Įkraunama...
Įkraunama...

Idėjos Šv. Valentino dienai

Ka butu galima padovanoti isrankiam vyrui? Na jis near labai romantikas ir pan.

Atsakyti
QUOTE(editanija @ 2014 01 17, 14:02)
Gal žinot kur galima įsigyti vienodus dzemperius? smile.gif labai noriu padovanoti bet niekur nerandu kur pirkti :/

čia užsisakinėjau. Pasirenkat reikiamą dydį, spalvą, piešinį. Analogiškai užsakot vyriškus. Jie atspausdina ir Jūsų atsiūstus piešinėlius.
https://www.varle.lt...eliai-moterims/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 10 vasario 2014 - 19:28
QUOTE(Evute* @ 2014 02 03, 13:57)
Ka butu galima padovanoti isrankiam vyrui? Na jis near labai romantikas ir pan.

o tai gal tada nedovanoti? Na, turiu minty, jokiu materialiu dovanu. Pasidarot bendra dovana - romantiska vakariene ar kelione, kad ir i miska ar paciuozinet ant uzsalusio ezero biggrin.gif
Mes su vyru taip nuo draugystes pradzios darom ir abiems tinka thumbup.gif Jokiu galvos sukimu "ka padovanot, kas patiks".
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 02 15, 13:58)
o tai gal tada nedovanoti? Na, turiu minty, jokiu materialiu dovanu. Pasidarot bendra dovana - romantiska vakariene ar kelione, kad ir i miska ar paciuozinet ant uzsalusio ezero  biggrin.gif
Mes su vyru taip nuo draugystes pradzios darom ir abiems tinka  thumbup.gif Jokiu galvos sukimu "ka padovanot, kas patiks".

drinks_cheers.gif mes irgi taip pradejom daryt drinks_cheers.gif kazkur nueit, kazka nuveikt abiems smagaus rolleyes.gif apskritai pritariu minciai, kad vietoje niekam nereikalingu daiktu geriau pirkti ispudzius mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, ar jau planuojate valentino dienos staigmeną savo mylimiesiems? smile.gif Kokias dovanas planuojate dovanoti?
Atsakyti
QUOTE(vaizduote @ 2014 01 27, 18:41)
as irgi esu dariusi fimuką, tik su labiau sexy nuotraukom . privargau pamenu tada su ta "fotosesija"... kai pati save fotkini, taigi nustatai fotika autorežimui ir bėgi į "pozą" tarp visokių pagalvių ir plunksnų... nu žodžiu prisibėgiojau tada, turbūt dar ir porą lyšnų kilų numečiau  lotuliukas.gif . Bet pasisekimas buvo garantuotas  biggrin.gif dar ir šiandien pasižiūri prisiminęs tą filmuką, nors jau keturi metai praėjo.... blush2.gif
turbūt šiemet reiks naują "pagaminti"  bigsmile.gif

O su kokia programa ta filma sukurti?
Atsakyti
Sveikos merginos! Ar niekas nebešvenčia Valentino dienos? g.gif Galvojau, kokių originalių idėjų susižvejoti... ax.gif
Atsakyti
Man tai pat įdomu ką dovanosite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Modesta 17 @ 2015 01 22, 11:00)
Man tai pat įdomu ką dovanosite?  smile.gif

Nieko. Pavakarosim su šampanu. Ką nors pasigaminsim ypatingo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Modesta 17 @ 2015 01 22, 11:52)
Šiemet tikriausiai bandysim į Birštoną lėkt. Pasiimsim procedūrų  wub.gif

Ir kuo puikiausia poros dovana pasidaryta sau. Pasilepsinsit, pabūsit kartu.
Atsakyti
Labas,
ir aš apie Valentino savaitgalį ne Vilniuje galvoju.
Gal kas esat išbandę kokį viešbutuką arčiau Vilniaus ir galit parekomenduoti??
Padėkit kažką susirasti.
Atsakyti
QUOTE(Atostogaujanti @ 2015 01 22, 15:25)
Gal kas esat išbandę kokį viešbutuką arčiau Vilniaus ir galit parekomenduoti??

http://www.margis.lt...ino-dienai.html

Bent jau man - patiko, viskas ok, tik maistas man baisus ir brangus pagal jo skonį ir kokybę. Bet gal čia tik man taip, nežinau...
Atsakyti