Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

QUOTE(*Keila* @ 2012 02 05, 14:16)
Simsim - senai kepu as ax.gif man patinka krapstytis prie tortu biggrin.gif
Va sios vysnaites lb fainos
Naitai - as maciau prisprogusia erke biggrin.gif tai idomu as turiu nusipirkusi is cake-deco. tai kaip su jais? Dar neteko ju isbandyti

ačiū kad atspėjot, kad vyšnios, vyras sakė oo, kiek ridikėlių doh.gif lotuliukas.gif o kiek jūs kepat? kažkaip SM nelabai senai atrodo, vaidenatės smile.gif arba klystu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 05, 11:14)
Labas rytas .

Taip bobutės mėgsta tokią spalvą , tik jos ją mėgsta ir renkasi žvelgdamos į greitą ateitį ( 90 , 100 metų )  smile.gif  , tai be galo solidi ir mano taip pat mėgstama spalva  wub.gif  , bet kaip ir kai kurios gėlės , ši spalva dominuoja ( ir labai populiari ) per ne visai linksmą giminių susiėjima .

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(simisimi84 @ 2012 02 05, 13:25)
ačiū kad atspėjot, kad vyšnios, vyras sakė oo, kiek ridikėlių  doh.gif    lotuliukas.gif  o kiek jūs kepat? kažkaip SM nelabai senai atrodo, vaidenatės smile.gif arba klystu.. smile.gif

Labai gražus gigantiškas vienetukas wub.gif Ir man irgi iš karto matosi, kad vyšnios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 02 05, 13:24)
kur bepirkti dabar tuos žirniukus  verysad.gif

na va...

labai mielas vienetuskas simsim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 05 vasario 2012 - 13:46
saules zuikuti, gal tu zinai kur Siauliuose foto daro ant valgomo popieriaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2012 02 05, 16:09)
saules zuikuti, gal tu zinai kur Siauliuose foto daro ant valgomo popieriaus g.gif

kiek zinau Siauliuose niekas nedaro unsure.gif
Atsakyti
Vajetau, kol paziurejau viska, na jus ir pabegos. Labas visom 4u.gif

Grozis tortu, net nevardinsiu, bu neatsimenu, bet visi garzus labai. O jau geles, griuk negyvas. Rozes wub.gif , o jau pakalnutes kaip gyvos wub.gif wub.gif . Super
Atsakyti
mergaites gal zinote kur rasti londone zalios spalvos kokoso drozliu? g.gif
Atsakyti
nudazyk baltas. As visada nudazau kokio nori atspalvio ir intensyvumo
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 02 05, 16:59)
nudazyk baltas. As visada nudazau kokio nori atspalvio ir intensyvumo

o kaip jas nudazyti? g.gif turiu gelinius dazus juos skiesti kuo nors? g.gif
doh.gif
Atsakyti
As sudedu kokoso drozles i maisiuka, ilasinu siek tiek dazu ir patrinu , pakratau. Ir rankos svarios ir nudazyta tiek kiek reikia
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 02 05, 13:16)

Naitai - as maciau prisprogusia erke biggrin.gif tai idomu as turiu nusipirkusi is cake-deco. tai kaip su jais? Dar neteko ju isbandyti

.... ir aš , užjauskime viena kitą console.gif laugh.gif .

Dailė
, tai tik vienas žodis , apibendrinantis visas jos sritis , o jų tiek daug .... kaip ir medicina smile.gif

naitai , pakentėk truputi , gal greit pradžiuginsiu 4u.gif .

simisimi84 , vyšnaitės wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 02 05, 17:09)
As sudedu kokoso drozles i maisiuka, ilasinu siek tiek dazu ir patrinu , pakratau. Ir rankos svarios ir nudazyta tiek kiek reikia

Labai Aciu Jums 4u.gif vadinas problema jau ispresta rolleyes.gif
Atsakyti