Įkraunama...
Įkraunama...

Idėjos Šv. Valentino dienai

Ankstesne tema

user posted image



Maudynės vonioje. Patinka maudytis dviese? Puiku. Kodėl gi to neišbandžius per Valentino dieną? Kuo patobulinti? Užgesinti šviesas ir maudytis žvakių šviesoje.
Pasivaikščiojimas miške. Dažnai tai darote? Tik šį kartą įprastą pasivaikščiojimą pakeiskite pasivaikščiojimo toje vietoje, kurioje susipažinote. Dviguba romantika.
Mylėjimasis. Jei įprastai mylitės tamsoje, pasimylėkite šviesoje ir atvirkščiai.
Vakarienė dviems. Jei įprastai valgote su kasdieniais stalo įrankiais, tai šv. Valentino dienos proga pavakarieniaukite naudodamiesi pasidabruotais stalo įrankiais ir patiesdami naują staltiesę. Žvakės – būtinos.
Neįprastos dovanos. Raudonas rožes pakeiskite mėlynomis.
Šventinis apatinis trikotažas. O kodėl gi įprasto apatinio trikotažo nepakeisti seksualiu prie kūno prigludusiu peniuaru, šilkiniu chalatėliu ir pūkučiais?
Žvėriškas seksas. Siūlome romantiškas glamones pakeisti iš proto vedančiu greituku.
Vakaro gėrimas. Šaltą šampaną pakeiskite karštu vynu.
Pasivažinėjimas. Sėskite į automobilį ir važiuokite kur akys veda. Į tuščią senelių sodybą, gimtinę, mėgstamą miestelį arba pakeleivingą kavinę, kurioje verdami labai gardūs cepelinai. Grįžę namo būsite ištroškę vienas kito.



Siūlome 10 įdomių, nebrangių ir originalių idėjų Valentino dienos pasimatymui iš Squidoo.com.

1. Nusiųsk paštu kvietimą į pasimatymą, perrištą raudonu kaspinu su bučinio antspaudu. Po valgio ir braškių, aplietų šokoladu, padovanok savo Valentinui dėžutę, kurioje bus lapas su įvairiais bučinio tipais (paieškok internete, jų yra apie penkiasdešimt), atspaustais raudonais lūpų dažais. Ant kiekvieno bučinio uždėk po šokoladinį saldainį. Išbandykite įvairius bučinius ir apdovanokite save saldžia dovanėle.

2. Parašyk dainą apie savo jausmus pagal mėgstamą melodiją. Nusinešk ją į karaokės klubą ir nustebink savo Valentiną netikėtu pasirodymu. Jei esi drovus arba drovi, padaryk tai namuose.

3. Paprašyk draugo arba šeimos nario persirengti ir iškilmingai patiekti desertą, kažką, kas padainuotų serenadą ar bet kokią mėgstamą dainą apie meilę. Nepamiršk žvakių ir gėlių.

4. Nusivesk savo Valentiną į klubą arba gyvos grupės koncertą. Praleiskite naktį šokdami. Taip pat gali įrašyti mėgstamas dainas į kompaktinį diską ir tada šokti galėsite tik dviese, namuose.

5. Paversk paprastą pasimatymą nepakartojamu. Tai galima padaryti vien jau pasinaudojus netikėta transporto priemone, kuria vyksite į pasimatymo vietą. Ir tai nebūtinai turi būti limuzinas, galima jį pakeisti arkliu ar arklio tempiama karieta, motociklu ar dviračiu.


6. Pasimėgaukite kartu dušu arba vonia. Tada atsigulkite priešais degantį židinį. Atsineškite vaisių, klausykitės meilės muzikos. Leisk savo Valentinui išbandyti sugebėjimą nematant ragauti ir atskirti skirtingus vaisius.

7. Prieš vesdamasis savo Valentiną į pasimatymo vietą, užrišk jam akis. Pasistenk jį nugabenti į kuo neįtikinamesnę vietą, pavyzdžiui, prie padengto stalo ant namo stogo arba į senovinį laivą.

8. Per Valentino dieną atkurk pirmąjį jūsų susitikimą arba pasimatymą. Vilkėk tuos pačius drabužius, važiuokite tuo pačiu transportu, pavakarieniaukite tame pačiame restorane, valgykite tuos pačius valgius. Padovanok savo Valentinui nuotraukų, jei turi išsaugojęs bilietų ar džiovintų gėlių iš jūsų praeities, viską, kas tau primena jūsų santykius.

9. Sutikite Valentino dieną prie jūros, leidžiantis saulei... Nusiųsk savo Valentinui kvietimą romantiškam saulės palydėjimui. Pasakyk jam, kad šiltai apsirengtų, ir nusivežk prie jūros ar ežero, kur surenkite nedidelį pikniką.

