Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

antakalnio droge irgi tuscias stendas, nei blzigesiu nei lupdaziu nieko nebelike doh.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2012 03 07, 17:28)
Kalniečių prekybos centre, eurokos išparduotuvėj rankų kremai po 3lt, urban messages kvepaliukai-17lt, šalia ir Blossom kvepalai stovėjo, kaina panaši  smile.gif

Ačiū už pranešimą 4u.gif Pagaliau nusipirkau Urban messages kvepaliukus smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal kuri bandėt jau essence lūpų dažus?
user posted image

konkrečiai domintų raudonas ir rausvas wub.gif gal bus atsiliepimų? Ar apsimoka įsigyti? Kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
tikriausiai daug bandziusiu yra rolleyes.gif
tikrai geri lupdaziai. o del spalvos sunku patarti, - juk tai taaaip individualu smile.gif
Atsakyti
Nu tie essence stendai, jau net bjauru žiūrėt, perkamiausių prekių nebelikę, neatsiveža nieko naujo, nagų lakai sutirštėję stovi lotuliukas.gif po to su kainom gerai žaidžia, ale nuolaidos, bet realiai tik kai kurioms spalvos, dažniausiai nepopuliarioms biggrin.gif taip mane su šešėliais išdūrė. Ėmiau rudus, galvojau 3lt kainuos, įmušė, po to pažiūriu čekį, 6lt kainavo. Sakau, kaip suprast? blink.gif sako šitai spalvai nuolaidos nėra. Sakau noriu grąžint. Sako grąžint tik rytoj bus galima, kai vedėja bus. Ai numojau ranka ir išėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 03 09, 11:30)
Nu tie essence stendai, jau net bjauru žiūrėt, perkamiausių prekių nebelikę, neatsiveža nieko naujo, nagų lakai sutirštėję stovi  lotuliukas.gif po to su kainom gerai žaidžia, ale nuolaidos, bet realiai tik kai kurioms spalvos, dažniausiai nepopuliarioms  biggrin.gif taip mane su šešėliais išdūrė. Ėmiau rudus, galvojau 3lt kainuos, įmušė, po to pažiūriu čekį, 6lt kainavo. Sakau, kaip suprast?  blink.gif sako šitai spalvai nuolaidos nėra. Sakau noriu grąžint. Sako grąžint tik rytoj bus galima, kai vedėja bus. Ai numojau ranka ir išėjau  doh.gif

aha, ir man taip buvo rolleyes.gif tik as niekur nejau ir visgi grazinau iskart, matyt labai bjauri pasirodziau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantastique @ 2012 03 09, 11:41)
Sveikos  4u.gif

man asmeniskai visiskai nepatiko doh.gif schmoll.gif turejau creamy nude, ir tuos naujus in the nude ir all about cupcake. Man nepatinka kad jie man per mazai drekina, neilgai islieka ant lupu, visumoj man jie kaip balzamas lupoms. Nors tiesa sakant kai kurie balzamai lupoms man daug geriau nei essence lupdaziai.
o vat ju xxxl nude lupu blizgiai man superiniai bigsmile.gif turiu keleta spalvyciu ir keleta jau antra kart perku bigsmile.gif

merginos sakykit kaip essence seseliai tie vienspalviai? nesu turejus ne vieno is ju
http://www.essence.e...hadow-mono.html
kaip laikosi? ir kaip su isklaidymu?? ax.gif
Atsakyti
saunus seseliai, kaip uz tokia kaina smile.gif nors spalvu pasirinkimas galetu but ir geresnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantastique @ 2012 03 09, 11:41)
Sveikos  4u.gif

konkrečiai domintų raudonas ir rausvas  wub.gif  gal bus atsiliepimų? Ar apsimoka įsigyti? Kokia kaina?  ax.gif

Aš bandžiau 3 spalvas. Asmeniškai man Essence lūpdažiai visumoj super smile.gif Labai patinka tekstūra, kvapas, pakuotė, žinoma, kaina. Bet noriu pabrėžti, kad jie visai nesilaiko, spalvą tenka atnaujinti kas pusvalandį. Man tai nieko tokio, bet daug kam gali nepatikti ax.gif

QUOTE(laukianti stebuklo @ 2012 03 09, 22:54)

merginos sakykit kaip essence seseliai tie vienspalviai? nesu turejus ne vieno is ju
http://www.essence.e...hadow-mono.html
kaip laikosi? ir kaip su isklaidymu?? ax.gif

Labai, LABAI priklauso nuo spalvos. Pirkau jų daug, kai kurie keliavo iškart į šiukšlinę, bet kai kurie verti 10 balų. Iš dabartinio asortimento galiu laiduot už atspalvius 52 Olive garden ir 43 Mystic lemon (šitas jau išimtas iš gamybos, bet pardavime dar yra) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 04, 11:10)
Norėčiau palikti atsiliepimą apie kelis paskutinius bandytus produktus  smile.gif

3. Mono šešėlis 43 Mystic lemon.

Na, as irgi susidomejau siais seseliais po Jusu atsiliepimu, siandien isigijau smile.gif Dabar droge siam numeriukui kaip tik akcija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2012 03 13, 20:33)
Na, as irgi susidomejau siais seseliais po Jusu atsiliepimu, siandien isigijau  smile.gif  Dabar droge siam numeriukui  kaip tik akcija  thumbup.gif

Kokia kaina ir kuriam droge radot? blush2.gif pirkau siandien essence konspetika akropolio droge, bet neradau siu seseliu..
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2012 03 13, 20:33)
Na, as irgi susidomejau siais seseliais po Jusu atsiliepimu, siandien isigijau  smile.gif  Dabar droge siam numeriukui  kaip tik akcija  thumbup.gif

Tikiuosi, kad nenusivilsit smile.gif Aš irgi pirkau Droge su akcija, 3,79 thumbup.gif
Atsakyti