o man tai kaip tik tie mažiukai labai patinka Jei galėčiau, tai visus lakus mažiukus pirkčiau, nes didelio kiekio gyvenime neišnaudojau, tik uždžiūna jie
QUOTE(Tibė @ 2012 03 27, 23:16)
o man tai kaip tik tie mažiukai labai patinka Jei galėčiau, tai visus lakus mažiukus pirkčiau, nes didelio kiekio gyvenime neišnaudojau, tik uždžiūna jie
Man irgi lygiai tas pats. Geriau mažiukai visi būtų
QUOTE(Tibė @ 2012 03 27, 23:16)
Hehe pas mane tas pats- po kapitalinio nagu laku patikrinimo nemaza dalis atsiduria siuksliu dezej, nes buna uzdziuve... Ir dar ne visi isbandyti, o jau perku nauju spalvu... Priklausomybe
QUOTE(Citrinka @ 2012 03 28, 21:37)
Noriu skaistalu is tos kolekcijos
Gal kur nors matete situos pirkti Vilniuje:
http://www.essence.e...ouch-blush.html
man nuo seseliu bazes asaroja akys:(
Papildyta:
del gelinio pravedimo sep ryskus, turiu juoda gerai tepasi, bet man minusas issitepliojus praktiskai turi visa aki valyti nes su vandeniu ir tamponiuku nieko nenusibruzina:)
Papildyta:
del gelinio pravedimo sep ryskus, turiu juoda gerai tepasi, bet man minusas issitepliojus praktiskai turi visa aki valyti nes su vandeniu ir tamponiuku nieko nenusibruzina:)
tai ne su vandeniu pabandykit,o su valikliu.
QUOTE(blue_pixie @ 2012 03 28, 21:49)
Mačiau Droge. Tik man jie visai nepatiko : kai bandžiau išskirstyti ant rankos spalvai pasižiūrėti, tai visa spalva susigumuliavo ant piršto, o ant rankos nieko neliko
Ir labai keistai kvepia
Sveikos, gal kas Kaune uzmatet 50`s Girls Realoaded kolekcija? Domina lupdazis I`m sailing.
Taip pat jeigu kazkas galetumet perleist, duokit zinot
Taip pat jeigu kazkas galetumet perleist, duokit zinot
Na jau... Šita kolekcija buvo vasarą-rudenį. Net jei kur ir atrastumėt likučius (kuo labai abejoju), jie paprasčiausiai būtų pasenę.. Nebent jus tai tenkintų.
QUOTE(illuminated @ 2012 03 30, 21:28)
Na jau... Šita kolekcija buvo vasarą-rudenį. Net jei kur ir atrastumėt likučius (kuo labai abejoju), jie paprasčiausiai būtų pasenę.. Nebent jus tai tenkintų.
Pasene? As turiu pudra is tos kolekcijos, tai tikrai nemanau, kad ji jau paseno nuo rudens. Pati kolekcija sena, bet produktai tikrai dar nepasene