Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

wub.gif aguona jūsų tortai nuostabūs subtilūs, neperkrauti wub.gif apie gėlės išvis nėr ką kalbėt, jūs nuostabi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 15, 13:35)

http://www.kuharka.r...#message_660319
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 15, 12:17)

bet visai nesuprantu adrijos reakcijos tokios unsure.gif

O aš vat kažkaip suprantu ax.gif
Atsakyti
dar keletas mano ax.gif
2600gr
user posted image
3600gr
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 15, 10:03)
Keista.. as vien tik Rafaekko biskvita kepu visiems tortams praktiskai... ne kart neidubo.. tfu tfu tfu.

Nezinau, sutapimas ar ne, bet man idube buvo su kaimiskais kiausiniais, butent rafaello biskvitas blink.gif kepiau paskui dar 2 kartus su jais - viskas tas pats. Ne tai, kad siek tiek nusileido biskvitas, bet isvis kaip bliudas tapo (kaip aprase Adrija), net juokas sueme, kas per cirkas iskepe lotuliukas.gif Daugiau neberizikuoju.
Su parduotuviniais kiausais viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(rutcka @ 2012 02 15, 16:01)
O aš vat kažkaip suprantu  ax.gif

Kur beateini, tai vis pykčiai doh.gif Ko bepaklausi - niekas neatsakys, tik asmeniškumus aiškinasi..
Jei nenoriu, kad kas pamatytų, nieko ir nededu. Kam dėti, jei žmogui paklausti negalima net kaip padaryta? Tai koks tikslas to dėjimo tada? Kad visos suoktų tik kaip gražu? biggrin.gif

Būsiu dabar išplūsta biggrin.gif
Ar man kas pasakytų, kur perkate cukrines mases (noriu pabandyti ne su savo gaminta, o su pirktine būtent ir pamatyti skirtumą).
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 02 15, 14:42)
Kur beateini, tai vis pykčiai doh.gif Ko bepaklausi - niekas neatsakys, tik asmeniškumus aiškinasi..
Jei nenoriu, kad kas pamatytų, nieko ir nededu. Kam dėti, jei žmogui paklausti negalima net kaip padaryta? Tai koks tikslas to dėjimo tada? Kad visos suoktų tik kaip gražu? biggrin.gif 

Būsiu dabar išplūsta biggrin.gif
Ar man kas pasakytų, kur perkate cukrines mases (noriu pabandyti ne su savo gaminta, o su pirktine būtent ir pamatyti skirtumą).

Minordijoj merginos perka, galima siustis is surbiton.co.uk, yra maciau ir cake-deco, bet man regis pirktine brangiai gaunasi.. g.gif o gal ir ne...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 15, 16:49)
Minordijoj merginos perka, galima siustis is surbiton.co.uk, yra maciau ir cake-deco, bet man regis pirktine brangiai gaunasi..  g.gif o gal ir ne...

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 02 15, 14:57)
Ačiū labai 4u.gif

Aaa, dar dasita.lt gali turet, nes ji visokiais priedais prekiauja. Tame tarpe ir rutuliukais cukriniais, marcipanu, ir t.t..
Atsakyti
ner cia ko pykti smile.gif as prasuku kas nepatinka skaityt ir liuks lotuliukas.gif
as vel su tuo paciu: REKOMENDUOKIT PRASAU grazia rozine ir violetine is Americolor blush2.gif

P.S. o tortu grozis thumbup.gif net neminesiu-pacios zinot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 15 vasario 2012 - 15:04
QUOTE(ramune.v @ 2012 02 15, 15:03)
REKOMENDUOKIT PRASAU grazia rozine ir violetine is Americolor blush2.gif

electric pink, išgausi nuo švelnios rožinės iki ryškios.... labai nedaug reikia 4u.gif
va cia pvz:

user posted image

o cia electric purple:

user posted image
Atsakyti
O tas "karbatkas" darom taip. Siuvot kada lėlėm sijonus karbatkuotus? Jei ne tai aiškinu smile.gif Išsipjaunat lenktą juostelę, jos vieną kraštą kočėliuku išploninat ir ji savaime susigarbanoja, tada klijuojat prie torto vieną paskui kitą nuo viršaus iki apačios. Teorija tokia, o praktiškai reikia daryti, daryti ir dar kartą daryti, kad gautūsi taip dailiai ir vienodai, nes nepatyrusiom mano rankom trūkinėjo ir plyšinėjo. Viskas padaroma jei turit noro ir kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2012 02 15, 15:37)
O tas "karbatkas" darom taip. Siuvot kada lėlėm sijonus karbatkuotus? Jei ne tai aiškinu  smile.gif Išsipjaunat lenktą juostelę, jos vieną kraštą kočėliuku išploninat ir ji savaime susigarbanoja, tada klijuojat prie torto vieną paskui kitą nuo viršaus iki apačios. Teorija tokia, o praktiškai reikia daryti, daryti ir dar kartą daryti, kad gautūsi taip dailiai ir vienodai, nes nepatyrusiom mano rankom trūkinėjo ir plyšinėjo. Viskas padaroma jei turit noro ir kantrybės  mirksiukas.gif

o kam lenkta??? as issikocioju tiesia juostele, viena puse ploninu, kita puse ploninu, per viduri lieka lygi juostele, perpjaunu per puse ir turiu dvejas kvarbatkas smile.gif
Atsakyti