10. Sudaryk planą, ką galite nuveikti, ko dar niekada kartu nedarėte. Pagalvok, gal yra kažkas, ką tavo antroji pusė jau seniai norėjo padaryti, bet iki šiol tam neradote laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dereša: 03 vasario 2012 - 18:09
QUOTE(point @ 2012 02 03, 17:28)
Sveikos, merginos,
gal kuri zinote, kur galima butu internetu uzsakyti Kamasutros saldainiu ar sokolada? gal kuri siuntetes?

vestuvininkas.lt yra kamasutra saldainiai tik siuntimas brangus, aš pati tai pirkau iš kažkurio tai dienos akcijų tinklalapio Rūtos šokoladas. Norėčiau dar kelių dėž., bet Kaune nėra Rutos firminių parduotuvių doh.gif
Atsakyti
2. Parašyk dainą apie savo jausmus pagal mėgstamą melodiją. Nusinešk ją į karaokės klubą ir nustebink savo Valentiną netikėtu pasirodymu. Jei esi drovus arba drovi, padaryk tai namuose.

Rinksiuos sita daina wub.gif .Pasistengsiu atkartoti vokalisto tembra wub.gif
http://www.youtube.c...h?v=hEpvnkFAoe4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 03 vasario 2012 - 23:31
QUOTE(due drops @ 2012 02 04, 00:30)
2. Parašyk dainą apie savo jausmus pagal mėgstamą melodiją. Nusinešk ją į karaokės klubą ir nustebink savo Valentiną netikėtu pasirodymu. Jei esi drovus arba drovi, padaryk tai namuose.

Rinksiuos sita daina wub.gif .Pasistengsiu atkartoti vokalisto tembra wub.gif
http://www.youtube.c...h?v=hEpvnkFAoe4

wub.gif grazu... nors sexualiau jei vyras sudainuotu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2012 02 03, 19:49)

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. Sudaryk planą, ką galite nuveikti, ko dar niekada kartu nedarėte. Pagalvok, gal yra kažkas, ką tavo antroji pusė jau seniai norėjo padaryti, bet iki šiol tam neradote laiko.



QUOTE(nerara @ 2012 02 04, 00:33)
Kaune nėra Rutos firminių parduotuvių  doh.gif


Vajetus. Kaip gerai, kad radau šitą temelę. O tai per tą šaltį, ir akumo tąsymą iš mašinos į namus prie pečiaus, ir rekordo gerinimus, kaip greičiausiai įstatyti atgal, visai pamiršau šventes.
Mano mėgstamiausias.
Bet per vėlai, kažkaip per šaltai per vėlai, šiemet prisiminiau. Ot bus negerai, kai nespėsiu visų elektros stulpų apraišioti raudonais kaspinais. Sodai dideli. Velnias, nebe jaunystė. Ankščiau tai ir pakelės obelis aprišdavau... Kaip dabar mano meilė ras kelią atgal į namus šį paslaptingą žvėriškai saldaus sekso kupiną vakarą... Nesvarbu, kad namo užrištom akim ir surakintom rankom kojom sugebėtų paršliaužt. Bet tokį vakarą turi grįžti pagal mano jam paliktus ženklus. Kažkada buvau mačius skalbinių segtukų su kiškio ausimis, galvoju nupirkti kokių ananasinių saldainių, ir prikabinti. Kaip stulpas, taip saldainis. Ant raudono banto. Jam labiau patiktų kąsnelis sūrio, ar bent dešros gabaliukas, bet saldainiai pigiau kainuoja, ir lengviau juos prikabint.
Ne. Ananasiniai netiks. Spalva negraži. Geriau Aguonos.
Gerai, kad gyvename ne Vokietijos kokiam kaimuky, ten antžeminių stulpų nėra, ką tada reiktų sugalvot... Galva neneša.

Paskui galvoju, adaptuoti punktą numeris trys. Gyvename mes tokiam rajone, kur nedarbas nėra gėda. Prašysiu kaimyno Kęstučio atvilkti lemiamą akimirką kažką panašaus į alkavinį morenginį tortą su kondensuotu pienu. Mano meilė nemėgsta tortų. Bet aš kasmet tą ignoruoju, ir verčiu valgyti kokį nors kitą desertą. Pernai valgė tiramisų. Su maskarpone. Bet šiemet to paties nesumakaluosi gi. Ar taip, ar taip, jam neskanu. Tai darysiu tai, ką maždaug sugebu gražiausio. Didelis rūpesnis, kaip Kęstas jį atvilks, su degančiu deglu įstatytu per patį vidurį, ir rože dantyse. Kad tik nesumaišytų namų. Nors artimų nelabai kas yra gyvenančių. Vanduo šuliniuose seniai užšalęs, malkas skaldyt ir tampyt irgi visiems atsibodę, tai vieninteliai apkarstyti širdelinėm pagalvėlėm, bus maniškiai. O tvoros kuorus išpuošiu aketuri formato bučinių formos karpiniais. Simboliška. Atsiveria vartai į mūsų meilės kamputį.
Gal nesusimaišys Kęstutis...

