labukas, na adrijos pakalnutės pasakiškos, paskui saulės zuikučio tortai labai labai patiko ir kirbės gėlės, mmmm aš atnešu vyro močiutės 90-mečiui darytas, ta apačią jau kelintą kartą darau, labai papuošia tortą, nuo adrijos nusižiūrėjau
QUOTE(tinulia84 @ 2012 02 04, 21:39)
labukas, na adrijos pakalnutės pasakiškos, paskui saulės zuikučio tortai labai labai patiko ir kirbės gėlės, mmmm aš atnešu vyro močiutės 90-mečiui darytas, ta apačią jau kelintą kartą darau, labai papuošia tortą, nuo adrijos nusižiūrėjau
... na gal , nepamenu .
O tortukas puošnus , tik .... aš tokio amžiaus žmogui , kitokią spalvytę būčiau dariusi ( čia tik mano pamąstymas ) .
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 04, 23:57)
... na gal , nepamenu .
O tortukas puošnus , tik .... aš tokio amžiaus žmogui , kitokią spalvytę būčiau dariusi ( čia tik mano pamąstymas ) .
o kokią? man kaip tik pasirodė tokia solidi spalva, visos babuliukės violesitavai mėgsta rengtis
dekuj, Akvilyte, reiks taip ir bandyt kazka
Norejau paklausti ant ko jus dedate tortus ir kaip nusivezat kur nors? Kaip isipakuojat?
Noriu daryti torta kamuoli.Bet nzn ar laikys forma jei darysiu dvieju skoniu pavyzdziui apacia Pasigerusi sarlote viduje morenginis saldukas o virsus rafaelo arba snikersas?
Labas vakaras,kepejeles-puosejeles..Persikeliau i naujus namucius ir beveik du menesius prasedejau be interneto ,tai dabar turiu ka veikti saltais vakarais-niekaip neatsigeriu jusu sedevrais-viespatie aukstelnikas,kaip cia grazuuu kiekvienam puslapy vis grazesnes grozybes,,
As per tuos remontus ne kazi ka nuveikiau,tai tik tiek ir pasirodysiu-
Visas su seniai praejusiom sventem (kaip sakoma"geriau veliau nei niekada")
http://a3.sphotos.ak...201962001_n.jpg
O cia mergytei,pamisusiai del princesiu..Mano pirmoji "madam"
As per tuos remontus ne kazi ka nuveikiau,tai tik tiek ir pasirodysiu-
Visas su seniai praejusiom sventem (kaip sakoma"geriau veliau nei niekada")
http://a3.sphotos.ak...201962001_n.jpg
O cia mergytei,pamisusiai del princesiu..Mano pirmoji "madam"
Divia Sveikinu su proporcinga,pirmaja labai pavykusia barbe! Super! Ir pirmasis tortukas,nu labai
P.s.
Sniegas,sniegas,snieeeeeeeegggaaaaaaasssssssssss!!!!!!! Jau prisnigo auksciau 'kauliuku' kazin pasieks uk rekorda kad bus daugiau?
P.s.
Sniegas,sniegas,snieeeeeeeegggaaaaaaasssssssssss!!!!!!! Jau prisnigo auksciau 'kauliuku' kazin pasieks uk rekorda kad bus daugiau?
QUOTE(dzokada @ 2012 02 04, 23:31)
Divia Sveikinu su proporcinga,pirmaja labai pavykusia barbe! Super! Ir pirmasis tortukas,nu labai
P.s.
P.s.
pernai buvo ir daugiau, o pries du metus taip pat buvo daug , tik ilgai nesilaike. tikiuosi ir si karta greit nutirps, nes kitaip bus keliuose makalyne.
QUOTE(zibute77 @ 2012 02 05, 00:23)
pernai buvo ir daugiau, o pries du metus taip pat buvo daug , tik ilgai nesilaike. tikiuosi ir si karta greit nutirps, nes kitaip bus keliuose makalyne.
Mum ryt kraustytis,o kraustytojas turi atvaziuoti is toli,jau dabar nervai nelaiko,kaip jis dasigabens iki musu
QUOTE(tinulia84 @ 2012 02 04, 23:25)
o kokią? man kaip tik pasirodė tokia solidi spalva, visos babuliukės violesitavai mėgsta rengtis
Labai grazus tortukas, ir spalva kaip tik, labai solidziai atrodo