Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Gvinėja*- @ 2012 06 24, 10:50)
O nematėte kosmetinių? Man jos labai mielos pasirodė  rolleyes.gif

Kosmetines mazytes - nebent pora lupdaziu ir blizgesiuku isideti, o kainuoja 10 lt unsure.gif
Nulupamas nagu lako pagrindas irgi 10 lt kainuoja smile.gif, tie lupu/skruostu k remai is vis kraupus blink.gif verta pirkti, jei norit atrodyt kaip mergina is rusu pasaku su raudonais apvaliais zandais thumbup.gif
Atsakyti
apsipirkau biggrin.gif pasiemiau gel eyeliner (miami's ink), eyeliner brush, smokey eyes brush ir eyebrow kit.

gel eyeliner ziauriai, ziauuuuriai geras! dabar net gailiuosi kad nukainuoto violetinio nepaemiau doh.gif spalva pilka superine, tepasi labai lengvai, lygiai, graziai, su tuo sepetuku linija grazia nubrezti- juoku darbas! megstu akiu kampuciuose linija truputi pratest ir pakelt i virsu, tai vargdavau su plunksnelem ir laineriais-flomasteriais, kol padarydavau lygiai ir vienodai ant abieju akiu, o cia viens du ir yra thumbup.gif zodziu pirkinys 10 balu. idomu, kaip laikys, nes kol kas tik pries pusvalandi papaisiau ant akiu. nuo rankos plaunasi gana sunkiai (waterproof'as visgi), dukart muilinau su senu lorealio pieneliu g.gif siaip neturiu makiazo valiklio, reik tiketis kad biodermos micelinis vanduo arba vaikiskas aliejus nuims.

eyeliner brush superinis kaip jau minejau, smokey eyes brush sakyciau vertas savo kainos. nera visiskas slamstas, bet ir nieko stebuklingo. turiu paranoja sintetinius sepetukus pirkt- po keliu nesekmingu pirkiniu atrodo, kad nei vienas sintetiniais seriais sepetys nepaims produkto reikiamo kiekio. bent jau ant sito sepetuko seselis puikiai laikosi, nebyra ir labai graziai blend'inasi. norejau dar pudros ir skaistalu sepeciu, bet paciupinejus parduotuvej pabijojau pirkt, kazkokie skystalai atrode, nors ir labai svelniais sereliais..

eyebrow kit ziauriai nepatinka dezute, nepatogu naudot kai kaskart reikia nuimt kamsteli ir traukt lauk seselius schmoll.gif catrice maciau turi zymiai patogesne dezute, biski gailejaus kad catrice nepirkau vietoj to essence. patys seseliai truputi trupa, pridetas sepetelis visai mini mini (man tokie nepatinka, nesugraibau). visumoj man patiko, bet turbut tik todel, kad niekad seseliu netamsinau antakiu- rezultatas man kur kas labiau patiko, nei naudojant piestuka thumbup.gif

daugiau kaip ir nieko neplanuoju pirkt. norejau kokio neutralaus atspalvio seselio, bet pagailejau tu keliu litu uz neaisku kokia (ne)kokybe. skaistalu irgi nieko gero neradau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 25, 18:19)

daugiau kaip ir nieko neplanuoju pirkt. norejau kokio neutralaus atspalvio seselio, bet pagailejau tu keliu litu uz neaisku kokia (ne)kokybe. skaistalu irgi nieko gero neradau  rolleyes.gif

