Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

Labas rytas .

Taip bobutės mėgsta tokią spalvą , tik jos ją mėgsta ir renkasi žvelgdamos į greitą ateitį ( 90 , 100 metų ) smile.gif , tai be galo solidi ir mano taip pat mėgstama spalva wub.gif , bet kaip ir kai kurios gėlės , ši spalva dominuoja ( ir labai populiari ) per ne visai linksmą giminių susiėjima .

Dar , niekada savo valia nedaryčiau gėlių krepšelio tokio amžiaus žmogui , o jei dar perrišto juosta , kad ir su bet kokiu užrašu ..... kaip sakė mano žentas " tik neš ir statyk šalia k ... " , o kaip sakė viena valganti mano tortus moteris , ir gana jaunutė , " mano mamytė gavus krepšelį tikrai įsižeistų , tai kai postūmis greičiau , keliauti pas "dangiškus draugus " ".

Klausėte , atsakiau smile.gif .... juk męs kiekviena turime savo nuomone , ir savo šarmą puošiant tortus .

Divia , malonu tave matyti , galvojau , kur dingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 02 04, 20:03)

as irgi ateinu su kuklia roziu puokstele

]

nuostabi puokštė wub.gif , labai man užstrigo , kad taip kruopščiai padaryta , net apie smulkesnius žiedelius lapeliai sudėti ,super gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 05, 13:14)
Labas rytas .

Taip bobutės mėgsta tokią spalvą , tik jos ją mėgsta ir renkasi žvelgdamos į greitą ateitį ( 90 , 100 metų )  smile.gif  , tai be galo solidi ir mano taip pat mėgstama spalva  wub.gif  , bet kaip ir kai kurios gėlės , ši spalva dominuoja ( ir labai populiari ) per ne visai linksmą giminių susiėjima .

Dar , niekada savo valia nedaryčiau gėlių krepšelio tokio amžiaus žmogui , o jei dar perrišto juosta , kad ir su bet kokiu užrašu ..... kaip sakė mano žentas " tik neš ir statyk šalia k ... " , o kaip sakė viena valganti mano tortus moteris , ir gana jaunutė , " mano mamytė gavus krepšelį tikrai įsižeistų , tai kai postūmis greičiau , keliauti pas  "dangiškus draugus " ".

Klausėte , atsakiau  smile.gif .... juk męs kiekviena turime savo nuomone , ir savo šarmą puošiant tortus .

Divia , malonu tave matyti , galvojau , kur dingai  4u.gif

dėl krepšelio tikrai pritariu buvau radus labai gražų tortuką su gėlių krepšeliu, bet atsisakiau šios idėjos, nes ir man grynai asociavosi su laidotuvėm, ypač kai toks amžius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2012 02 04, 22:08)
man nusimato  smile.gif bet pas mus bus tema kino filmai,dar blogiau, nezinau kaip papuost  g.gif

filmo juosta tai paprasčiausias variantas būtų. Dar gal galima kamerą padaryti, bet man tai jau būtų sunkoka ax.gif
O man reikia paprasto torto dengto mase, dar gal ornamentų kokių uždėsiu, nes gėlių nenoriu tokiai šventei. Bet va ką užrašyti tai niekaip nesugalvoju doh.gif
Atsakyti
KIRBE ,aciu uz ats. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 02 05, 12:13)
Aciu lb, bet db jau niekaip nenufotografuosiu sio torto detalem, nes jo jau nebera biggrin.gif , o pati irgi ne ka prasciau mokat puosti mirksiukas.gif

jūs ganėtinai nesenai kepat, atrodo, bet taip gražiai... taip išbaigtai... aš nemoku kruopščiai, man greit, greit turi viskas būti smile.gif

kaip ir Adrijos va, tortai.. nueinu pas ją į albumą, pažiūriu, seilę pavarvinu, nuotaika pakyla, lyg nežinau ką žiūrėčiau... toks grožis, skoningumas.. Pamenu, skaičiau jos interviu tokį vienam žurnale, tai minėjo, kad mėgsta dailę... tuo viskas ir pasakyta... kita štampuoja tortus, bet tik tiek, kad kepa ir kepa, o va yra kas kepa ir vis gražiau, gražiau, gražiau...
Aš iš tų, kur nebent galiu kopiją nevykusią padaryti, nes nei spalvų moku derinti, nei supratimo turiu apie grožį... doh.gif
Atsakyti
Gal galit nuoroda Adrijos tortu albumo
Atsakyti
Mano profilyje nuoroda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 02 05, 14:06)
jūs ganėtinai nesenai kepat, atrodo, bet taip gražiai... taip išbaigtai... aš nemoku kruopščiai, man greit, greit turi viskas būti smile.gif

kaip ir Adrijos va, tortai.. nueinu pas ją į albumą, pažiūriu, seilę pavarvinu, nuotaika pakyla, lyg nežinau ką žiūrėčiau... toks grožis, skoningumas.. Pamenu, skaičiau jos interviu tokį vienam žurnale, tai minėjo, kad mėgsta dailę... tuo viskas ir pasakyta... kita štampuoja tortus, bet tik tiek, kad kepa ir kepa, o va yra kas kepa ir vis gražiau, gražiau, gražiau...
Aš iš tų, kur nebent galiu kopiją nevykusią padaryti, nes nei spalvų moku derinti, nei supratimo turiu apie grožį...  doh.gif

Dailę mėgti dar ne viskas... smile.gif Aš visą savo neilgą gyvenimėlį dailę įsimylėjusi biggrin.gif Piešiau mokykloje, studijavau, dabar dirbu ir laisvalaikiu papiešiu... vienu žodžiu tik daile ir užsiimu doh.gif Bet va tokių tortų kai adrijos aš padaryti nemoku ax.gif Manau tam reikia pasimokyti butent tortų puošimo subtilybių ir dar praktikos praktikos praktikos ...
Atsakyti
SVeikos..

jau grožiai grožiai tortų...

aš tik netveriu savo kailyje iš piktumo.. man atrodo, aš Maisto institute nusipirkau sidabrinių žirniukų... pabuvo jie savaitę gėlių viduriukuose, ir pavirto doh.gif siaubas.. ar kada matėt prisprogusią erkę šuns ar katės kailyje? laugh.gif tai va.. dabar mano gėlytės su tokiais erkiniais viduriukais.. nu kas per kokybė.. kur bepirkti dabar tuos žirniukus verysad.gif
Atsakyti
jei noriu kopiją kokią daryti, tai Adrijos net nežiūriu, nes net ir kopijos jos nepadaryčiau... detalių gausumas ojojoi.. ir visos tobulos... labiau apsiriboju kuklumu ir minimalistika...
va, toks neminimalistinio dydžio tortikas, 6 kg minimalistiniu nemokšišku papuošimu doh.gif vargo vakarienė, ne kitaip...
Juodasis miškas+rikotos su vyšniomis

user posted image
Atsakyti
Simsim - senai kepu as ax.gif man patinka krapstytis prie tortu biggrin.gif
Va sios vysnaites lb fainos
Naitai - as maciau prisprogusia erke biggrin.gif tai idomu as turiu nusipirkusi is cake-deco. tai kaip su jais? Dar neteko ju isbandyti
Atsakyti