Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

Saules zuikuti kokis mielas katinukas wub.gif
Atsakyti
aciu smile.gif
Atsakyti
akvilyte ACIU DIDELIAUSIAS uz spalvu rekomendacija-jau maniau saukiu tyruose lotuliukas.gif
o tie su karbatkom tai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 15 vasario 2012 - 17:26
QUOTE(linette @ 2012 02 15, 13:57)

Aciukas, vat stovincio arklio ir neradau verysad.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 02 15, 14:23)
dar keletas mano  ax.gif
2600gr

Grazus tortukai thumbup.gif katinas nuostabus wub.gif

QUOTE(akvilyte @ 2012 02 15, 15:12)
electric pink, išgausi nuo švelnios rožinės iki ryškios.... labai nedaug reikia  4u.gif
va cia pvz:

Grazios kvarbatkes thumbup.gif (man kaskodel neisina ju padaryti verysad.gif )
Gal gali isduoti paslapti kaip ant foto padaryti vandens zenklus, tokie kaip pastave ? nes man labai aktualu, konkurente pastoviai is manes foto vagia doh.gif
jej gali parasyk i az 4u.gif
QUOTE(liniuxxxxx @ 2012 02 15, 16:31)
Man Rafaelo biskvitas irgi pats pačiausias thumbup.gif Visad kepu tik su kaimiškais kiaušiniais.Gal tik taip sutapo, kad sukrito g.gif

Man ir su kaimiskai kiausiniais sukrisdavo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 15 vasario 2012 - 18:24
[quote=AAI,2012 02 15, 18:27]
Diana1215-mb paziurejo ir sako:cia ne panele Barbe,cia ponia Barbe. smile.gif
Grazus tortas,nestandartinis,su tuo ir sveikinu

Ačiū už sveikinimus ax.gif ,o man jis gavosi toks nestandartinis todėl , nes viduje buvo tortas "Pats skaniausias",kas kepė šį tortą supras mane blush2.gif
Atsakyti
esu kaimietė ir darau tik su kaimiškais kiaušiniais, niekas niekada nėra sukritę
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 15, 17:59)

Ačiū už sveikinimus ax.gif ,o man jis gavosi toks nestandartinis todėl , nes viduje buvo tortas "Pats skaniausias",kas kepė šį tortą supras mane blush2.gif

Tu saunuole, kad ji sugebejai papuosti, ir tai darei jau ne pirma kart thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Man jis labai skanus tortas (kepiau jau 5kartus), taprasme kad istikruju man skaniausias, bet papuosti jo nesugebejau nei karto doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 02 15, 19:06)
esu kaimietė ir darau tik su kaimiškais kiaušiniais, niekas niekada nėra sukritę

koks pareiskimas biggrin.gif
Atsakyti
Ka tik suvalgiau gabalą torto su "rafaelo" biskvitais. Pavyko labai gerai, o va klasikinio biskvito (kiaušiniai, cukrus, miltai) niekaip padoriai neiškepu doh.gif nebent ploną vyniotiniui.
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 02 15, 19:06)

drinks_cheers.gif
Papildyta:
man karta sukrito biskvitas,beda buvo-per mazai miltu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 02 15, 13:42)
Kur beateini, tai vis pykčiai doh.gif Ko bepaklausi - niekas neatsakys, tik asmeniškumus aiškinasi..
Jei nenoriu, kad kas pamatytų, nieko ir nededu. Kam dėti, jei žmogui paklausti negalima net kaip padaryta? Tai koks tikslas to dėjimo tada? Kad visos suoktų tik kaip gražu? biggrin.gif 

Būsiu dabar išplūsta biggrin.gif
Ar man kas pasakytų, kur perkate cukrines mases (noriu pabandyti ne su savo gaminta, o su pirktine būtent ir pamatyti skirtumą).

Na kaip man rodos čia ne tortose esme , tiesiog į privatumo pažeidima ir viešinima tokių dalyku del kurių jau kalbeta ne kartą. Juk žmogus stengiasi rodo mokina , o čia tave perverčia ir narsto tave po kauleli ir duok rodyk ir dar kt.

Aš esu užsienyje tai masiu parduotuvese yra ir vienas ir tas pats produktas skirtingu firmu yra skirtingas . Va wiltono mase man į marchalow panaši labai, ir panašiai dirbasi man su ja . O va kita tik firmos nepamenu ir didesniam plotui užteko ir mieliau dirbosi tokia "čiki " pasitaike . Va dabar bandau pirma karta pati mmg daryti , žiureiu kas gausis .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Atleiskit, kad isiverziu i jusu temele, turiu klausimuka blush2.gif pries kiek laiko geriausia issikepti turtinga kavo torta.na pvz snikerso tortas skaniausias 3-4 dienu. Na kad nebuciau izuli su klausimais ir as parodysiu pirmus savo tortukus, aisku labai daug yra, kur tobulintis blush2.gif
rafaelo tortas,pabarstukai, morenginis-sviestinis kremas ax.gif
user posted image
pauksciu pieno tortas, baltasis ir juodasis sokoladas ax.gif
user posted image
Jogurtinis su vaisiais, plakta grieninele(dzipukai nesigavo nes labai prasta turejau svirksta) ax.gif
user posted image
Snikerso tortas, pastiliazas ax.gif berniukui ir mergaitei (pirma karta dirbau su pastiliazu)
user posted image
Varskes gaivumelis, pastiliazas, slapia beze ax.gif
user posted image
Varskes gaivumelis, pastiliazas ir piesinys ant pastiliazo ax.gif
user posted image
Dangisko skonio surio tortas, pastiliazines snaigutes ax.gif
user posted image
Varskes gaivumelis, pastiliazas, slapia beze ax.gif
user posted image

Tikiuosi nesugadinau temeles su savo brokiniais tortais blush2.gif
Atsakyti