Parašyk man savo e-pašto adresą, atsiųsiu angliškų trumpinimų vertimą į rusų kalbą. Deja, turiu tik wordinį variantą, čia neįsikelia...
Gal paaiškinti koks yra japoniškas mezgimas, kai reikia į ankstenės eilės akį kabinti. Bandžiau ieškoti, bet kol kas nieko nerandu.
QUOTE(zemec @ 2012 02 08, 12:01)
Sveikos! Gal kas turit nuoroda i ,,klub osinka,, kur mezginiai su rastu,,lokio peda,,! Neberandu.
Jeigu dar reikia
bakst
Aciu labai! Buvau kazka suradus,bet ten labai mazai pavyzdeliu. O norejau butent sitos nuorodos! Dar karteli labai aciu !
Sveikos mezgėjėlės, gal galit man pagelbėti Ieškau pelėdžiuko mezgimo shemos, noriu megzti riešines dukrytei. Kažkada mačiau forume ir kojų šildytuvus ir liemenę su tais pelėdžiukais, bet deja neišsisaugojau. Būčiau labai dėkinga
Skubiai reikia Jūsų pagalbos. Gal galite išversti ką reiškia ,,закрыть 2 п. для петли пуговицы, лиц. до конца ряда"?
QUOTE(~Gitana~ @ 2012 02 17, 17:25)
Ačiū, labai padėjote, kaip tik tokių ieškojau.
QUOTE(rosalija @ 2012 02 17, 18:01)
Skubiai reikia Jūsų pagalbos. Gal galite išversti ką reiškia ,,закрыть 2 п. для петли пуговицы, лиц. до конца ряда"?
Aš suprantu taip: užbaigti(nuimti) 2 akis užsegimo kilpai, geros akys iki eilės galo.
QUOTE(Sirena7 @ 2012 02 20, 20:59)
labas mamytes gal galit padeti, niekaip nerandu sitos bliuskutes mezgimo schemos ar kazko panasaus, kad butu ismegztom rankovytem
nuotrauka
nuotrauka
panasus gal
http://i068.radikal....a578c436a6e.jpg
QUOTE(kristynka* @ 2012 02 20, 21:37)
panasus gal
dekui, jusu pasiulytas variantas labai grazus bet ne man toki nunerti radau schema nuleistu peciu, gal kam pravers schema
dabar liko rasta rasti cia turbut sumezgamos dvi akys ir dedamas uzmetimas?