Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų ir aprašymų (IV)

gal mergaites kur matet sutrumpintu eiliu mezgimas video,ar aprasyma?
Atsakyti
Labu,

Pasiskolinu nuotraukėlę ir ateinu pagalbos. Gal kas gali paaiškinti arba schemutę parodyti, koks čia raštas tas burbuliuotas?

user posted image

Turbūt supratau aciuks.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songaila: 14 vasario 2012 - 11:30
sveikos mamytes gal galite padeti man su shemomis gal kas kur mate ir uzmate buciau be galo dekinga. dedu nuorodas nes nuotraukos man isideda labai dideles:(

http://www.part.lt/p...fc610f4964.jpeg

http://www.part.lt/p...10beebf766.jpeg

man reikia tik tu kiaurarasciu schemu:)
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2012 02 14, 11:12)
Turbūt supratau aciuks.gif

Nu ne, kažkas netaip g.gif Gaunasi kažkas nelabai panašaus
Galvojau: iš vienos akies trys (musytė) 3 sumegzt o kita eilė atvirkščiai. Gal kas nors visgi pagelbės?

Arba gal reikia storesnių siūlų, nes mezgiau iš pakankamai plobų ir su plonais virbalais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songaila: 14 vasario 2012 - 12:13
QUOTE(linaule @ 2012 02 14, 11:32)
gal mergaites kur matet sutrumpintu eiliu mezgimas video,ar aprasyma?

jau nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2012 02 14, 12:12)
Nu ne, kažkas netaip  g.gif Gaunasi kažkas nelabai panašaus
Galvojau: iš vienos akies trys (musytė) 3 sumegzt o kita eilė atvirkščiai. Gal kas nors visgi pagelbės?

Arba gal reikia storesnių siūlų, nes mezgiau iš pakankamai plobų ir su plonais virbalais

nesimato chia to rashto aishkiai g.gif paguglink 'bramble stitch', man atrodo, chia shitas, rasi aprashymu, jei anglishkai supranti.
arba, dar gali buti 'gooseberry stitch'..galvoju, greichiausiai gooseberry g.gif

user posted image

http://knitting.abou.../gooseberry.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 14 vasario 2012 - 12:49
Širdingai dėkoju aciuks.gif beveik ir suradau, tik reikia dar pasiaiškinti ką tie jų angliški paaiškinimai reiškia, mes aš paprastai iš senovinių lietuviškų knygų mezgu hihihi.gif

O tai čia P3tog doh.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2012 02 14, 13:32)
Širdingai dėkoju aciuks.gif beveik ir suradau, tik reikia dar pasiaiškinti ką tie jų angliški paaiškinimai reiškia, mes aš paprastai iš senovinių lietuviškų knygų mezgu hihihi.gif

O tai čia P3tog  doh.gif

Turiu knygoj schemute, jei palauksi, vaikui uzhmigus glesiu nufotkint- idet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2012 02 14, 13:37)
Turiu knygoj schemute, jei palauksi, vaikui uzhmigus glesiu nufotkint- idet 4u.gif

Turiu marias laiko, lauksiu tuomet heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2012 02 14, 14:22)
Turiu marias laiko,

kaip pavydzhiu biggrin.gif
na, gal izhiuresi:
user posted imageuser posted image

langelis,- geroji akis gerojoj pusej, isvirkscioji,- blogojoj pusej

tashkelis- isvirkscioji akis gerojoj pusej, geroji- blogojoj pusej.

strelyte ish 3 smaigaliu i apacia-i viena aki 1 geroji, 1 isvirkscioji ir vel viena geroji (ty, 3 ish vienos akies)

strelyte ish 3 smaigaliu i virshu,- sumegzti 3 akis

strelyte ish 5 smaigaliu i apacia- ish vienos akies,- 1 isvirkscioji, uzhmetimas, 1 ishvirkscioji, uzmetinas, 1 isvirkscioji (ishmegzti 5 akis ish vienos)

strelyte ish 5 smaigaliu i virsu,- sumegzti 5 akis (2 nukelti, 3 sekamchias sumegzti kartu, pertraukti nauja aki per tas 2 nukeltasias).
4u.gif
Atsakyti
Širdingai dėkoju aciuks.gif
Nepavydėk.. kambariai apkuisti, valgyt nedaryta, vaikai daro ką nori, tai užtat ir laiko marios hihihi.gif
Atsakyti
sveikos mezgėjėlės,
reikia pagalbos
gal kuri suprantate tuos skiriamuosius ženklus? nesuprantu aš jų paaiškinimų angliškai, o visad mezgiau iš lietuviškų ir rusiškų schemų sad.gif
user posted image
Atsakyti