Aciu visoms uz pastebejima mano tortuku, del kritikos sutinku, reikia pasakyt, patart, taip tobulejam
Tai ar merginos neatsakys i mano klausimuka keliu dienu skaniausias yra turtingas kavos tortas? Man sestadieniui reikia tortuko, tai mastau ar jau siandien ji issikept, ar galiu nesiskumbinti siandien issikept biskvitus o ryt pasidaryt torta, o sestadieni pasipuosti gal yra merginu kurios gamino ji?
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 16, 09:32)
Labas rytas , atleiskite , kad sutrukdysiu ... jų čia visada yra , dvi dienos ir jie bus jūsų namuose
http://www.sal2.pusl.../americolor.htm
http://www.sal2.pusl.../americolor.htm
aš irgi likau ištikima jiems kas iš to kad nusipirksi keliais centais pigiau, o paskui keiksies kai nebus tokia spalva kaip nori
QUOTE(lilan @ 2012 02 16, 09:39)
Tai ar merginos neatsakys i mano klausimuka keliu dienu skaniausias yra turtingas kavos tortas? Man sestadieniui reikia tortuko, tai mastau ar jau siandien ji issikept, ar galiu nesiskumbinti siandien issikept biskvitus o ryt pasidaryt torta, o sestadieni pasipuosti gal yra merginu kurios gamino ji?
man tai jis kuo daugiau stovi tuo skanesnis jei valgsit šeštadeinį tai tikrai šianidne vakare susitepčiau o ryt ramiai pasipuoščiau
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 16, 09:41)
man tai jis kuo daugiau stovi tuo skanesnis jei valgsit šeštadeinį tai tikrai šianidne vakare susitepčiau o ryt ramiai pasipuoščiau
Aciu tai lekiu gamint torto
aciu @adrij@
tas tiesa, bet kai reik is ten ne tik tu dazu bet kitos smulkios prekytes tai man abu siuntimai kainuos brangiau nei prekes
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 16, 10:41)
aš irgi likau ištikima jiems kas iš to kad nusipirksi keliais centais pigiau, o paskui keiksies kai nebus tokia spalva kaip nori
tas tiesa, bet kai reik is ten ne tik tu dazu bet kitos smulkios prekytes tai man abu siuntimai kainuos brangiau nei prekes
Na ka tu merginos,isijungiau jus ir taip Lietuva padvelke Super trispalviai tortukai. Taip ir norisi i gimtine
eina sau, vazonelis NEREALUS
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 16, 12:47)
"Juodasis miškas "
kokia puoksteeeee......... ir papukai
Sveikos senai buvau beužsukusi. Tačiau prireikė patarimo. Sugalvojau gaminti ir aš turtingą kavos tortą, idėją pavogiau šiandienai iš lilan
šseštadienį gimtadienis, prašė iškepti tortą. su papuošimu man visai prastai, su pastiliazu terliotis nenoriu, vargu ar man išeitų. noriu kažko greito , bet gražaus. Galvoju apie beze. Bet yra dar šlapia bezė, tik neprisimenu kuo ji skiriasi nuo įprastosios, ir ar man išeitų šlapia bezė papuošti tortą?
šseštadienį gimtadienis, prašė iškepti tortą. su papuošimu man visai prastai, su pastiliazu terliotis nenoriu, vargu ar man išeitų. noriu kažko greito , bet gražaus. Galvoju apie beze. Bet yra dar šlapia bezė, tik neprisimenu kuo ji skiriasi nuo įprastosios, ir ar man išeitų šlapia bezė papuošti tortą?
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 16, 12:47)
"Juodasis miškas "
KUR TAS JUODAS MISKAS? Matau tik grazia vaza
o,papuliai kad as tokius tureč
Papildyta:
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 02 16, 15:22)
. Galvoju apie beze. Bet yra dar šlapia bezė,
butent,slapia beze gaunasi beveik visoms,o tikroji-tik istinktosiom
QUOTE(keno @ 2012 02 16, 15:24)
butent,slapia beze gaunasi beveik visoms,o tikroji-tik istinktosiom
Ačiū, čia gavau tikrą paguodą iš Jūsų Džiaugiuosi, kad turiu vilčiū. O ši šlapia bezė daroma irgi dzibukais ir jie tokie pat standūs būna?
Ai, ir dar klausimas...
Šioje nuorodoje apie ta turtingą kavos tortą http://www.supermama...;#entry41656905
man neaišku, kaip torto viršus (jau sutepto) gaunasi toks lygus, nes man gaunasi kalniukas. ar aš tiesiog biskvito nemoku iškepti? ir kaip taip lygiai apipjaustomi šonai? aš kažkaip nesu apipjaustinėjus
QUOTE(ramune.v @ 2012 02 15, 22:46)
As vel del spalvu... nezinau ar bus tu electric tai kvarsinu jum galvas toliau.
Kuria is roziniu rinktis: SOFT PINK ar DUSTY ROSE.
ir
kuria is violetiniu: FUCHSIA ar REGAL PURPLE ar VIOLET
[attachmentid=219809]
kurios daugiau dirbat, gal patarsit, noriu rozines, na tokios barbiskos, o violetines tokios alyvu-bet kiek sios atitinka realiai?
Kuria is roziniu rinktis: SOFT PINK ar DUSTY ROSE.
ir
kuria is violetiniu: FUCHSIA ar REGAL PURPLE ar VIOLET
[attachmentid=219809]
kurios daugiau dirbat, gal patarsit, noriu rozines, na tokios barbiskos, o violetines tokios alyvu-bet kiek sios atitinka realiai?
Cia neminejot Electric purple, bet jei reiktu palygint: Fuchsia nelabai kuom skirias nuo Electric purple - su didesniu kiekiu Fuchsijos gaunas beveik Electric purple. Neapsimoka abieju imt.
Dusty rose svelni rozine.