Norėčiau palikti atsiliepimą apie kelis paskutinius bandytus produktus
1. Tušas Volume 2 in 1
Nepatiko. Look 1 - vos paryškintos blakstienos, look 2 - sulipintos musyčių kojelės. Taipogi man su juo sunku pasidažyti tvarkingai, šepetėlis dažo voką ir viską aplinkui (galbūt reikia įgusti). Šis tušas galbūt galėtų patikti ilgų, išraiškingų blakstienų savininkėms, gal taip nelipintų.
Aplamai, vienintelis Essence tušas, kuris man patiko (ir kurį aš kartojau keletą kartų) - rožinis Multi action. Visi kiti man
Nežinau, ar norėsiu išbandyti naujieną Get big lashes
2. Akių pieštukas I love rock
Šis pieštukas man priminė Avon gelinius pieštukus Supershock, kurie man labai labai patinka. Jis itin minkštas, net drėgnas, labai pigmentuotas, rezultatas kaip gelinio pravedimo - itin sodri, ryški juoda linija. Pirkau piešti tik ant waterlinijos. Puikiai tam tinka, labai gerai laikosi, akių neerzina (bent mano). Gaila, kad yra tik juodos spalvos. Mano vertinimas - 10 balų
3. Mono šešėlis 43 Mystic lemon.
Šią spalvą jau išėmė iš prekybos, bet rasti ją dar galima. Paskutiniu metu Essence labai patobulino savo šešėlius. Prisimenu ankstesnius, kiek pirkdavau, tiek mesdavau į šiukšlinę
Čia jau antra spalva, kuri mane džiugina (pirma - 52 Olive garden). Kokybė tikrai verta 10 balų. Smulkus malimas, puiki pigmentacija, itin subtilus šimeris, jokių atskirų blizgučių, šešėliai betepant nebyra, laikosi visą dieną, atrodo kaip geri, brangūs, kokybiški šešėliai. Būtent šitas atspalvis dar ir tinka kaip highlighter'is
Tik tokia pastaba būtų, kad čia ne holografiniai šešėliai, kaip kad jie rašo. Bet vis tiek super
Čia šiuos šešėlius lygina su Nars Albatros highlighter'iu, pastarojo nenaudai