Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Citrinka @ 2012 02 24, 16:30)
P.S. Kazin, ar turesime Circus Confetti laka Lietuvoj g.gif ? Nes bent jau man jis  wub.gif

Toks tikrai buvo, bent jau VCUP Eurokose esu mačius šitą spalvą, bet prieš Kalėdas dar gerokai, paskui jau nebemačiau smile.gif
Atsakyti
blaze gal tokį matė kaip foto. Jis tikrai panašus į praeitų metų circus kolekcijos tą laką, tik šis vien konfeti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nuomone84 @ 2012 02 06, 23:59)
Kaune Megos Droge yra Circus Circus kolekcija. smile.gif

Sakykit mergaitės, nuo kada drogas pradėjo prekiauti essence? Galvojau, kad tik eurokose būna.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2012 02 27, 16:02)
Sakykit mergaitės, nuo kada drogas pradėjo prekiauti essence? Galvojau, kad tik eurokose būna....  g.gif

Visai neseniai pradėjo, dabar jau beveik visuose Droguose yra Essence stendai 4u.gif
Atsakyti
Nuo sausio pabaigos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt pakomentuoti šiuos šešėlius, ar gerai laikosi? smile.gif

Essence Stay all Day Long Lasting Eyeshadow
user posted image

Beje, ar jie visi blizgūs, nėra daugmaž matinių spalvų (kad dienai tiktų)?
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 02 29, 21:57)
Gal galėtumėt pakomentuoti šiuos šešėlius, ar gerai laikosi?  smile.gif

Beje, ar jie visi blizgūs, nėra daugmaž matinių spalvų (kad dienai tiktų)?

Labai gerai laikosi, matinių nėra, visi labai blizgūs 4u.gif
Atsakyti
Kokie butu atsiliepimai apie sios sepetelius? 4u.gif
user posted image

user posted image

sian nusipirkau seseliu sepeteli, labai fainas, gerai "kabina" seselius, smagu dazytis ir kaina juokinga thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
man tie sepeteliai veidui pasirode tokie maziukai,zaisliniai,grynai pradinukei terliotis biggrin.gif manau neverti demesio
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 03 02, 15:20)
man tie sepeteliai veidui pasirode tokie maziukai,zaisliniai,grynai pradinukei terliotis  biggrin.gif manau neverti demesio

Likau tokios pat nuomonės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nauja kolekcija smile.gif atrodo skaniai 4u.gif
http://www.fashion-f...
Atsakyti
Kaip fainai atrodo ta Fruity kolekcija! Jau spalvos tokios švelnios ir pastelinės. Lūpų balzamai ir nagų lakai atrodo labai įdomiai.
Atsakyti