Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(dontstop @ 2012 04 23, 12:45)
7,09 lt
Aš labai patenkinta juo, mano atspalvis mauve  smile.gif

ir Jums normaliai jis laiko? man tai viskas būtų čiki, nu bet dingsta jis l.greitai nuo lupų (nereik nei valgyti ar gerti, tik šnekant) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 04 23, 13:41)
ir Jums normaliai jis laiko? man tai viskas būtų čiki, nu bet dingsta jis l.greitai nuo lupų (nereik nei valgyti ar gerti, tik šnekant)  unsure.gif

As buvau siuo susidomejusi, bet man spalvos nepatiko. Siaip tokio pat tipo "blizgesius" turi Manhatan ir laiko super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blue_pixie @ 2012 04 23, 14:07)
As buvau siuo susidomejusi, bet man spalvos nepatiko. Siaip tokio pat tipo "blizgesius" turi Manhatan ir laiko super  thumbup.gif

kurie būtent? gal pav. galima?
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 04 23, 14:15)
kurie būtent? gal pav. galima?

Va sitie:
http://www.manhattan...8a01212796fc033
Atsakyti
Šiandien apžiūrėjau Rebels kolekciją. Iš pradžių blizgesių spalvos pasirodė truputį keistos, bet tekstūra labai patiko. Grįžusi vis galvojau galvojau apie juos, ir tikriausiai rytoj nulėksiu ir nusipirksiu abu biggrin.gif
Gal yra daugiau išbandžiusių juos?
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 04 23, 13:41)
ir Jums normaliai jis laiko? man tai viskas būtų čiki, nu bet dingsta jis l.greitai nuo lupų (nereik nei valgyti ar gerti, tik šnekant)  unsure.gif

Man laiko taip pat, kaip Essence blizgėsiai iš XXXL shine ir XXXL nude linijų. Neilgai, bet kažkaip man ok smile.gif Aš per dieną 3 kartus pasidažau: ryte prieš darbą, per pietus ir į pavakarius, apie darbo galą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 23, 21:20)
Man laiko taip pat, kaip Essence blizgėsiai iš XXXL shine ir XXXL nude linijų. Neilgai, bet kažkaip man ok  smile.gif Aš per dieną 3 kartus pasidažau: ryte prieš darbą, per pietus ir į pavakarius, apie darbo galą  smile.gif

na man būtų dzin, kad greitai jis nusivalo, bet esmė, kad jis kažkaip netolygiai nusvalo, ir atrodo tada netolygiai ant lūpų biggrin.gif vienur yra blizgio užmaskuota kitur šviečiasi raudinos lūpos, na bet sunaudosiu irnesakyk.gif visai smagus jis, tik su vienu minusu rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau akių pravedimą su akcija - du už vieno kainą. Laiko gerai, dažyt dar ranka įgus labiau manau, gerai, kad nusipirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 04 17, 14:17)
Aš išbandžiau my base pagrindus:
user posted image

As irgi isbandziau pirmaji is kaires..nu visai liuks dalykelis thumbup.gif naudosiu kaip highliter'i skruostikauliams paryskinti..po antakiu..na zodziu vietoms kurios labiausiai atspindi sviesa 4u.gif
Atsakyti
o tie My base LT pirkti? kažkaip neužmačiau jų, kokia jų kaina ir kiekis, kiek ml?
Atsakyti
As siuo metu pasidavusi ant kreminiu/skystu skaistalu paiesku, tai beveik drebet pradejau kai pamaciau, kad yra essence souffle touch skaistalai biggrin.gif Ir sakyciau totalus nusivylimas.
Pirmiausia juos aptikau eurokose. Ten jie buvo kazkokie ziauriai susile ir vos ne issilyde, o testeris tik vienos spalvos. Nu vistiek pabandziau, tai pigmentacija labai silpna, bet kaip skaistalam tai dzin, nes galima daugiau uztepti. Siaip spalvos grazios, BET pabandzius daugiau uztepti, kad gauti spalva, tiesiog betepant jie susoko i tokius gumuliukus ir visai nusivale nuo rankos blink.gif Dar idomus dalykas, kad uztepti jie atrodo matiniai, taciau ant tepamo pirsto lieka toks kaip metalic blizgesys blink.gif
Toliau nuejau i droga paziureti gal kartais ju bus, nes galvojau gal cia tokie efektai, nes susile skaistalai ir tiesiog sugadinti jau. Tai droge jie buvo vesus ir islaike konsistencija, bet efektai tie patys verysad.gif
Apie situs kalbejau:
http://www.essence.e...ouch-blush.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blue_pixie: 25 balandžio 2012 - 08:52
QUOTE(Juxt @ 2012 04 25, 09:47)
o tie My base LT pirkti? kažkaip neužmačiau jų, kokia jų kaina ir kiekis, kiek ml?

Yra. Kiekis lyg tais - 20 ml. Kainos nepamenu, bet apie 15 Lt gal. ax.gif
Atsakyti