Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

Aciu visoms uz pastebejima mano tortuku, del kritikos sutinku, reikia pasakyt, patart, taip tobulejam 4u.gif
Tai ar merginos neatsakys i mano klausimuka blush2.gif keliu dienu skaniausias yra turtingas kavos tortas? Man sestadieniui reikia tortuko, tai mastau ar jau siandien ji issikept, ar galiu nesiskumbinti siandien issikept biskvitus o ryt pasidaryt torta, o sestadieni pasipuosti g.gif gal yra merginu kurios gamino ji?
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 16, 09:32)
Labas rytas , atleiskite , kad sutrukdysiu ... jų čia visada yra , dvi dienos ir jie bus jūsų namuose

http://www.sal2.pusl.../americolor.htm

drinks_cheers.gif aš irgi likau ištikima jiems blush2.gif kas iš to kad nusipirksi keliais centais pigiau, o paskui keiksies kai nebus tokia spalva kaip nori rolleyes.gif

QUOTE(lilan @ 2012 02 16, 09:39)
Tai ar merginos neatsakys i mano klausimuka  blush2.gif keliu dienu skaniausias yra turtingas kavos tortas? Man sestadieniui reikia tortuko, tai mastau ar jau siandien ji issikept, ar galiu nesiskumbinti siandien issikept biskvitus o ryt pasidaryt torta, o sestadieni pasipuosti  g.gif gal yra merginu kurios gamino ji?

man tai jis kuo daugiau stovi tuo skanesnis biggrin.gif jei valgsit šeštadeinį tai tikrai šianidne vakare susitepčiau o ryt ramiai pasipuoščiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 16, 09:41)
man tai jis kuo daugiau stovi tuo skanesnis  biggrin.gif  jei valgsit šeštadeinį tai tikrai šianidne vakare susitepčiau o ryt ramiai pasipuoščiau biggrin.gif

Aciu 4u.gif tai lekiu gamint torto cool.gif
Atsakyti
aciu @adrij@
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 16, 10:41)
drinks_cheers.gif  aš irgi likau ištikima jiems  blush2.gif  kas iš to kad nusipirksi keliais centais pigiau, o paskui keiksies kai nebus tokia spalva kaip nori  rolleyes.gif
man tai jis kuo daugiau stovi tuo skanesnis  biggrin.gif  jei valgsit šeštadeinį tai tikrai šianidne vakare susitepčiau o ryt ramiai pasipuoščiau biggrin.gif

tas tiesa, bet kai reik is ten ne tik tu dazu bet kitos smulkios prekytes tai man abu siuntimai kainuos brangiau nei prekes biggrin.gif
Atsakyti
Na ka tu merginos,isijungiau jus ir taip Lietuva padvelke thumbup.gif Super trispalviai tortukai. Taip ir norisi i gimtine bigsmile.gif
Atsakyti
"Juodasis miškas "

user posted image.....user posted image

" Morenginis "

user posted image....user posted image

"Juodas miškas "
user posted image

Atsakyti
eina sau, vazonelis NEREALUS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 16, 12:47)
"Juodasis miškas "

kokia puoksteeeee......... wub.gif ir papukai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif senai buvau beužsukusi. Tačiau prireikė patarimo. Sugalvojau gaminti ir aš turtingą kavos tortą, idėją pavogiau šiandienai iš lilan ax.gif blush2.gif
šseštadienį gimtadienis, prašė iškepti tortą. su papuošimu man visai prastai, su pastiliazu terliotis nenoriu, vargu ar man išeitų. noriu kažko greito , bet gražaus. Galvoju apie beze. Bet yra dar šlapia bezė, tik neprisimenu kuo ji skiriasi nuo įprastosios, ir ar man išeitų šlapia bezė papuošti tortą?
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 16, 12:47)
"Juodasis miškas "

KUR TAS JUODAS MISKAS? lens.gif Matau tik grazia vaza mastau.gif
o,papuliai wub.gif kad as tokius tureč irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 02 16, 15:22)
. Galvoju apie beze. Bet yra dar šlapia bezė,

butent,slapia beze gaunasi beveik visoms,o tikroji-tik istinktosiom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2012 02 16, 15:24)
butent,slapia beze gaunasi beveik visoms,o tikroji-tik istinktosiom biggrin.gif

Ačiū, čia gavau tikrą paguodą iš Jūsų biggrin.gif Džiaugiuosi, kad turiu vilčiū. O ši šlapia bezė daroma irgi dzibukais ir jie tokie pat standūs būna?

Ai, ir dar klausimas... blush2.gif
Šioje nuorodoje apie ta turtingą kavos tortą http://www.supermama...;#entry41656905

man neaišku, kaip torto viršus (jau sutepto) gaunasi toks lygus, nes man gaunasi kalniukas. ar aš tiesiog biskvito nemoku iškepti? g.gif ir kaip taip lygiai apipjaustomi šonai? aš kažkaip nesu apipjaustinėjus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarka-Li: 16 vasario 2012 - 14:38
QUOTE(ramune.v @ 2012 02 15, 22:46)
As vel del spalvu... nezinau ar bus tu electric tai kvarsinu jum galvas toliau.
Kuria is roziniu rinktis: SOFT PINK ar DUSTY ROSE.
ir
kuria is violetiniu: FUCHSIA ar REGAL PURPLE ar VIOLET
[attachmentid=219809]

kurios daugiau dirbat, gal patarsit, noriu rozines, na tokios barbiskos, o violetines tokios alyvu-bet kiek sios atitinka realiai?

Cia neminejot Electric purple, bet jei reiktu palygint: Fuchsia nelabai kuom skirias nuo Electric purple - su didesniu kiekiu Fuchsijos gaunas beveik Electric purple. Neapsimoka abieju imt.

Dusty rose svelni rozine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 16 vasario 2012 - 15:00