Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų ir aprašymų (IV)

Parašyk man savo e-pašto adresą, atsiųsiu angliškų trumpinimų vertimą į rusų kalbą. Deja, turiu tik wordinį variantą, čia neįsikelia...
Atsakyti
Gal paaiškinti koks yra japoniškas mezgimas, kai reikia į ankstenės eilės akį kabinti. Bandžiau ieškoti, bet kol kas nieko nerandu.
Atsakyti
Gal kas galetu tiksliau paaiskinti ka reiskia sitoks rastas ...ka kievienas langelis atitinka 4u.gif user posted image

ir va kokia rasto shema sonuose 4u.gif user posted image

va radau smile.gif ar kur apvesta tai ten gerosiomis? smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandraxa: 15 vasario 2012 - 20:26
QUOTE(zemec @ 2012 02 08, 12:01)
Sveikos! Gal kas turit nuoroda i ,,klub osinka,, kur mezginiai su rastu,,lokio peda,,! Neberandu. doh.gif

Jeigu dar reikia
bakst
Atsakyti
Aciu labai! ploja.gif ploja.gif ploja.gif Buvau kazka suradus,bet ten labai mazai pavyzdeliu. O norejau butent sitos nuorodos! Dar karteli labai aciu 4u.gif !
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės, gal galit man pagelbėti ax.gif Ieškau pelėdžiuko mezgimo shemos, noriu megzti riešines dukrytei. Kažkada mačiau forume ir kojų šildytuvus ir liemenę su tais pelėdžiukais, bet deja neišsisaugojau. Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PostFactum @ 2012 02 17, 16:12)
Sveikos mezgėjėlės, gal galit man pagelbėti ax.gif  Ieškau pelėdžiuko mezgimo shemos, noriu megzti riešines dukrytei. Kažkada mačiau forume ir kojų šildytuvus ir liemenę su tais pelėdžiukais, bet deja neišsisaugojau. Būčiau labai dėkinga 4u.gif

Aš turiu tokius pelėdžiukus smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Skubiai reikia Jūsų pagalbos. Gal galite išversti ką reiškia ,,закрыть 2 п. для петли пуговицы, лиц. до конца ряда"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Gitana~ @ 2012 02 17, 17:25)
Aš turiu tokius pelėdžiukus  smile.gif
user posted imageuser posted image

Ačiū, labai padėjote, kaip tik tokių ieškojau.

QUOTE(rosalija @ 2012 02 17, 18:01)
Skubiai reikia Jūsų pagalbos. Gal galite išversti ką reiškia ,,закрыть 2 п. для петли пуговицы, лиц. до конца ряда"? g.gif

Aš suprantu taip: užbaigti(nuimti) 2 akis užsegimo kilpai, geros akys iki eilės galo.
Atsakyti
labas mamytes 4u.gif gal galit padeti, niekaip nerandu sitos bliuskutes mezgimo schemos ar kazko panasaus, kad butu ismegztom rankovytem
nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Sirena7 @ 2012 02 20, 20:59)
labas mamytes 4u.gif  gal galit padeti, niekaip nerandu sitos bliuskutes mezgimo schemos ar kazko panasaus, kad butu ismegztom rankovytem
nuotrauka

panasus gal
user posted image
http://i068.radikal....a578c436a6e.jpg
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 02 20, 21:37)
panasus gal

dekui, jusu pasiulytas variantas labai grazus ax.gif bet ne man toki nunerti blush2.gif radau schema nuleistu peciu, gal kam pravers schema
dabar liko rasta rasti smile.gif cia turbut sumezgamos dvi akys ir dedamas uzmetimas?
Atsakyti