Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

labukas, atnešu ir aš savo, ne tokį gražų kaip jūsų visų, bet jau taip besigavo... 4u.gif
user posted image
Atsakyti
tinulia tau puikiai gavosi tortas , labai svelnios spalvos,grazios rozes thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2012 02 17, 10:42)
tinulia  tau puikiai gavosi tortas  , labai svelnios spalvos,grazios rozes  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir man labai grazus tortas wub.gif
Atsakyti
sveiki,
labai visu nuostabus tortu papuosimai wub.gif gal kas nukreiptu kur galieciau pasiskaityti nuo A iki Z apie tortu papuosimus?
is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 02 17, 10:58)
sveiki,
labai visu nuostabus tortu papuosimai wub.gif gal kas nukreiptu kur galieciau pasiskaityti nuo A iki Z apie tortu papuosimus?
is anksto dekui 4u.gif

Prašau http://www.supermama...howtopic=378104
Atsakyti
Ačiū mergaitės už raidelių komentarą, užsisakiau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 02 17, 12:05)

Aciu labai 4u.gif radau ko norejau smile.gif labai patinka,tiesiog svaigstu kai tortu pavirsius lygus ir sone geliu(ar siaip kokia)kompozicija.Bet ar ne bus Rafaelo(toki zadu gaminti) tortas su ta,cukrine mase labai saldus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 02 17, 11:49)
Aciu labai 4u.gif radau ko norejau smile.gif labai patinka,tiesiog svaigstu kai tortu pavirsius lygus ir sone geliu(ar siaip kokia)kompozicija.Bet ar ne bus Rafaelo(toki zadu gaminti) tortas su ta,cukrine mase labai saldus g.gif

Na jei kam per saldu,tai paliks mase ax.gif as visada sakau sveciam,kad nesidrovetu palikti

TINULIA,labai grazus skaiciukai. thumbup.gif o kokio mazdaug dydzio skaiciukas gaunasi?

Mano vakarykstis-Medutis su persikais.Dengtas mase,svoris 1.9kg. blush2.gif Be progos,tiesiog zmonems padeka rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Nu man titulios84 tai toks prabangus tortas atrodo. Tvarkingas ir toks gaivus, super thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,gal kuri galetu atsakyti skubiai
reikia uzraso ant torto,kazin ar gautus, jeigu ant pastilazo deciau trafareta raidziu ir su kempinele ir dazais dazyciau..? labai prasau atsakykit
aciu 4u.gif

beje,tortai visu nuostabus kaip visada.. wub.gif
Atsakyti
gal kas turi po ranka nuorodą, kaip gaminti mašinytes. ne tortą mašiną, o mašinytes ant torto? būčiau labai dėkinga.. atrodo ir ieškau, bet kai greitai reikia, nieko nerandu...
Atsakyti
http://www.supermama...?...78104&st=24
Atsakyti