Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(6Combo9 @ 2012 04 04, 21:17)
Nauja essence
Ir dar viena nauja kolekcija

Šitoj antroj nuorodoj yra kažkokios plaukų gumytės, įdomu, kam jos skirtos. Gal garbanoms daryti g.gif Daugiau kažkaip niekas nesudomino. Nebent dar tas bronzer'is.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 04 05, 10:23)
Šitoj antroj nuorodoj yra kažkokios plaukų gumytės, įdomu, kam jos skirtos. Gal garbanoms daryti  g.gif Daugiau kažkaip niekas nesudomino. Nebent dar tas bronzer'is.

Pagal aprašymą, tai turėtų būt paprastos gumytės g.gif O šiaip mane tik tie šešėliai sudomino, daugiau niekas. ax.gif
Atsakyti
įdomu, ar nagų lakai ("show your feet") atsiras iki vasaros g.gif ar kojas rodysim tik baseine žiemą lotuliukas.gif apžiūrėjau legends of the sky kolekciją, niekas nesudomino, šešėliai tai ypač klaikūs doh.gif
Atsakyti
Gal kas išbandėt naujus Nude Glam lakus? Kokie atsiliepimai? rolleyes.gif
Atsakyti
Aš dabar kaip tik nusilakavus nude glam 06 hazelnut cream pie. Šiaip, spalva miela, nusilakavau tik šiandien, bet visai neilgai džiuvo (palyginus su kai kuriais kitais essence, ir ypatingai catrice, lakais). jei nenusilups dar šiandien, tai visai gerai:D bet aišku, toks čia ir pirkinys, 5litai.
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2012 04 04, 21:06)
Sakykit, prašau, kaip Legends of the sky šešėliai? Man spalvos labai patiko, bet pigmentacija pabandžius ant rankos pasirodė nekokia. Būtų įdomu išgirsti realių įspūdžių iš besinaudojančių...

man ir mazai pigmentuoti pasirode (pansus man i "i love berlin" kolekcija, ten panasios pigmentacijos seseliai buvo) man is sios kolekcijos patiko tik skaistalai, juos ir isigijau spalva man tokia copper (labai panasi i artdeco 5 numeriuko skaistalus, labai panasi copper spalva)
Atsakyti
o idomu PC parke yra nauja kolekcija? (legends of the sky turiu omen)
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2012 03 24, 02:01)
Legends of the sky kainos ir parduotuvių sarašas:
http://eurokos.lt/in.../articleid/1074

QUOTE(miyako @ 2012 04 06, 10:46)
o idomu PC parke yra nauja kolekcija? (legends of the sky turiu omen)

Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2012 04 05, 19:45)
man ir mazai pigmentuoti pasirode (pansus man i "i love berlin" kolekcija, ten panasios pigmentacijos seseliai buvo) man is sios kolekcijos  patiko tik skaistalai, juos ir isigijau spalva man tokia copper (labai panasi i artdeco 5 numeriuko skaistalus, labai panasi copper spalva)

Ačiū už nuomonę. Susilaikysiu nuo pirkimo biggrin.gif
Atsakyti
Atsiliepimai apie kelias paskutines bandytas priemones.

Rankų kremas iš žiemos LE, vanilinio obuolių pyrago kvapo:

user posted image
gera sudėtis, neblogas poveikis, kremas tikrai geresnis, nei pernai metų LE. Bet kvapas man nepakenčiamas unsure.gif

Lūpų blizgesys XXXL nudes Forever rose:

user posted image

Jau trečiasmano pirktas nevykęs Essence blizgėsys unsure.gif Būtent iš XXXL nudes serijos 4tas, ir vienintelis man nepatikęs. Trūkumai:
atspalvis neatitinka pavadinimo, tikėjausi rožinio, gavau oranžinį;
ant lūpų jis visai permatomas (nors gal geriau, kad ne oranžinis unsure.gif )
deja, nude efekto nėra unsure.gif

Privalumai:
malonus kvapas
nuostabus šepetėlis

Nežinau, atspalvis Pure beauty man tiesiog fantastiškas, bet šis blizgis unsure.gif visiškai nuvylė unsure.gif

Top coat'as Gel look - pirkau tik dėl to, kad skaičiau atsiliepimuose, kad spalvoti nagų lakai su juo laikosi ilgiau. Na, man nesilaiko unsure.gif Man visai nereikalingas daiktas, jokios naudos iš jo unsure.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 09, 21:23)
Atsiliepimai apie kelias paskutines bandytas priemones.

Rankų kremas iš žiemos LE, vanilinio obuolių pyrago kvapo:

aš irgi negaliu pakęsti to kvapo, per daug stiprus/saldus ir labai ilgai laikosi, persekioja visa dieną, saldumas atrodo net burnoj jaučiasi doh.gif kartais net pykint pradeda unsure.gif
o beto jis man ir sunkiai susigeria
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 09, 20:23)

Jau trečiasmano pirktas  nevykęs Essence blizgėsys  unsure.gif Būtent iš XXXL nudes serijos 4tas, ir vienintelis man nepatikęs. Trūkumai:
atspalvis neatitinka pavadinimo, tikėjausi rožinio, gavau oranžinį;
ant lūpų jis visai permatomas (nors gal geriau, kad ne oranžinis  unsure.gif )
deja, nude efekto nėra  unsure.gif

Man tai šis lūpų blizgesys pats geriausias bigsmile.gif Jau kelintą buteliuką naudoju..

Nesuprantu kodėl tikėjotės rožinio, jeigu čia nė velnio nepanašu į rožinę spalvą g.gif
Atsakyti