Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

aš juos mačiau išparduodamus, tai gal iš prekybos išims,arba keis kokią pakuotę ar ką
Atsakyti
keista būtų, jei sugalvotų iš prekybos išimt. juk čia viena labiausiai vykusių jų prekių
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2012 05 20, 11:46)
keista būtų, jei sugalvotų iš prekybos išimt. juk čia viena labiausiai vykusių jų prekių

Birią mineralinę juk irgi išėmė, nors ji ir buvo populiari, bent jau Lietuvoj...
Atsakyti
Gal klystu, bet visada galvojau, kad Stay with me blizgiai yra limituotos kolekcijos?
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2012 05 19, 19:48)
Čia Kaune? Ieškojau Molo ir Akropolio Eurokos ir Droge, net skyrelio jiems nebuvo. Gal mažesniuose Droguose paieškot?

vilniaus akropolio droge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2012 05 20, 10:46)

O man atrodo, viena labiausiai nevykusių unsure.gif Bent aš vieną pirkau ir negalėjau naudoti dėl lipnumo, išmečiau lauk schmoll.gif

Paskutinis Essence pirkinys:

user posted image

user posted image

mono šešėliai, atspalvis 45 Back to khaki
Kokybė kiek prastesnė, nei atsp. Mystic lemon ir Olive garden, bet vis tiek labai gera, verta 9 balų. Spalva pilka su šiokiu tokiu žalsvumu. Puiki pigmentacija, labai smulkus malimas, šimerinis finiš'as be atskirų blizgučių. Ant mano vokų laikosi visą dieną be jokių praimerių. -1 balas už tai, kad šiek tiek byra betepant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 20 gegužės 2012 - 18:52
QUOTE(dontstop @ 2012 05 20, 19:46)
O man atrodo, viena labiausiai nevykusių  unsure.gif  Bent aš vieną pirkau ir negalėjau naudoti dėl lipnumo, išmečiau lauk  schmoll.gif

Čia matyt skonio reikalas. Man tik lipnūs blizgiai teįtinka, todėl "Stay with me" blizgių visai pasigesčiau, jei sugalvotų išimt juos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonstruck: 20 gegužės 2012 - 23:42
man Essence seseliai nesilaiko.... nors visada naudoju pagrindą....
Atsakyti
pirkau xxxl shine lupu blizgesį - man patinka, nors laikosi neitin ilgai
Atsakyti
siandien nusipirkau skaistalus ir lupu produkta viename, toks koralinis, spalvyte labai grazi, bet ant skruostu sunkiai skirstos.. aisku ner ka noret uz tokia kaina, manau pasizaidus ilgiau susidraugausiu.. ir nusipirkau laka nagu, auksinius blizgucius.. labai kazko pan norejau, tai ziauriai patenkinta wub.gif ant minti nagu lako, raudona ar juodo, ypatingai ant situ 3 spalvu tie blizguciai atrodo NEREALIAI 4u.gif foto pirkiniu temoj
Atsakyti
Mane tai domina tusas is LE, vienas kur su blizguciais kazkokiaias biggrin.gif kitas kur is dvieju galu, ar kas nors bandet?
Atsakyti
Kokios kolekcijos dabar eurokosuose/droguose? Yra gal Fruity?
Atsakyti