Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(dontstop @ 2012 03 02, 17:34)
Likau tokios pat nuomonės  drinks_cheers.gif

Na tai blogos nuomonės esate.Labai šie šepetėliai išgirti forume smile.gif)
Šepetėliai labai svelnučiai ir minkštučiai smile.gif
Atsakyti
Norėčiau palikti atsiliepimą apie kelis paskutinius bandytus produktus smile.gif

1. Tušas Volume 2 in 1

user posted image

Nepatiko. Look 1 - vos paryškintos blakstienos, look 2 - sulipintos musyčių kojelės. Taipogi man su juo sunku pasidažyti tvarkingai, šepetėlis dažo voką ir viską aplinkui (galbūt reikia įgusti). Šis tušas galbūt galėtų patikti ilgų, išraiškingų blakstienų savininkėms, gal taip nelipintų.

Aplamai, vienintelis Essence tušas, kuris man patiko (ir kurį aš kartojau keletą kartų) - rožinis Multi action. Visi kiti man schmoll.gif Nežinau, ar norėsiu išbandyti naujieną Get big lashes g.gif

2. Akių pieštukas I love rock

user posted image

Šis pieštukas man priminė Avon gelinius pieštukus Supershock, kurie man labai labai patinka. Jis itin minkštas, net drėgnas, labai pigmentuotas, rezultatas kaip gelinio pravedimo - itin sodri, ryški juoda linija. Pirkau piešti tik ant waterlinijos. Puikiai tam tinka, labai gerai laikosi, akių neerzina (bent mano). Gaila, kad yra tik juodos spalvos. Mano vertinimas - 10 balų 4u.gif

3. Mono šešėlis 43 Mystic lemon.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Šią spalvą jau išėmė iš prekybos, bet rasti ją dar galima. Paskutiniu metu Essence labai patobulino savo šešėlius. Prisimenu ankstesnius, kiek pirkdavau, tiek mesdavau į šiukšlinę doh.gif Čia jau antra spalva, kuri mane džiugina (pirma - 52 Olive garden). Kokybė tikrai verta 10 balų. Smulkus malimas, puiki pigmentacija, itin subtilus šimeris, jokių atskirų blizgučių, šešėliai betepant nebyra, laikosi visą dieną, atrodo kaip geri, brangūs, kokybiški šešėliai. Būtent šitas atspalvis dar ir tinka kaip highlighter'is thumbup.gif Tik tokia pastaba būtų, kad čia ne holografiniai šešėliai, kaip kad jie rašo. Bet vis tiek super smile.gif

Čia šiuos šešėlius lygina su Nars Albatros highlighter'iu, pastarojo nenaudai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 04 kovo 2012 - 11:13
Aš tai turiu ne Mystic Lemon, o Mystic Purple. Tai mehh, nelabai man.
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2012 02 21, 22:26)
Maskuoja gerai, bet bent jau man žiauriai kimšo poras, sunki kaip kaukė ir šviesiausias atspalvis per tamsus buvo doh.gif

Man irgi tas pats 4u.gif O dar kvapas dirginantis kažkoks kvepalų. Žodžiu verčiau von iškart schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 04, 11:10)
Norėčiau palikti atsiliepimą apie kelis paskutinius bandytus produktus  smile.gif
2. Akių pieštukas I love rock
3. Mono šešėlis 43 Mystic lemon.

gerą reklamą padarėt biggrin.gif ir tą ir tą nusipirkau jau biggrin.gif
pieštukas tikrai superinis drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif gal kas is klaipedieciu buvo akropoly? koks essence stendas ten yra? ar jau yra legends of sky kolekcija g.gif

vis tik jau kovas, kaip niekur nematau sios kolekcijos verysad.gif
Atsakyti
Kaip man nepatinka toksai vėlavimas :/ Jau net nebenoriu tos Legends of the Sky, galėtų greičiau būt Marble Mania, naujas asortimentas ir tada Fruity.
Atsakyti
Man jau irgi kantrybė senka.taip ilgai tuos vampyrus nieko vertus laiko..
dar taip nebuvo kad vieną kolekcija tiap ilgai stovėtų g.gif
Atsakyti
Eurokos vykdo kažkokią įdomią politiką - Vilniaus BIG'e kelis mėnesius senienos buvo nenukainuotos. Išaušo pagaliau ta diena, kai tas nuolaidas padarė ir Vampyrus bei Urban kolekcijas išpardavinėjo su nuolaidomis. Šiandieną užeinu apsidaryti, ar nėra Legends of sky ir žiūriu, kad nuo tų senienų "Akcija" lipdukai nuimti ir pardavinėjami už seną kainą, o guli sumesti į vieną lovį lotuliukas.gif
Kai essence atsirado Droge tikėjaus, kad jau visagalė konkurencija paskatins normaliai ir kolekcijas parsigabenti į Lietuvą ir su senų kolekcijų išpardavimais viską sustygiuoti, bet kur tau... doh.gif Pas patį Droga Cirkus voliojas jau kelintą mėn... doh.gif
Atsakyti
Tai kiek praeinu Droge pro Circus tai ten visos prekės stovi,nors ir nukainuotos,bet jų nieks neperka,tik kvepalai išpirkti,o visa kita stovi,tas pats ir su Vampyrų kolekcija.. biggrin.gif
Atsakyti
Kalniečių prekybos centre, eurokos išparduotuvėj rankų kremai po 3lt, urban messages kvepaliukai-17lt, šalia ir Blossom kvepalai stovėjo, kaina panaši smile.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
aš taip pat paliksiu keletą atsiliepimų apie naudotas essence prekytes ax.gif

Pirmiausia tušas. Pigus, kiek skaičiau, neva geras. Susigundžiau, nusipirkau, kadangi kišenėj kaip tik turėjau 10lt. Kainavo galbūt kiek pigiau, o gal litu ir brangiau. Nesvarbu. Tikėjausi stebuklo, mat išgirtas internaučių buvo "nesveikai". Rezultatas- greit pradėjo byrėti, labai greitai uždžiuvo ir tapo praktiškai nebenaudojamas g.gif

user posted image

user posted image

Čia mano favoritas numeris vienas! Nuostabus lūpu blizgis. Puikiai kvepia, gan ilgai laiko, netviska blizgučiais, ko aš nemėgstu. Padažytos lūpos atrodo, lyg pateptos kokiu skaniu skaniu kremu thumbup.gif
Maniškė spalva yra apatinė. Nude smile.gif

user posted image

Atsakyti