Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Mergaites ,kur jus perkat essence kosmetika?Eurokose jau toks amzas apsirinkimas..Arba nebent eurokos eprie mano namu g.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 04 10, 12:10)

Nesuprantu kodėl tikėjotės rožinio, jeigu čia nė velnio nepanašu į rožinę spalvą g.gif

Reikalas tas, kad ne pati pirkau, o "užsisakiau" dovanų, neapžiūrėjusi daikto gyvai blush2.gif Orientvausi pagal pavadinimą, Forever rose man asocijavosi su rožine spalva. Nežinau, gal nelogiškai skamba biggrin.gif

Iš šios serijos turėjau kitus 3 blizgius (2 iš jų jau išimti iš prekybos, trečias - atspalvis Pure beauty) ir jie visi man labai patiko, bet va šitas palyginti prastesnis, IMHO unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutta77 @ 2012 04 10, 12:15)
Mergaites ,kur jus perkat essence kosmetika?Eurokose jau toks amzas apsirinkimas..Arba nebent eurokos eprie mano namu  g.gif

Essence yra tik Eurokos ir Drogas parduotuvėse. Nepasakyčiau, kad pasirinkimas mažas unsure.gif Tiesa, ne visus produktus, kuriais prekiauja Vokietijoje, veža į LT, pvz nėra kai kurių šešėlių atspalvių, ne visas LE pristato, bet iš esmės viskas yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 10, 12:26)

Essence yra tik Eurokos ir Drogas parduotuvėse. Nepasakyčiau, kad pasirinkimas mažas  unsure.gif  Tiesa, ne visus produktus, kuriais prekiauja Vokietijoje, veža į LT, pvz nėra kai kurių šešėlių atspalvių, ne visas LE pristato, bet iš esmės viskas yra  smile.gif

Savanoriu droge,tai kiek ziuriu stendas vis pustustis...Arba isperka momentaliai ir neuztaikau,arba... bigsmile.gif
Atsakyti
Rožės nebūtinai būna rožinės, man spalvytė forever Rose nė kiek nenuvylė kaip ir kitos, ir ant lūpų buvo švelnios nude spalvos, tikrai ne oranžinė. matyt, kiekvienai kitaip.
Rankų kremukai tiesiog super, jų kvapas maloniai stiprus. Šokoladinio kvapas netgi patiko labiau nei apple pie. Pasitepus greit "išgaruoja", labai gaila, kad greit išsinaudoja, jei kas užmatėt Vilniuj jų pirkt, brūkštelkit, prašau, nes kai kuriuose Eurokos jau sausio mėn išpirkti buvo.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 04 10, 19:11)
ir ant lūpų buvo švelnios nude spalvos, tikrai ne oranžinė.

Tikrai ne oranžinė. Bet ir nude efekto man nedaro unsure.gif Ant mano lūpų atrodo kaip permatomas blizgis. Nude pagal mane - kai išbalina lūpas. Šitas blizgis absoliučiai jų nepašviesina (bent manųjų). Kiti 3 bandyti iš šios serijos balino, tad šitas yra kitoks, sakykim. Aš visai kitokio efekto tikėjausi sad.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 04 09, 21:23)

atspalvis neatitinka pavadinimo, tikėjausi rožinio, gavau oranžinį;
ant lūpų jis visai permatomas (nors gal geriau, kad ne oranžinis  unsure.gif )
deja, nude efekto nėra  unsure.gif

Atsakyti
Įsimylėjau essence kremukus rankoms biggrin.gif Turiu dabar visų rūšių,kvapai labai saldūs,bet man tokie patinka smile.gif Nepasakyčiau,kad labai puikiai drėkina ir pan,bet kadangi su rankom problemų neturiu ir naudoju tik profilaktiškai,tai labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
ir man visai patinka tie kremukai rankoms. na o bet tačiau turiu klausimą: gal čia yra natūralisčių, kurios galėtų pakomentuot jų sudėtį? būč baaaais dėkinga ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Man tai tas kremas visai nieko gero. Kvapas normalus, bet nieko ypatinog. Drėkina visai mažai, man netgi labiau sausina rankas nei drėkina. Nors irgi neturiu itin problematiškų rankų.
Atsakyti
QUOTE(Gerina. @ 2012 04 05, 15:25)
Gal kas išbandėt naujus Nude Glam lakus? Kokie atsiliepimai? rolleyes.gif

Keliu klausima,gal daugiau kas isbandete? smile.gif
Atsakyti
Essence vasarą turės kvepalų kolekciją rolleyes.gif
Kvepalai
Įdomų būtų pauostyt, bet kaži ar sulauksim Lt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspiratative: 13 balandžio 2012 - 21:20
Kaip mielai buteliukai atrodo! Galėtų ir pas mus atsirast, tik aišku, ne po kelių mėnesių, o laiku :D
Atsakyti
Kokia graži kvepalų kolekcija! Jau laukiu bigsmile.gif Tikiuosi nebus visi siaubingai saldūs doh.gif
Atsakyti