Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(smilsee @ 2012 02 05, 11:57)
Manau kad tikrai nesulauksim  doh.gif  O nagu lakai ir mane labai domino. Tik nesuprantu niekaip,kodel sitos pas mus neuzveze  g.gif

Parašiau drogui laišką, gal atsakys g.gif
Atsakyti
Tai kokia kolekcija dabar stovi akropolio eurekoj g.gif Vistiek kazkokia yra uzsilikusi unsure.gif Circus sventine kolekcija, logiskai pagalvojus jau ir neatves, per velu... verysad.gif Paklauskit pardavejos kada zada atvesti nauja, jei kas netycia uzsukt zadat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 02 05, 14:11)
Parašiau drogui laišką, gal atsakys  g.gif

ten kur limituota kolekcija tuscia vieta, manau kad kolekcija gal veliau isstatys, nes ne visos ir prekes is pastovaus asortimento buvo isdeliotos 4u.gif
lauksim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2012 02 05, 14:17)
Tai kokia kolekcija dabar stovi akropolio eurekoj g.gif  Vistiek kazkokia yra uzsilikusi unsure.gif Circus sventine kolekcija, logiskai pagalvojus jau ir neatves, per velu... verysad.gif Paklauskit pardavejos kada zada atvesti nauja, jei kas netycia uzsukt zadat mirksiukas.gif

Nezinau apie koki miesta jus, bet Klaipedoj vis dar si- http://www.essence.e...php?id=1680&L=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilsee: 05 vasario 2012 - 14:14
Sveikos,
Kas čia do daiktas? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2012 02 05, 16:27)
Sveikos,
Kas čia do daiktas? biggrin.gif
user posted image

Ant indelio parašyta, kad blakstienų pudra. biggrin.gif Įdomu įdomu.
Atsakyti
žiūrėjau review šitos pudros tai nieko gero biggrin.gif padaro voro kojas ir vsio
Atsakyti
O kam blakstienoms pudra apskritai... g.gif biggrin.gif Ko tik neprimąsto!
Atsakyti
Marketingas, kuo mandriau, tuo labiau zmones traukia isbandyti doh.gif Aj... Cia kaip baltas tusas, storina, bet ten nors kose. O sitas manau, gali buti su zvilgesiu ir kai tepi tusa, tas zvilgesys tam tikroj sviesoj taip suzaidzia, kad atrodo didesnes blakstienos. Yra tokia gudrybe, melynas tusas, po to su juodu pasidazai ir blakstienos storesnes ir ilgesnes atrodo... Cia sviesos desniai...

As apie Klaipeda mirksiukas.gif Vamp gruodzio men. kaip stovejo, taip stovi... Nieko, teks vaziuojant i Vilniu circus naujienas apziuret.
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2012 02 05, 22:23)
Marketingas, kuo mandriau, tuo labiau zmones traukia isbandyti doh.gif  Aj... Cia kaip baltas tusas, storina, bet ten nors kose. O sitas manau, gali buti su zvilgesiu ir kai tepi tusa, tas zvilgesys tam tikroj sviesoj taip suzaidzia, kad atrodo didesnes blakstienos. Yra tokia gudrybe, melynas tusas, po to su juodu pasidazai ir blakstienos storesnes ir ilgesnes atrodo... Cia sviesos desniai...

As apie Klaipeda mirksiukas.gif  Vamp gruodzio men. kaip stovejo, taip stovi... Nieko, teks vaziuojant i Vilniu circus naujienas apziuret.

Aš tau nupirksiu laugh.gif
Atsakyti
Nupirk biggrin.gif , nes po to bijau nebeliks tavo to stebuklo man. Nagu lauku pati noriu pasiziureti, man patiko tos kolekcijos blizgutiniai lakai, arba is tokiu stambiu blizguciu, spalva disco tokia. Tu kai man pirksi hl, paiurek ir tuos seselius kreminius circus kolekcijos ir reportuok viska i si foruma thumbup.gif drinks_cheers.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 02 05, 14:11)
Parašiau drogui laišką, gal atsakys  g.gif

Atsakė doh.gif Aš paklausiu, ar bus Klaipėdoj circus circus kolekcija, tai atrašė paklausdami, o kokios priemonės mane domina. Atsakiau kokios. Tada atrašė: Circus circus kolekcija nebebus prekiaujama g.gif Tai kam klausti, kas mane domina. doh.gif Žodžiu unsure.gif
Atsakyti