apsipirkau
pasiemiau gel eyeliner (miami's ink), eyeliner brush, smokey eyes brush ir eyebrow kit.
gel eyeliner ziauriai, ziauuuuriai geras! dabar net gailiuosi kad nukainuoto violetinio nepaemiau
spalva pilka superine, tepasi labai lengvai, lygiai, graziai, su tuo sepetuku linija grazia nubrezti- juoku darbas! megstu akiu kampuciuose linija truputi pratest ir pakelt i virsu, tai vargdavau su plunksnelem ir laineriais-flomasteriais, kol padarydavau lygiai ir vienodai ant abieju akiu, o cia viens du ir yra
zodziu pirkinys 10 balu. idomu, kaip laikys, nes kol kas tik pries pusvalandi papaisiau ant akiu. nuo rankos plaunasi gana sunkiai (waterproof'as visgi), dukart muilinau su senu lorealio pieneliu
siaip neturiu makiazo valiklio, reik tiketis kad biodermos micelinis vanduo arba vaikiskas aliejus nuims.
eyeliner brush superinis kaip jau minejau,
smokey eyes brush sakyciau vertas savo kainos. nera visiskas slamstas, bet ir nieko stebuklingo. turiu paranoja sintetinius sepetukus pirkt- po keliu nesekmingu pirkiniu atrodo, kad nei vienas sintetiniais seriais sepetys nepaims produkto reikiamo kiekio. bent jau ant sito sepetuko seselis puikiai laikosi, nebyra ir labai graziai blend'inasi. norejau dar pudros ir skaistalu sepeciu, bet paciupinejus parduotuvej pabijojau pirkt, kazkokie skystalai atrode, nors ir labai svelniais sereliais..
eyebrow kit ziauriai nepatinka dezute, nepatogu naudot kai kaskart reikia nuimt kamsteli ir traukt lauk seselius
catrice maciau turi zymiai patogesne dezute, biski gailejaus kad catrice nepirkau vietoj to essence. patys seseliai truputi trupa, pridetas sepetelis visai mini mini (man tokie nepatinka, nesugraibau). visumoj man patiko, bet turbut tik todel, kad niekad seseliu netamsinau antakiu- rezultatas man kur kas labiau patiko, nei naudojant piestuka
daugiau kaip ir nieko neplanuoju pirkt. norejau kokio neutralaus atspalvio seselio, bet pagailejau tu keliu litu uz neaisku kokia (ne)kokybe. skaistalu irgi nieko gero neradau