Dar visai nieko, punktas numeris penki. Kol krosny keps višta įdaryta rafaelais, galėsim pralėkt su traika. Vistiek smagu. Kas sakė, kad šalta? Visai ne. Svarbu, kad nesnigtų. Traika be žieminių padangų.

Iš šešto punkto, adaptuosiu lytėjimo ir ragavimo pojūtį tamsoje. Gaila, kad neturime židinio, bet prie senkos užsidegsime žibalinę lempytę, arba žvakę, iš terasos parsinešim, tokią, kur baido uodus, ir duosiu ragaut... Pamenat, toks filmas buvo. bepradedant gyvenimo pornografiją, devynios su puse savaitės. Įstrigo, ta vieta, kai duoda užrištom akim, ragaut kiaušinio trynį. Padarysiu kogel mogel, iš kakavos, cukraus ir gerų kaimiškų trynių, ir galės mėgautis.

Mes gyvename prie marių. Nu tik taip sakome. Iš esmės nuo marių iki mūsų dvidešimt minučių per bruzgynus, bet seną gumiašką septynvietę su Tohatsu keturtakčiu varikliu, tai turime. Čia jei susirenka draugai, kad galėtume kepdami sprandinę, pasididžiuot. Va, matot, jachtą nusipirkom... pasiplaukiojimams. Bet toje valty bus ryškiai per šalta. O per duris įsinešt į trobą, tai netilps. Ne. Punktas septyni, nepanaudotas bus.

O vat dėl punkto aštunto, tai reiks pažiūrėt, ar palėpėj nesuplėko drabužiai mergautiniai. Gaila, Čiarlstonas bankrutavęs. Tai pašėltume, kaip senais gerais...

Jei nuo visų punktų neapsivems, ypač ragaudamas kogel mogel, ir dar nebūsiu išgirdus ko nesu girdėjusi, gal visai neblogai paskui būtų iki tų marių nušliaužt prie minus dvidešimt. Pagalvosiu.

Ką dar galima padaryt? Ko nėra matęs, daręs, girdėjęs, ar lietęs? Mintys kažkaip sukasi apie tuos pačius dalykus. Nieko naujo... Neliepsiu aš gi jam tokį šventą vakarą suremontuot vartus...


P.S...
Kažkas ten klausė, apie Rūtos parduotuves. Tai žinokit Kaune firminė yra Senamiesty. Daukšinėj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šerkšnas: 04 vasario 2012 - 18:33
Šerkšnas lotuliukas.gif thumbup.gif
skaniai pasijuokiau. Ypač, kad gyvenamoji aplinka labai artima aprašomai biggrin.gif

O jei į temą, tai savo brangiajam Valentino dienos rytą iškepsiu kiaušinienę padariusi iš dešrelės širdelę ir įmušusi kiaušinį į viduriuką. Va taip vat biggrin.gif O kas bus vakare negali žinot g.gif biggrin.gif
Atsakyti
ka skanaus gaminsite 4u.gif
as galvojau gal tiktu vieno kasnio sumustinai.... kaip manote blush2.gif
Atsakyti
dovana mylimiausiam valentinui biggrin.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2012 02 06, 11:47)
dovana mylimiausiam valentinui  biggrin.gif  4u.gif
http://s018.radikal....eb3a1ad9a1a.jpg

O kur tokius galima gaut? ax.gif
Atsakyti
man atrodo, kad ir pati gali padaryti tuos apatinius...............



Atsakyti
Viena is ideju gal butu saldi puokste ar saldaininis medis. Gal kam patiks tokios idejos
user posted image
user posted image user posted image user posted image
Pernai iteikiau SB sampanizuoto vyno butelaiti. Ta proga tiko labai tiko ir saldainiai ant jo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 07 vasario 2012 - 23:58
QUOTE(nerara @ 2012 02 03, 22:33)
vestuvininkas.lt yra kamasutra saldainiai tik siuntimas brangus, aš pati tai pirkau iš kažkurio tai dienos akcijų tinklalapio Rūtos šokoladas. Norėčiau dar kelių dėž., bet Kaune nėra Rutos firminių parduotuvių  doh.gif

kaip tau nėra? bent jau žinau prie zanavykų turgelio tikrai yra g.gif
Atsakyti