Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Klaipėdoj jau ir Manto gatvės Droge Essence stendas, tik pustuštis dar ir be jokios limituotos kolekcijos
Atsakyti
Žiūriu visas čia labai traukia circus kolekcija, o manes tai visai ne biggrin.gif

Laukiu naujos ir vampires love norėčiau apžiūrėt, o artimiausioje didesnėje eurokos-circus verysad.gif Mūsų miestelio-vietoje limited dekoratyvinės-kremai doh.gif

Blizgančių lakų maksei yra, SINCERO lets dance, visokiausių yra nuo stambių iki smulkių, nuo spalvotų iki vienspalvių blizgučių, buteliukai štai tokie
user posted image
Čia jai kartais neatkeliautų circus iki jūsų miesto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wildberry: 06 vasario 2012 - 14:31
QUOTE(Wildberry @ 2012 02 06, 14:30)
Žiūriu visas čia labai traukia circus kolekcija, o manes tai visai ne biggrin.gif

Manęs ir nebe, galvoju:> Tos spindinčios pudros visokios manęs nelabai žavi, nekokie žodžiai apie jas, lūpų blizgesiai nei šiokie, nei anokie atrodo, o tie "kreminiai" šėšėliai - atrodo, spalvos labai akį rėžiančios bent man. Nagų lakai neblogi, bet pastebėjau su daug stambių visokių blizgučių ala konfeti etc, o man nuo tokių tikrai nagai kenčia, ir šiaip - nekasdieniškai kažkaip, net nežinočiau kur derint tokias spalvas ir blizgesius : D

"Legends of the sky" įdomu visai pamatyt būtų, nagų lakų spalvos man visai patinka iš ten, bet nemanau,kad pirkčiau labai kažką iš ten. :> "Marble mania" irgi neatrodo kažkas baisiai ypatingo, tas rinkinukas nebent spalvoms maišyt kažkoks įdomiai atrodo. Nors, aišku, nuomonė keistis gali dar:>
Atsakyti
Manęs nuo pat pradžių circus netraukė. biggrin.gif Išgirtuosius kvepalus pauosčiau ir padėjau. Ne man. smile.gif Laukiu kokios nors pavasarinės kolekcijos, pastelinių spalvų. smile.gif ax.gif
Atsakyti
Gal jau yra nauja essence kolekcija? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona'11 @ 2012 02 06, 19:30)

Vilniuj dar neužmačiau niekur. smile.gif
Atsakyti
Marijampolės Droge jau yra CIRCUS CIRCUS kolekcija smile.gif
Atsakyti
Kaune Megos Droge yra Circus Circus kolekcija. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona'11 @ 2012 02 06, 19:30)

Nauja tai kokia? Circus circus? Akropolio Droge yra, Trakų g. Droge irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 07 vasario 2012 - 01:17
QUOTE(Povila$ @ 2012 02 07, 01:17)
Nauja tai kokia? Circus circus? Akropolio Droge yra, Trakų g. Droge irgi drinks_cheers.gif

Neee,legends of the sky smile.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte šias dirbtines Essence blakstienas ?

user posted image

g.gif
Atsakyti
na as turejau kazkada,bet jos labai dirbtinai atrodo,tokios plastmasines...geriau primoketi 10lt ir nusipirkti naturaliau atrodancias,eurokos neblogas pasirinkimas ju smile.gif
Atsakyti