Iš šešėlių verti dėmesio nauji mono atspalviai, aš turiu Back to chaki, Olive garden, Mystic lemon. Pirmam duočiau 9 balus iš 10, o pastarieji 2 verti 10 balų smile.gif Bet negaliu garantuoti dėl kitų atspalvių ir palečių, dabartinėj LE siaubas, o ne šešėliai, visi kiti, kuriuos bandžiau anksčiau (ir mono, ir 2, 3, 4, 8 spalvų paletės) keliavo į šiukšlinę po kelių bandymų...
Skaistalai, IMHO, tikrai nieko gero drinks_cheers.gif Kaip ir šepetėliai veidui.
Iš Essence verti dėmesio pieštukai, bet vėlgi, nelygu koks atspalvis.. Gelinis juodas I love rock super smile.gif
Gelinis pravedimas man labiau patiko iš Sun club LE - toks pats geras, kaip pastovaus asortimento, tik nusiplauna be problemų 4u.gif
Atsakyti
sun club nebebuvo jau eurokose. skaiciau visa tema (biggrin.gif), tai zinau ir atsiliepimu apie tuos seselius, bet man spalvos netinka jusu bandytos, reiktu kokio sviesaus kakavinio. ai, gal apsieisiu, uzsisakiau urban decay naked 2 palete, tai kol parves kaip nors tas kelias savaites apsieisiu su senais seseliais.
essence piestuka turiu pilka, jau i pabaiga, siandien norejau nauja nusipirkt, bet iskeiciau i ta laineri biggrin.gif gal dar palauksiu kokios akcijos. o sepetukai irgi- ecotools issirinkau pradziai, manau geresni (ir pigesni net) nei tie essence veidui. siaip nustebino kaina- 15lt pudros ir skaistalu sepeciai sad.gif kazkodel galvojau, kad kainuos max iki 10lt...
Atsakyti
Apžiūrėjau naują Ready For Boarding kolekciją, iš tikrųjų nieko ypatingo, skaistalai per ryškūs, ypač ta šiek tiek tamsesnė spalva, tačiau man ta šešėlių paletė pasirodė pakankamai gera, aišku, spalvų pasirinkimas, mano manymu, keistokas, bet pigmentacija visai nebloga. rolleyes.gif

CUP'o Eurokose, kaip kažkas minėjo, du stendai, atvežę laaabai daug nail art serijos, better than gel nails, yra šiek tiek pure skin kolekcijos, tik jis buvo ne iki galo užpildytas, gali būti kad ten atsiras dar daugiau naujos kosmetikkos
Atsakyti
Gundausi : Essence sun club bronzing powder

Tik nežinau kurią spalvą imt?? Ne blondinė aš ir ne labai šviesios odos, bet ir ne tamsi tai nežinau gal kas turit patarsit ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tverukas @ 2012 06 27, 23:19)
Gundausi : Essence sun club bronzing powder

Tik nežinau kurią spalvą imt?? Ne blondinė aš ir ne labai šviesios odos, bet ir ne tamsi tai nežinau gal kas turit patarsit ?  g.gif

Patarčiau imti tamsesnę, nes kai kurioms šviesesnė būna vos ne kaip pudra veidui biggrin.gif
Bet aišku geriausia yra nueiti ir gyvai išbandyti, pamatysi, kuri geriau tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvinėja*- @ 2012 06 28, 13:05)
Patarčiau imti tamsesnę, nes kai kurioms šviesesnė būna vos ne kaip pudra veidui  biggrin.gif
Bet aišku geriausia yra nueiti ir gyvai išbandyti, pamatysi, kuri  geriau tinka  mirksiukas.gif

Dėkui už patarimą smile.gif Taigi nuėjau į Eurokos, testerių nebuvo tai teko nuojauta pasikliaut biggrin.gif Visdėlto pagalvojau, kad šviesesnę imti. Išbandžiau ir tiksliai labai gražiai ant veiduko atrodo neperudai pataikiau ax.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka Essence maskuojamas pieštukas. Nežinau, gal jau kokius 20 jų esu per pora metų sunaudojus. Visada perku 03 spalvytę. Veiduką patepu kremu, tada tepu maskuoklį raudoniausiose vietose ir ant viršau krem pudrą. Kaip pagrindas gaunasi. Suuuuper 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte1269 @ 2012 06 30, 21:55)
Man labiausiai patinka Essence maskuojamas pieštukas. Nežinau, gal jau kokius 20 jų esu per pora metų sunaudojus. Visada perku 03 spalvytę. Veiduką patepu kremu, tada tepu maskuoklį raudoniausiose vietose ir ant viršau krem pudrą. Kaip pagrindas gaunasi. Suuuuper  4u.gif

Nuotraukytę gal galima jo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tverukas @ 2012 07 01, 17:34)
Nuotraukytę gal galima jo? ax.gif

http://www.essence.e...rstick01_02.png

vat toks smile.gif tikrrai puikus daiktas. Visus spuogelius ir raudonumus paslepia. Galima ant viso veido plonyčiu sluoksniu padengt ir daugiau nieko neuždėt, atrodysit visiškai netūraliai. Tik bėda, kad greit išsinaudoja..
Atsakyti
Nauja essence kolekcija. Parašyta, kad turėtų būt pas mus pradžioj rudenio. Įdomu būtų visai tuos pigmentus išbandyt. bigsmile.gif
Atsakyti