Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

Nereali puokste ir papukai zinoma, o ta puokste is kokios mases gaminta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 02 16, 15:35)
O ši šlapia bezė daroma irgi dzibukais ir jie tokie pat standūs būna?

man neaišku, kaip torto viršus (jau sutepto) gaunasi toks lygus, nes man gaunasi kalniukas. ar aš tiesiog biskvito nemoku iškepti?  g.gif  ir kaip taip lygiai apipjaustomi šonai? aš kažkaip nesu apipjaustinėjus  blush2.gif

is slapios beze gaunasi grazus dzibukai,jei ji gerai paruosta(ne per skysta) virsus siek tiek apdziuva,bet ne taip,kaip TIKROSIOS beze 4u.gif

kad nebutu torto "kupros" reikia biskvita lygu iskepti biggrin.gif arba,kai atvesta,ta kupra nupjauti rolleyes.gif
bent jau as ant torto virsaus,paskutiniu biskvitu visad dedu apatini biskvito sluoksni 4u.gif kiti,buna visa sutepta torta pries puosiant apvercia "aukstyn papais lotuliukas.gif "tie nelygumai pasilieka apacioje smile.gif
kaip lygiai apipjaut? net nzn lotuliukas.gif niekada neteko,nes visa sunaudoju. Gal norimo dydzio tortines dugna uzsidejus? ax.gif gal merginos ka patars 4u.gif
Atsakyti
@drij@ gėlės super. Tik šiaip pagalvojau, kodėl torto valgytojai nori visko ant vieno torto? Būtų taip gražu atskirai švelniosios pakalnutės ir išdidžiosios rožės...
Atsakyti
Sarka-li as tortus apipjautau pagal lekste.Turiu ivairiu dydziu ir kai reikia,nes dazniausiai kepu paplocius po viena,apipjaunu istraukta is orkaites.Gaunasi lygus torciuko sonas,o nuopjovas("abriezus") sunaudoju arba trupinukams arba darau tipo pauksciu piena arba susivalgo,jei kokia draugaite bekepant uzbega... biggrin.gif Kai kurios mano drauges naudoja puodu dangcius...Na cia,manau,fantazijos ir turimu virtuves rakandu reikalas smile.gif
Atsakyti

WOW kokiu groziu vel prideta wub.gif wub.gif wub.gif saunuoles mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(AAI @ 2012 02 16, 16:42)
Sarka-li as tortus apipjautau pagal lekste.Turiu ivairiu dydziu ir kai reikia,nes dazniausiai kepu paplocius po viena,apipjaunu istraukta is orkaites.Gaunasi lygus torciuko sonas,o nuopjovas("abriezus") sunaudoju arba trupinukams arba  darau tipo pauksciu piena arba susivalgo,jei kokia draugaite bekepant uzbega... biggrin.gif Kai kurios mano drauges naudoja puodu dangcius...Na cia,manau,fantazijos ir turimu virtuves rakandu reikalas smile.gif

As apipjaustau taip biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 16 vasario 2012 - 17:17
galima ir taip http://blogs.mail.ru...1479063D4F.html

user posted image
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2012 02 16, 12:35)
eina sau, vazonelis NEREALUS  wub.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(pasta222 @ 2012 02 16, 13:45)
kokia puoksteeeee......... wub.gif  ir papukai biggrin.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(dailele @ 2012 02 16, 16:05)
@drij@ gėlės super. Tik šiaip pagalvojau, kodėl torto valgytojai nori visko ant vieno torto? Būtų taip gražu atskirai švelniosios pakalnutės ir išdidžiosios rožės...

Ačiū 4u.gif
Gal duoti telefono numerį ? , galėsite paklausite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 16 vasario 2012 - 19:04
Sveikos. Merginos šitos raidės user posted image (plastikinis įspaudas) tai čia įsispaudžia ant dengimo mases ir paskui ant viršaus dar reikia užrašyti ( na trafaretas), ar spausti ant iškočiotos mases ir išsispaudžia gražios raidelės iš kurių susideda žodis? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 02 17, 09:28)
ar spausti ant iškočiotos  mases ir išsispaudžia gražios raidelės iš kurių susideda žodis?  g.gif

spaudi ant iskociotos mases
Atsakyti

Tai tada normalios raides ? ax.gif O jei pirkti tokias tai reikia ir didžiųjų ir mažųjų raidžių ar gražu viskas tik iš didžiųjų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bijuna: 17 vasario 2012 - 09:17
QUOTE(Bijuna @ 2012 02 17, 08:52)
Tai tada normalios raides ? ax.gif O jei pirkti tokias tai reikia ir didžiųjų ir mažųjų raidžių ar gražu viskas tik iš didžiųjų?

Aš tai užsisakiau tą rinkinį,kur vien didžiosios ir skaičiai.Manau,kad ant tortų tekstų nerašysit,tai pilnai galima išsiverst tik su didžiosiom raidėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 02 17, 09:52)

Gaunasi stai tokios raideles... tiesa sakant as tik jas ir naudoju... tikrai galima apsieiti be mazuju...
user posted image
Atsakyti