Sveikos,
Gal galetumete paparti kokiu raštu man megzti megztuka. Esme, kad noriu jog butų kaip stulpeliai (viena gera viena bloga) bet pagrindinis reikalavimas, kad tie "stulpeliai" nesitampytu....
QUOTE(bagyra9 @ 2012 06 03, 16:17)
Sveikos,
Gal galetumete paparti kokiu raštu man megzti megztuka. Esme, kad noriu jog butų kaip stulpeliai (viena gera viena bloga) bet pagrindinis reikalavimas, kad tie "stulpeliai" nesitampytu....
bandyk 'mock rib':
arba ishtempk nukeltas akis 'slip stich':
QUOTE(uups @ 2012 06 03, 18:47)
bandyk 'mock rib':
Aciu labai, sitas rastelis labai patiko, meginukas graziai gavosi
QUOTE(meile0409 @ 2012 06 03, 20:48)
Megztukas nertas juostomis, dviem raštais: juosta stulpelių su užmetimu, juosta \\.//
QUOTE(viosim @ 2012 06 03, 19:52)
Megztukas nertas juostomis, dviem raštais: juosta stulpelių su užmetimu, juosta \\.//
arba etsyj yra jo aprashymas uzh 4$...
kazkur buvau uzmacius tokiu rastu ar panasia bliuskute ar megztini ,tik neatsimenu kur gal galit padet
QUOTE(liusinda @ 2012 06 05, 15:43)
kazkur buvau uzmacius tokiu rastu ar panasia bliuskute ar megztini ,tik neatsimenu kur gal galit padet [img]
http://club.osinka.r...-81140?&start=0
QUOTE(silsta @ 2012 06 05, 17:45)
bet kiek as suprantu daugiau tos gelytes su mezgimo masina, nors galiu klysti
QUOTE(silsta @ 2012 06 05, 15:45)
aciu ,as sita irgi radau,bet kazkur su panasiu rastu bliuskute buvau radus,bet neberandu
Mergytės, gal galite padėti - neturiu dar kol kas lobyno sukaupusi, tad gal kuri turit šios suknelės apačios nėrimo schemą?
Ačiū
Ačiū