Ka butu galima padovanoti isrankiam vyrui? Na jis near labai romantikas ir pan.
QUOTE(editanija @ 2014 01 17, 14:02)
Gal žinot kur galima įsigyti vienodus dzemperius? labai noriu padovanoti bet niekur nerandu kur pirkti :/
čia užsisakinėjau. Pasirenkat reikiamą dydį, spalvą, piešinį. Analogiškai užsakot vyriškus. Jie atspausdina ir Jūsų atsiūstus piešinėlius.
https://www.varle.lt...eliai-moterims/
QUOTE(Evute* @ 2014 02 03, 13:57)
Ka butu galima padovanoti isrankiam vyrui? Na jis near labai romantikas ir pan.
o tai gal tada nedovanoti? Na, turiu minty, jokiu materialiu dovanu. Pasidarot bendra dovana - romantiska vakariene ar kelione, kad ir i miska ar paciuozinet ant uzsalusio ezero
Mes su vyru taip nuo draugystes pradzios darom ir abiems tinka Jokiu galvos sukimu "ka padovanot, kas patiks".
QUOTE(Terroriste @ 2014 02 15, 13:58)
o tai gal tada nedovanoti? Na, turiu minty, jokiu materialiu dovanu. Pasidarot bendra dovana - romantiska vakariene ar kelione, kad ir i miska ar paciuozinet ant uzsalusio ezero
Mes su vyru taip nuo draugystes pradzios darom ir abiems tinka Jokiu galvos sukimu "ka padovanot, kas patiks".
mes irgi taip pradejom daryt kazkur nueit, kazka nuveikt abiems smagaus apskritai pritariu minciai, kad vietoje niekam nereikalingu daiktu geriau pirkti ispudzius
QUOTE(vaizduote @ 2014 01 27, 18:41)
as irgi esu dariusi fimuką, tik su labiau sexy nuotraukom . privargau pamenu tada su ta "fotosesija"... kai pati save fotkini, taigi nustatai fotika autorežimui ir bėgi į "pozą" tarp visokių pagalvių ir plunksnų... nu žodžiu prisibėgiojau tada, turbūt dar ir porą lyšnų kilų numečiau . Bet pasisekimas buvo garantuotas dar ir šiandien pasižiūri prisiminęs tą filmuką, nors jau keturi metai praėjo....
turbūt šiemet reiks naują "pagaminti"
turbūt šiemet reiks naują "pagaminti"
O su kokia programa ta filma sukurti?
Sveikos merginos! Ar niekas nebešvenčia Valentino dienos? Galvojau, kokių originalių idėjų susižvejoti...
Man tai pat įdomu ką dovanosite?
QUOTE(Modesta 17 @ 2015 01 22, 11:00)
Man tai pat įdomu ką dovanosite?
Nieko. Pavakarosim su šampanu. Ką nors pasigaminsim ypatingo.
QUOTE(Modesta 17 @ 2015 01 22, 11:52)
Šiemet tikriausiai bandysim į Birštoną lėkt. Pasiimsim procedūrų
Ir kuo puikiausia poros dovana pasidaryta sau. Pasilepsinsit, pabūsit kartu.
QUOTE(Atostogaujanti @ 2015 01 22, 15:25)
Gal kas esat išbandę kokį viešbutuką arčiau Vilniaus ir galit parekomenduoti??
http://www.margis.lt...ino-dienai.html
Bent jau man - patiko, viskas ok, tik maistas man baisus ir brangus pagal jo skonį ir kokybę. Bet gal čia tik man taip, nežinau...