Iš Essence laabai patinka XXXL Nudes linijos blizgis Forever Rose. Nėra jis joks rose, o labai graži pieniškai gelsva spalva ,
labai gaila kad taip prastai laikosi, nerandu tikslaus atitikmens kituose branduose..
QUOTE(Estela_ @ 2012 05 23, 19:42)
Iš Essence laabai patinka XXXL Nudes linijos blizgis Forever Rose. Nėra jis joks rose, o labai graži pieniškai gelsva spalva ,
labai gaila kad taip prastai laikosi, nerandu tikslaus atitikmens kituose branduose..
Kad ir prastai laikosi, bet jis man pats geriausias Jokio kito daugiau nenaudoju
QUOTE(cindy @ 2012 05 23, 20:46)
Kad ir prastai laikosi, bet jis man pats geriausias Jokio kito daugiau nenaudoju
Bet į linijas subėga kad jį kur velniai ...
QUOTE(Estela_ @ 2012 05 23, 20:05)
niekas niekur man nesubega
Na bet ir netepu tiek, kad atrodo lyg varvetu
Man irgi nesubėga
QUOTE(Estela_ @ 2012 05 23, 20:42)
O man ne gelsva, bet rausva spalva ant lūpų būna, bet tokia nude. Man irgi prastai laikosi, vis reikia užtepti.
QUOTE(Estela_ @ 2012 05 23, 21:05)
Man irgi subėga Bet tik pure beauty, tas pirmas šviesiausias nude, o forever rose nesubėga
Man nesubėga nei Pure beauty, nei Forever Rose. Pastarąjį jau subaigiau, nors nelabai patiko. Ant manęs jis buvo joks pieniškas, o tiesiog permatomas. Bet šiaip smagus
apžiūrėjau šian Fruity kolekciją, tai kažkaip niekas ypatingai nepatraukė dėmesio, bet gal kada balzamą nusipirksiu (dabar pagalvojau, kad dar turiu labai panašios spalvos)
Nagų lakai visai nieko, tik turi tokių violetinių blizgučių,kurie man nepatiko.
Tas skystas blush'as gražios spalvos, tik man pasirodė,kad labai ryškios (na, ir šiaip tokių dalykų nenaudoju)
Šešėliai gal ir visai nieko, tik gaila, kad daug paskirų blizgučių turi, nes kai tik patepiau ant piršto, tai pagalvojau,kad gal kaip highlighter'is visai nieko būtų
Nagų lakai visai nieko, tik turi tokių violetinių blizgučių,kurie man nepatiko.
Tas skystas blush'as gražios spalvos, tik man pasirodė,kad labai ryškios (na, ir šiaip tokių dalykų nenaudoju)
Šešėliai gal ir visai nieko, tik gaila, kad daug paskirų blizgučių turi, nes kai tik patepiau ant piršto, tai pagalvojau,kad gal kaip highlighter'is visai nieko būtų
Kur radot Fruity? Eurokos ar Droge?
Eurokos, jei Vilniui, tai konkrečiai Flagmano
Gal kas jau kas išbandė iš Fruity kolekcijos kažką? Būtų labai įdomūs atsiliepimai, ypač apie balzamą ir nagų lakus
Turiu balzamą Very Cherry. Šiaip kvapu man labai patinka, turi ir atspalvio vos vos mielo, tai jis išsausėjimus lūpų paryškina, jei turit, bet kaip pats balzamas laikosi visai neblogai ir lūpos gan minkštos būna:}