QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 02 04, 15:34)
O yra circus circus kolekcija?
jau yra ir klaipedos akropolio droge essence stendas, prekiu is pastovios koelkcijos yra o limituotos kolekcijos nera
beje noreciau pasidalinti atsiliepimais apie kai kurias essence prekes:
essence blush (skaistalai) patiko tik vieninteliai silky touch 30 numeriukas (tokie persikine tikrai grazi spalvyte) dar turiu ir is limituoto leidimo blossoms pudryte highleiteri, pastarasis ir patinka, ji daugiau naudoju kaip highleiteri. Dar buvau isigijus ballerina backstage skaistalus, tai neprigijo man jie atidaviau. (kaip ir lupu blizgesius is sios kolekcijos)
pudros ir konsileriai man ju nelabai
vat kas man is ju verti demesio tai sepeteliai, tiek powder, tiek blush ir smokey eyes man jie superiniai (nors turiu is tbs sepetelius, bet man mieliau sie kazkaip essence naudojami

)
seseliai man ju ir netinka, isskyrus stay all day jau praziurejau swatchus ir gyvai labai noriu keleta spalvyciu isigyti
lupdaziai mane essence labai nuvyle, tiek laukiau to all about cupcake ir in the nude, ir visiskai nepatiko, po to nusprendziau daugiau jokiu essence lupdaziu (tiek spalvu atzvilgiu, tiek laikymusi nepatiko)
blizgesiai man ju tik xxxl nude verti demesio, turiu dar ir 3 is stay with me kazkaip ten vadinas (tai ir guli nenaudojami, manau bus kam isdovanoti)
kazkaip kai perziurejau essence nauja sortimento keitima, ir kai daug kuom nusivyliau, nebedomina jau ju nei blizgesiai, nei seseliai, nei lupdaziai.
vat kas dar mane is essence uzkabina tai tik limituotos kolekcijos.
Greitu laiku turetu buti legends of sky is jos labai laukiu skaistalu