Gal turite šio megztuko raštelio schemutę?
gal kas pades išversti aprašyma, apatines daliesMy Webpage
QUOTE(jurka @ 2012 03 07, 10:51)
na šiaip ir man panašu, kad ten gal ir viskas lygiu raštu megzta. Betva su ta gumele tai nesu mezgus, kažin sudėtinga? Kaip ten ją megzt kad per daug nesutraukt ir panašiai?
Aš tą siūlą vadinu tampomu siūlu Kai mezgu, tai abu siūlus kartu, tik tą tampomą siūlą labiau patempiu, kad nebūtų laisvas. Svarbu gerai kraštus užrišt, nes jis megsta "atsipalaiduot"
QUOTE(camellija @ 2012 03 07, 09:18)
Va cia yra, bet ne schema, o aprasymas http://club.osinka.ru/topic-64637
QUOTE(vaiduuse @ 2012 03 08, 07:50)
Aš tą siūlą vadinu tampomu siūlu Kai mezgu, tai abu siūlus kartu, tik tą tampomą siūlą labiau patempiu, kad nebūtų laisvas. Svarbu gerai kraštus užrišt, nes jis megsta "atsipalaiduot"
Oij vaiduuse ačiū tau! Kaip suprantu, tai nėra čia nieko sudėtingo su tuo tamponu siūliuku megzti? Na aš nesu profė, bet ir ne visiškai žalia, tai neturėtų labai jau daug kilti sunkumų man, tikiuosi
O gal tu kažką panašaus esi mezgus? Aš galvoju, o kažin kaip ten reikia tada visas dalis užsibaigt, kad gražiai tas kaklas gautųsi? ar ten truputį turi būt daugiau akių, kad paskui kai pasitrauks su tuo tampomu siūliuku gražiai 'pasirauktų'?
Ir tuo pačiu sveikinu visas su gražia švente gražios visoms dienos ir gero poilsio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gal galetumete ideti pazymeto fragmento schemute, buciau labai dekinga
QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 08, 14:51)
gal galetumete ideti pazymeto fragmento schemute, buciau labai dekinga
Aš pati dar nenėriau, net radau neblogą nuorodą, gal ten tau bus aiškiau?
http://www.liveinter.../post148749031/
aciu
nesuprantu as tos schemutes
QUOTE(mamkaa @ 2012 03 08, 11:16)
QUOTE(budre @ 2012 02 29, 22:08)
Mama man mezga taip mezgem skersai, bet kai pabandėm surinkti akis tai labai negraziai atrodo, sakom gal kaip rankovės-pirštinės atskirai mezgasi
Ir dar vienas klausimas iš kur gauti tokių siūlų?Kilimas
Ir dar vienas klausimas iš kur gauti tokių siūlų?Kilimas
paaiškinkite prašau, kaip mezgama skersai : kaip pradėti, megzti pirmą eilę ir t. t. Būčiau labai dėkinga
[quote=jurka,2012 03 08, 11:19]
Aš galvoju, o kažin kaip ten reikia tada visas dalis užsibaigt, kad gražiai tas kaklas gautųsi? ar ten truputį turi būt daugiau akių, kad paskui kai pasitrauks su tuo tampomu siūliuku gražiai 'pasirauktų'?
manau kad nereikia det pernelyg daug tu akiu. nesu mezgusi tokio varianto ,bet turiu siuta bliuzele tokio tipo ,tai patampiau vakar ta kalnieriu jis tikrai neina platejanciai i virsu. nuo peciu srities eina tiesiai i virsu ,tik ta gumele veliau sutraukia ir sudaro siaurejimo ivaizdi,nes juk peciai i virsu siuryn eina ,tai ir yra vietos is kur pasitraukti jam. lauksim rezultatu
p.s man atrodo ,kad cia megzta reglanu is apacios i virsu iki peciu srities ,o kur jau prasideda siaurejimo dalis ji nesiaurinama, o vietoj to, kad i virsu susiauretu iverta gumele. kuri atliek avisa ta siaurinimo darba.
na as cia ir painiai parasiau ,bet gal suprasi ka norejau pasakyti
Aš galvoju, o kažin kaip ten reikia tada visas dalis užsibaigt, kad gražiai tas kaklas gautųsi? ar ten truputį turi būt daugiau akių, kad paskui kai pasitrauks su tuo tampomu siūliuku gražiai 'pasirauktų'?
manau kad nereikia det pernelyg daug tu akiu. nesu mezgusi tokio varianto ,bet turiu siuta bliuzele tokio tipo ,tai patampiau vakar ta kalnieriu jis tikrai neina platejanciai i virsu. nuo peciu srities eina tiesiai i virsu ,tik ta gumele veliau sutraukia ir sudaro siaurejimo ivaizdi,nes juk peciai i virsu siuryn eina ,tai ir yra vietos is kur pasitraukti jam. lauksim rezultatu
p.s man atrodo ,kad cia megzta reglanu is apacios i virsu iki peciu srities ,o kur jau prasideda siaurejimo dalis ji nesiaurinama, o vietoj to, kad i virsu susiauretu iverta gumele. kuri atliek avisa ta siaurinimo darba.
na as cia ir painiai parasiau ,bet gal suprasi ka norejau pasakyti