Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Niekad geltonas lakas nežavėjo, bet jau ta 04 Happy spalva iš Snow white kolekcijos. wub.gif Super. Sleepy ir grumpy taip pat esu pasiruošusi griebti. biggrin.gif
Išmėginau antakių pieštuką eyebrow designer - thumbup.gif labai patiko. Natūraliai atrodo, užpildo, spalva labai gerai atitiko, nors nelabai taikiau. Ir dar blockbuster šešėlius nusipirkau kažkurią dieną. Vėlgi pagyrų negailiu. Kažkur esu girdėjusi, kad atitinka Mac Brule spalvą. Nežinau, nebandžiau mac, bet iš nuotraukų tai tikrai panašu. Labai gerai, kai nesinori nieko super duper, tiesiog kad pašviesintų vokus ir šiek tiek po antakiu. thumbup.gif
Atsakyti
Man Essence gel eyelineris kažkodėl suskystėjo doh.gif gal kam yra taip nutikę?
Atsakyti
Įsivaizduokit, nusipirkau essence blakstienų tušą oranžinį,nepamenu tikslaus pavadinimo. Šiandien atsidariau jį, vieną akį pasidažiau,tada kišau tą šepetėlį atgal ir kai ištraukiau, pusė to pagaliuko su šepetėliu nulūžo ir įkrito į ta buteliuką ir nebeišėjo ištraukt. Dar man taip nėra buvę, jaučiu brokuotą nusipirkau.. biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai nuneščiau, manyčiau, kad turėtų keisti. Grynas brokas, pati taip nepadarysi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 06 12, 14:22)
Aš tai nuneščiau, manyčiau, kad turėtų keisti. Grynas brokas, pati taip nepadarysi.  biggrin.gif

Tai nunešiau, pakeitė, bet dabar bus baisu pirkt tušus, nors man taip pirmą kart biggrin.gif
Atsakyti
Man su essence roziniu tas pats buvo ohmy.gif
Gerai tik tiek kad jau galiakas buvo, tai lengva ranka meciau ir ejau pirkti kito laugh.gif
Atsakyti
"Miami Roller Girl" kolekcija.
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2012 06 17, 23:15)

Man per daug viskas ryšku, nes akis įsiskaudėjo doh.gif biggrin.gif Nebent tie lūpų balzamai sudomintų ax.gif
Atsakyti
Aha, balzamų tai ir aš norėčiau ax.gif Tik įtariu Lietuvoje ši kolekcija dar labai negreit pasirodys g.gif
Atsakyti
Nors mėgstu ryškias spalvas bet ir man jau per ryšku čia biggrin.gif biggrin.gif Tokios spalvos tik vasarai, ir tai ne visada priderinsi smile.gif
Atsakyti
Kažkokia žaislinė man šita nauja kolekcija atrodo. g.gif Nelabai. unsure.gif Ir tie skaistalai jau tokie neįdomūs darosi. Nuo estee lauder visi pakopino. Kas vykusiai, kas nelabai. biggrin.gif Na bet bent blizgučių nėr kaip catrice versijoj. Gal realiai geriau atrodys, nelabai didelė šita kolekcija. Nenustebčiau, jei net neužvežtų, nes vasaros pabaigoj/rudenį jau gal nedės tokių spalvų.
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 06 18, 15:18)
Nenustebčiau, jei net neužvežtų, nes vasaros pabaigoj/rudenį jau gal nedės tokių spalvų.

Combo įdėtoj nuorodoj rašo, kad atkeliau ir į LT. Nurodytas laikas liepas - rugpjūtis, bet čia turbūt ne garantas kad taip ir bus biggrin.gif
Atsakyti