Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

QUOTE(akvilyte @ 2012 02 15, 17:42)
o kam lenkta??? as issikocioju tiesia juostele, viena puse ploninu, kita puse ploninu, per viduri lieka lygi juostele, perpjaunu per puse ir turiu dvejas kvarbatkas smile.gif

Ačiū, taip nebuvau sugalvojus, dabar būsiu gudresnė 4u.gif
Atsakyti
AKVILYTE,smuikas TOBULAS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
SAULES ZUIKUTI,katinas taip ir prasosi paglostomas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o tas geles, puokstes darot is pastiliazo ar is cukrines mases ax.gif ?
Atsakyti
O kaip atrodo tie moldai veidukams? Gal kas nuoroda gali imest? blush2.gif
Atsakyti
Dekui dekui akvilyte ir dailele uz kvarbotkas, nes maniau jau medziagines reiks siut lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepykit kad isiterpiau as kepu irgi tortukus tik va po adrijos ir kitu groziu geda juos rodyti nes man rankos nemoka taip graziai visko lipdyti... wink.gif

QUOTE(zuika+ @ 2012 02 10, 12:36)
Labai gražūs tortukai  wub.gif 

Jau senokai pasidairau, bet vis nedrįsdavau kažką bandyti pati.. Matyt, išaušo tas gražus žiemiškas rytas ir man  biggrin.gif  tik vat, klausimukas.. ar yra Vilniuje kur spec. parduotuvė kur galima būtų įsigyti visiems tiems tortukų grožiams daryti, jų papuošimų, maistinių dažų, puošybinių masių ir kt.? Ar visgi reikėtų ieškoti Maximose, Rimi ir pan.?  g.gif

Nezinau ar kas jau atsake bet Vilniuje yra parduotuve Scilis
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2012 02 15, 16:15)
Nepykit kad isiterpiau as kepu irgi tortukus tik va po adrijos ir kitu groziu geda juos rodyti nes man rankos nemoka taip graziai visko lipdyti... wink.gif

niekas negimė mokėdamas tongue.gif
Atsakyti
Diana1215-mb paziurejo ir sako:cia ne panele Barbe,cia ponia Barbe. smile.gif
Grazus tortas,nestandartinis,su tuo ir sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2012 02 15, 15:32)
Nezinau, sutapimas ar ne, bet man idube buvo su kaimiskais kiausiniais, butent rafaello biskvitas  blink.gif  kepiau paskui dar 2 kartus su jais - viskas tas pats. Ne tai, kad siek tiek nusileido biskvitas, bet isvis kaip bliudas tapo (kaip aprase Adrija), net juokas sueme, kas per cirkas iskepe  lotuliukas.gif Daugiau neberizikuoju. 
Su parduotuviniais kiausais viskas ok.

Man Rafaelo biskvitas irgi pats pačiausias thumbup.gif Visad kepu tik su kaimiškais kiaušiniais.Gal tik taip sutapo, kad sukrito g.gif
Atsakyti
@adrij@, aciu uz patarymus ir isaiskinimus. 4u.gif
Atsakyti
Man kaip pradedanciai tai sekasi. Sestadieniui reikia iskepti futbolo stadiona 100 zmoniu swoon.gif
Atsakyti
O as va pazadejau tecio 60meciui iskepti tortu.Tai nezinau ar pavyk bet viso 6tortus 4skirtingu skoniu. unsure.gif
Atsakyti