Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

gal ir kurioj nors klaipedos eurokos uzmatet leends of sky, vytury tai dar vampiru kolekcija, o silutes pl eurokos rnku kremai unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Ir Vilniaus Panoramoj irgi jau yra nauja kolekcija smile.gif
Atsakyti
Klaipėda kaip visad senom kolekcijom apsikrovus...biggrin.gif
Atsakyti
Pakomentuosiu neseniai įsigytas prekytes wub.gif

Šiandien nusipirkau mėlyną akių pieštuką (pamaniau, tik prie pilkų akių!), kuris atrodo štai kaip:
user posted image

Jis išsukamas ir laaabai lengvai "piešiasi", be to, ir žėri intensyviai. Ne blizga, o tiesiog maloniai žėri. Tikrai akį traukia thumbup.gif o ir laiko ilgai, tik, aišku, kadangi pas mane akių vokai užkritę, tai liečiasi su jais ir čiut nudažo, bet čia jau mano veidas kaltas thumbup.gif

Pirkau dar ir štai ką:
user posted image

maniškė spalvytė vidurinė. Ką galiu pasakyt- laiko trumpai, bet "spalvina" gražiai ax.gif o ir kvepia maloniai wub.gif
Atsakyti
Klaipėdoj Legends of Sky(?) Žemaitijos Eurokos stovi jau, tik be kainų kol kas
Atsakyti
Legends of the sky kainos ir parduotuvių sarašas:
http://eurokos.lt/in.../articleid/1074

Būsima kolekcija Rebels:
http://www.essence.e...php?id=1815&L=1
Atsakyti
Apžiūrėjau naują kolekciją,ir išvada-nieko įpatingo
lūpdažiai kažkoks nesusipratimas-švieusis tai kaip blizgučių viršutinis sluoksnis ant viršaus kokiam kitam lūpdažiui.tamsusis tiesiog tamsiai rudos spalvos lūpdažis.į šešėlius nekreipiau dėmesio
Imčiau nebent nagų laką ir skaistalus,kurie su blizgesiu pasirodė,nors maniau jog bus matiniai smile.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie gelinius pravedimus?
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 03 25, 23:37)
kokie atsiliepimai apie gelinius pravedimus?

labai geri 4u.gif man labai patinka smile.gif turiu juodą.
Atsakyti
Dabar pasikeitė politika su Essence lakais ar kaip?nes pastebėjau kad iš pastovių kolekcijų pardavinėja tik mažiukus buteliukus,po 5ml
o dideli buteliukai būna tik limituotose kolekcijose..?Ar aš klystu? g.gif
Atsakyti
Aha, jau nuo rudens išėmė iš pastovios kolekcijos Multi action lakus didesniuose buteliukuose verysad.gif Man jie labiau patiko, nei tie mažiukai unsure.gif
Atsakyti
Nu su tais mažiukais nesamonė,man nepatogu ,nepraktiška,o ir kaina tada neatitinka.. unsure.gif
Atsakyti