labukas, atnešu ir aš savo, ne tokį gražų kaip jūsų visų, bet jau taip besigavo...
tinulia tau puikiai gavosi tortas , labai svelnios spalvos,grazios rozes
QUOTE(agu0na @ 2012 02 17, 10:42)
tinulia tau puikiai gavosi tortas , labai svelnios spalvos,grazios rozes
ir man labai grazus tortas
sveiki,
labai visu nuostabus tortu papuosimai gal kas nukreiptu kur galieciau pasiskaityti nuo A iki Z apie tortu papuosimus?
is anksto dekui
labai visu nuostabus tortu papuosimai gal kas nukreiptu kur galieciau pasiskaityti nuo A iki Z apie tortu papuosimus?
is anksto dekui
QUOTE(Nanita @ 2012 02 17, 10:58)
sveiki,
is anksto dekui
is anksto dekui
Prašau http://www.supermama...howtopic=378104
Ačiū mergaitės už raidelių komentarą, užsisakiau
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 02 17, 12:05)
Aciu labai radau ko norejau labai patinka,tiesiog svaigstu kai tortu pavirsius lygus ir sone geliu(ar siaip kokia)kompozicija.Bet ar ne bus Rafaelo(toki zadu gaminti) tortas su ta,cukrine mase labai saldus
QUOTE(Nanita @ 2012 02 17, 11:49)
Aciu labai radau ko norejau labai patinka,tiesiog svaigstu kai tortu pavirsius lygus ir sone geliu(ar siaip kokia)kompozicija.Bet ar ne bus Rafaelo(toki zadu gaminti) tortas su ta,cukrine mase labai saldus
Na jei kam per saldu,tai paliks mase as visada sakau sveciam,kad nesidrovetu palikti
TINULIA,labai grazus skaiciukai. o kokio mazdaug dydzio skaiciukas gaunasi?
Mano vakarykstis-Medutis su persikais.Dengtas mase,svoris 1.9kg. Be progos,tiesiog zmonems padeka
Nu man titulios84 tai toks prabangus tortas atrodo. Tvarkingas ir toks gaivus, super
sveikos,gal kuri galetu atsakyti skubiai
reikia uzraso ant torto,kazin ar gautus, jeigu ant pastilazo deciau trafareta raidziu ir su kempinele ir dazais dazyciau..? labai prasau atsakykit
aciu
beje,tortai visu nuostabus kaip visada..
reikia uzraso ant torto,kazin ar gautus, jeigu ant pastilazo deciau trafareta raidziu ir su kempinele ir dazais dazyciau..? labai prasau atsakykit
aciu
beje,tortai visu nuostabus kaip visada..
gal kas turi po ranka nuorodą, kaip gaminti mašinytes. ne tortą mašiną, o mašinytes ant torto? būčiau labai dėkinga.. atrodo ir ieškau, bet kai greitai reikia, nieko nerandu...