - man tepa virsutinius akiu vokus ir dar pabyreti linkes
Beje, daug kad skundesi kad po essence tusu suprastejo ar kirsti pradejo blakstienos, pati multi akcion savo kosmetinej turiu nuolatos jau kokius 5 metus, jokiu problemu -siuo metu turiu visus tris laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 09 liepos 2012 - 19:17
Aišku, ai, jūs man pasakykit nuo kokio tušo, ne kokio ekologiško, neprastėja blakstienos;D
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2012 07 09, 21:07)
Aišku, ai, jūs man pasakykit nuo kokio tušo, ne kokio ekologiško, neprastėja blakstienos;D

tikrai yra tokiu smile.gif man nei nuo Maybelline one by one, nei Maxfactor calorie 2000 (nuo kurio,beje, dauguma skundziasi suprastejusiomis blakstemis) nesuprastejo. O nuo Essence multiaction rozinio krito schmoll.gif
Atsakyti
[quote=dontstop,2012 07 08, 19:09]
Netikėtai patiko mėtinio atspalvio Essence lakas 79 Viva la green

o man visai blogai dengiasi, dryziais. gal pasenes rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau essence lūpų dažus nude 4u.gif 52 NR. Tiesiog tobulas wub.gif
Atsakyti
Man nagų lakai patinka, spalvų paletė smagi.
Va, tik nusivyliau geliniu top coat, nulakavus, kol šlapias, viskas gerai, o džiūstant atsiranda kažkokie smulkūs mažyčiai burbuliukai g.gif Ar kam nors taip buvo?

Dar labai sužavėjo Essence matt mouse pudrytė.
Atsakyti
QUOTE(Minthe @ 2012 07 11, 13:38)
Man nagų lakai patinka, spalvų paletė smagi.
Va, tik nusivyliau geliniu top coat, nulakavus, kol šlapias, viskas gerai, o džiūstant atsiranda kažkokie smulkūs mažyčiai burbuliukai  g.gif  Ar kam nors taip buvo?

Man dengiasi lygiai, be burbuliukų, bet naudos iš jo jokios unsure.gif Nesupratau šito produkto unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 11 liepos 2012 - 14:00
QUOTE(dontstop @ 2012 07 11, 14:00)
Man dengiasi lygiai, be burbuliukų, bet naudos iš jo jokios  unsure.gif Nesupratau šito produkto  unsure.gif

Aš kalbėjau konkrečiai apie tą, kuris turi šlapio nago efektą. Tai tokia ir nauda - nagas nuolat gražiai blizga. Bet burbuliukai viską gadina - ar tai nekokybiška prekė? g.gif
Atsakyti