Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(AuksoPieva @ 2012 03 13, 20:21)
Kokia kaina ir kuriam droge radot? blush2.gif  pirkau siandien essence konspetika akropolio droge, bet neradau siu seseliu..

QUOTE(dontstop @ 2012 03 13, 21:08)
Tikiuosi, kad nenusivilsit  smile.gif  Aš irgi pirkau Droge su akcija, 3,79  thumbup.gif

Už minėtą kainą Mystic Lemon pirkau vakar Jasinskio g. Droge. (nesusilaikiau pagirų SM prisiskaičiusi smile.gif )
Atsakyti
As prie Kalvariju turgaus palikau dar du 43 nr 4u.gif
Atsakyti
Ai ir dar pasiemiau siuos piestukus - juoda, ruda ir tamsiai zalia ( 4 is desines). Jau ne pirma karta juos perku, labai patinka man jie kaip pravedimas smile.gif Ryskus, ilgai islieka, patogus, nereikia drozti, nes issukami. Zalia spalva paemiau del idomumo isbandyt, labai graziai atrodo prie rudu akiu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 14 kovo 2012 - 00:12
man sie piestukai irgi superiniai smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kokią kreminę pudrą rekomenduotumėte iš Essence? Esu turėjusi makiažo pagrindą Clear & Matt make-up, tai labai nepatiko, todėl nesinori vėl prašauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikvita @ 2012 03 14, 19:03)
Sveikos merginos, kokią kreminę pudrą rekomenduotumėte iš Essence? Esu turėjusi makiažo pagrindą Clear & Matt make-up, tai labai nepatiko, todėl nesinori vėl prašauti  g.gif

Geriau pažiūrėti pas kitą gamintoją ax.gif
Atsakyti
butent.as galvoju jau geriau pataupyti pinigeliu ir nusipirkti geresnes kokybes pudra,bent jau l'oreal ir panasiu gamintoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 03 14, 18:39)
butent.as galvoju jau geriau pataupyti pinigeliu ir nusipirkti geresnes kokybes pudra,bent jau l'oreal ir panasiu gamintoju 4u.gif

merginos giria ta nauja is Maybiline Fit ir droge akcija gera thumbup.gif

beje Gedo pr. radau lupu dazus in the nude tai tikrai nieko gero schmoll.gif lupu gal taip nedziovina kaip kiti bet visai nesilaiko doh.gif nors spalva patiko. blizgesi tai neisivaizduoju kur rast biggrin.gif
Atsakyti
baigesi smokey eyes oranzinis tusas, tai galvoju reikia nauja nusipirkt, nuejau i karoliniskiu droga, ir ziuriu jam 40% nuolaida (nes geltonai pazymetu prekiu nuo kazkada ten nebebus droguose), bet nei vieno nelike, tada nuvaziavau i akropoli, europa, cup, ir niekur nera, atrodo, kad net nebuvo ju isdeliotu g.gif gal kuri nors spejot nuciupt su tokia nuolaida? thumbup.gif

tai teko eurokos uz pilna kaina imt smile.gif

ir dar gal kuri nors bandet si? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
geras šis eyeliner, daug geresnis už manhaten firmos analogišką produktą.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 03 15, 16:12)
geras šis eyeliner, daug geresnis už manhaten firmos analogišką produktą.

pritariu mirksiukas.gif turiu, naudoju, patinka biggrin.gif
Atsakyti
Kokie faini : gražiai tepasi, ne per ryškūs ir šiaip faini biggrin.gif Puikus pirkinys už 4 litus.
Turiu raudoną ir koralinį

user posted image
Atsakyti