Nereali puokste ir papukai zinoma, o ta puokste is kokios mases gaminta?
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 02 16, 15:35)
O ši šlapia bezė daroma irgi dzibukais ir jie tokie pat standūs būna?
man neaišku, kaip torto viršus (jau sutepto) gaunasi toks lygus, nes man gaunasi kalniukas. ar aš tiesiog biskvito nemoku iškepti? ir kaip taip lygiai apipjaustomi šonai? aš kažkaip nesu apipjaustinėjus
man neaišku, kaip torto viršus (jau sutepto) gaunasi toks lygus, nes man gaunasi kalniukas. ar aš tiesiog biskvito nemoku iškepti? ir kaip taip lygiai apipjaustomi šonai? aš kažkaip nesu apipjaustinėjus
is slapios beze gaunasi grazus dzibukai,jei ji gerai paruosta(ne per skysta) virsus siek tiek apdziuva,bet ne taip,kaip TIKROSIOS beze
kad nebutu torto "kupros" reikia biskvita lygu iskepti arba,kai atvesta,ta kupra nupjauti
bent jau as ant torto virsaus,paskutiniu biskvitu visad dedu apatini biskvito sluoksni kiti,buna visa sutepta torta pries puosiant apvercia "aukstyn papais "tie nelygumai pasilieka apacioje
kaip lygiai apipjaut? net nzn niekada neteko,nes visa sunaudoju. Gal norimo dydzio tortines dugna uzsidejus? gal merginos ka patars
@drij@ gėlės super. Tik šiaip pagalvojau, kodėl torto valgytojai nori visko ant vieno torto? Būtų taip gražu atskirai švelniosios pakalnutės ir išdidžiosios rožės...
Sarka-li as tortus apipjautau pagal lekste.Turiu ivairiu dydziu ir kai reikia,nes dazniausiai kepu paplocius po viena,apipjaunu istraukta is orkaites.Gaunasi lygus torciuko sonas,o nuopjovas("abriezus") sunaudoju arba trupinukams arba darau tipo pauksciu piena arba susivalgo,jei kokia draugaite bekepant uzbega... Kai kurios mano drauges naudoja puodu dangcius...Na cia,manau,fantazijos ir turimu virtuves rakandu reikalas
WOW kokiu groziu vel prideta saunuoles mergaites
QUOTE(AAI @ 2012 02 16, 16:42)
Sarka-li as tortus apipjautau pagal lekste.Turiu ivairiu dydziu ir kai reikia,nes dazniausiai kepu paplocius po viena,apipjaunu istraukta is orkaites.Gaunasi lygus torciuko sonas,o nuopjovas("abriezus") sunaudoju arba trupinukams arba darau tipo pauksciu piena arba susivalgo,jei kokia draugaite bekepant uzbega... Kai kurios mano drauges naudoja puodu dangcius...Na cia,manau,fantazijos ir turimu virtuves rakandu reikalas
As apipjaustau taip
QUOTE(k.lapelyte @ 2012 02 16, 12:35)
eina sau, vazonelis NEREALUS
Ačiū
QUOTE(pasta222 @ 2012 02 16, 13:45)
kokia puoksteeeee......... ir papukai
Ačiū
QUOTE(dailele @ 2012 02 16, 16:05)
@drij@ gėlės super. Tik šiaip pagalvojau, kodėl torto valgytojai nori visko ant vieno torto? Būtų taip gražu atskirai švelniosios pakalnutės ir išdidžiosios rožės...
Ačiū
Gal duoti telefono numerį ? , galėsite paklausite.
QUOTE(Bijuna @ 2012 02 17, 09:28)
ar spausti ant iškočiotos mases ir išsispaudžia gražios raidelės iš kurių susideda žodis?
spaudi ant iskociotos mases
Tai tada normalios raides ? O jei pirkti tokias tai reikia ir didžiųjų ir mažųjų raidžių ar gražu viskas tik iš didžiųjų?
QUOTE(Bijuna @ 2012 02 17, 08:52)
Tai tada normalios raides ? O jei pirkti tokias tai reikia ir didžiųjų ir mažųjų raidžių ar gražu viskas tik iš didžiųjų?
Aš tai užsisakiau tą rinkinį,kur vien didžiosios ir skaičiai.Manau,kad ant tortų tekstų nerašysit,tai pilnai galima išsiverst tik su didžiosiom raidėm