Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Inspiratative @ 2012 04 18, 19:52)
O, kaip fainai dėl kvepalų bigsmile.gif  Nors jei jie lengvi, saldūs, tai vėl ne laiku ta kolekcija doh.gif

Ai, man tai nesvarbu, svarbu, kad iš viso bus, nes aš kai saldžių kvepalų mėgėja, tai man visais metų laikais tokie eina. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6Combo9: 18 balandžio 2012 - 18:35
QUOTE(6Combo9 @ 2012 04 18, 17:38)
Gavau atsakymą iš eurokoso, sulauksim tos naujos kvepalų linijos rudenį. thumbup.gif

Ilgokai laukt, bet gerai, kad sulauksim :)Smalsu išbandyt.
Atsakyti
O aš norėjau pagirti essence antakių šešėlius biggrin.gif 100 metų jų norėjau,bet maniau,kad man jų ypatingai kaip ir nereikia.Bet va įsigijau ir esu patenkinta. Šviesesnė spalva puikiai užpildo antakių tarpelius,o tamsesnė gražiai išryškina formą,taigi naudoju abi.Aišku pakuotė galėtų būti patogesnė,bet kadangi naudoju 2 min. per dieną,gal ir nesvarbu kokia ten ji ax.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau abidvi naujas kolekcijas Kauno Akropolyje.

Marble mania nelabai patiko.
Skaistalai pasirodė nepigmentuoti, spalva savotiška - avietinė, tekstūra šiaip sau unsure.gif
Blizgėsiai lipnūs, yra smulkių blizgučių.
Šešėliai su byrančiais blizgučiais, nekokybiški.
Lakas tebuvo likęs vienos spalvos, rudos.

Rebels kolekcija patiko kur kas labiau smile.gif
Įsigijau matinį blizgėsį, alyvinės spalvos - turbūt imsiu ir nude, labai smagūs, nelipnūs, pigmentuoti, ant lūpų atrodo kaip kreminiai lūpų dažai, labai malonūs wub.gif
Priemonė skruostams ir lūpoms irgi įdomi - rieboka, bet maloni tekstūra, gera pigmentacija, gerai retušuojasi, manau, kad ir ant lūpų, ir ant žandų neblogai žiūrėsis smile.gif Spalva koralų, asmeniškai man labai atsibodusi, tad nepirkau. Būtų rožinė - imčiau smile.gif
Lakai labai simpatiškų spalvų, bet kaina virš 7 lt - kiek brangiau, nei pastovaus asortimento, tad palauksiu atsiliepimų dėl laikymosi ax.gif

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 20, 22:31)

Lakai labai simpatiškų spalvų, bet kaina virš 7 lt - kiek brangiau, nei pastovaus asortimento, tad palauksiu atsiliepimų dėl laikymosi  ax.gif

Taigi paieškojau atsiliepimų internete, ir deja jie nekokie unsure.gif Štai vienas
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 21, 06:29)
Taigi paieškojau atsiliepimų internete, ir deja jie nekokie  unsure.gif  Štai vienas

as nusipirkau ta alyvini nagu laka, tai kita diena jau visas atsilupes buvo, nesilaiko visiskai ant nagu.. s... visas
Atsakyti
Apžiūrėjau aš tą Rebels kolekciją, tik kainų neradau. Lakų nepirksiu ir šiaip, spalvos neypatingos + kaip suprantu, nekaip laikosi..
Bet tas lip & cheek pout tai įdomiai atrodo. Pamenat gal kas kainą? Nežinau pirkt ar ne, negaila pinigų, bet kažkaip nenoriu apsikraut niekiukais.
Atsakyti
~10 litų tas lip&cheek pot. Labai mąstau apie pirkimą, tik nežinau kam biggrin.gif
Ir bišk bijau, kad gali poras kimšt
Atsakyti
Nusipirkau smile.gif

user posted image

ir

user posted image

aišku aš nevykėlė ant gražaus lakavimo doh.gif bet spalvos tai man labai gražios wub.gif
Atsakyti
nusipirkau Rebels kolekcijos blizgesį
user posted image
šiaip pirmas įspudis labai įdomus, toks jausmas kad kokį maskuoklį tepčiausi ant lūpų biggrin.gif visiškai matinis, neblogai nude'inis, kvepia kakava (?) ar kažkuo pan. saldus, nesausina lūpų BET labai greitai dinksta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 04 23, 10:14)
nusipirkau Rebels kolekcijos blizgesį
user posted image
šiaip pirmas įspudis labai įdomus, toks jausmas kad kokį maskuoklį tepčiausi ant lūpų  biggrin.gif  visiškai matinis, neblogai nude'inis, kvepia kakava (?) ar kažkuo pan. saldus, nesausina lūpų BET labai greitai dinksta  verysad.gif

kiek kainuoja šitas blizgesys?
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2012 04 23, 10:49)
kiek kainuoja šitas blizgesys?

7,09 lt
Aš labai patenkinta juo, mano atspalvis mauve smile.gif
Atsakyti