Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 14, 22:13)
blink.gif ..plyta...jau sukapojot , nors ... kas ta vonikė dviems įsimylėjėliams  smileysex.gif . lotuliukas.gif

nesuedem taupom bet po gabalyti paragavom thumbup.gif o mazoji klykia is pasitenkinimo kad tetis mamos lemenuka suvalgytu nes baisiai idomu ar tikri papuliai po juo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

SU VAlENTINO DIENA mergytes jus visas nesipykit visos esat gabios ir talentingos rodykit savo grozius nes labai gera uzeiti ir tyliai pasigrozeti JUSU visu sedevrais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2012 02 14, 22:15)
nesuedem taupom bet po gabalyti paragavom thumbup.gif o mazoji klykia is pasitenkinimo kad tetis mamos lemenuka suvalgytu nes baisiai idomu ar tikri papuliai po juo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

SU VAlENTINO DIENA  mergytes jus visas nesipykit visos esat gabios ir talentingos rodykit savo grozius nes labai gera uzeiti ir tyliai pasigrozeti JUSU visu sedevrais 4u.gif

.... o vandens išsiurbti neprašo laugh.gif
Atsakyti
visu valentininiai tortai labai grazus 4u.gif
as atnesu saviski 4u.gif
raudonasis velvetas (nors man gavosi rudasis , nors ir pyliau dazu doh.gif )
user posted image

dar vienas Arsenal gerbejui 4u.gif
snikers ir oreo.
user posted image
Atsakyti
Labai graži saldainių dėžutė wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 14 vasario 2012 - 22:55
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 14, 22:01)

bet tai dar kaip sakoma tik " šaknelės " .... o  " viršūnėlės " tame , kad visos bandote įrašyti slaptažodį ( atspėti koks jis  ) , ir tai jau padaryta , virš 100 kartų !!!!! , pasekoje to .... net aš , su teisingu slaptažodžiu negaliu įeiti į savo albumą   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , rašo " pailsėkite " ir bandykite vėl " .... na jei taip ir toliai , reiks kurti naują  biggrin.gif .

Aš pakraupusi .....

blink.gif Nu jo, panašu, kad moterom prasidėjo "lomkės" doh.gif
Atsakyti
kepiau varar Rafaelo ir man jis visiskai nesigavo...biskvtas iskepe kietas, nepurus, bet tai turbut nuo to, kad vietoj paprasto augalinio aliejaus ( kaip tycia pasibaige) teko panaudoti alyvuogiu isspaudu. Kai kepe biskvito virsutinis sluoksnis labai issipute, kaip didziulis burbulas, blink.gif po to nusedo. ir kremu likau nepatenkinta, kazkoks laaabai jau riebus..kai plakiau sviesta (Dvaro) su sutirstintu pienu, gavosi mase, atrodanti kaip varske.....buvau tikra kad turiu paprastu baltu kokoso drozliu, bet namie radau tik spalvotu ( del to tortas buvo margas).....sad.gif nu, vienu zodziu...reikia Jusu pagalbos....kazka ne taip pridirbau, GELBEKIT!!!!
Atsakyti
QUOTE(ram-une @ 2012 02 14, 21:59)

Tikrai, taip apetitnai, kad tik ketvirtadalis jo beliko blink.gif O svere jis apie 2,5 kg. valgem 4-se blink.gif Tuoj patys tortais patapsim hihihi.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 14, 23:01)
lotuliukas.gif ... artistė ,

bet tai dar kaip sakoma tik " šaknelės " .... o  " viršūnėlės " tame , kad visos bandote įrašyti slaptažodį ( atspėti koks jis  ) , ir tai jau padaryta , virš 100 kartų !!!!! , pasekoje to .... net aš , su teisingu slaptažodžiu negaliu įeiti į savo albumą   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , rašo " pailsėkite " ir bandykite vėl " .... na jei taip ir toliai , reiks kurti naują  biggrin.gif .

Aš pakraupusi .....

blink.gif oho
Mylymuju tortai labai wub.gif

Mergickos saldainiu deze labai wub.gif

Kasdien vis sugalvojat visos ka nors naujo, vis kartele kyla aukstyn ir aukstyn. Tai savo tortus pasidaro geda ir rodyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coliukelyte: 15 vasario 2012 - 00:02
Sveikos, darbstuoles, atnesu ir as savo parodyt...
juodas miskas, sokoladine saldainiu mase, sokoladines rozes
user posted image
pagliau pavyko ir man kazkas panasaus i roze nulipint 4u.gif (nes paprasta geliuciu mase taip ir nesigauna iki siol ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(NI-KO @ 2012 02 14, 23:17)
kepiau varar Rafaelo ir man jis visiskai nesigavo...biskvtas iskepe kietas, nepurus, bet tai turbut nuo to, kad vietoj paprasto augalinio aliejaus ( kaip tycia pasibaige) teko panaudoti alyvuogiu isspaudu. Kai kepe biskvito virsutinis sluoksnis labai issipute, kaip didziulis burbulas, blink.gif  po to nusedo. ir kremu likau nepatenkinta, kazkoks laaabai jau riebus..kai plakiau sviesta (Dvaro) su sutirstintu pienu, gavosi mase, atrodanti kaip varske.....buvau tikra kad turiu paprastu baltu kokoso drozliu, bet  namie radau tik spalvotu ( del to tortas buvo margas).....sad.gif nu, vienu zodziu...reikia Jusu pagalbos....kazka ne taip pridirbau, GELBEKIT!!!!

Na miegas neima pasistengsiu pagelbėti ir eilinį kartą paaiškinti .

Mane ten nupurtydavo išgirdus " norėsiu Rafaelo torto " .... bet nebūsiu aš , jei neišknisiu kame reikalas su tuo biskvitu , neįsižeiskite - nevykėliu darosi .

Kaip ir jums , tik pradėdamas kepti , iškildavo su kupra ,temperatūras rinkausi įvairias - niekas negelbėjo , nors tešlą stengiausi paskirstyti daugiau prie krašto , o kai tik baigdavo kepti , bac ir įdumba .... per vidurį lieka vieno lakštelio storis , kraštuose 2 lakštelių ...žodžiu , kraštai eina velniop , ir taip torto savikaina išauga , nes reikalinga dar viena porcija tešlos .

Pirmas , ir sėkmingas mano bandymas buvo toks .... visus lakštelius susikepiau po vieną , gavosi lygūs ir skanūs 4 lakšteliai .

Antras bandymas , kad galima būtų išsikepti greičiau ( per kartą , jei yra dvi vienodos formos ) dadėti prie duotos miltų normos ( 230 g. ) dar 30 g. miltų ( 260 g. ) ..... gavosi puikiai , gal truputi ne tokie iškoryje , bet be jokių įdubimų , juos puikiai perpjaunu pusiau .

Aliejus čia niekuo dėtas .

---------------------------------------------

Kremui .... kiek supratau iš jūsų parašymo , jūs sviestą plakėte kartu su kondencuotu , o taip niekas nedaro .

Abu šie produktai , turi būti vienodos temperatūros .

Pirma išplakamas iki purumo sviestas , ir tik kai jis išplaktas , dar plakant plona srovele supilamas reikiamas kiekis kondencuoto pieno , jei jų temperatūros skirsis , išmuš kremą grūdeliais .

Patarsiu naudoti ne 82procentų riebumo sviestą , o 72 , kremas nebus toks " sunkus " .

O drožlės priklauso būti baltos , tai Rafaelo , o ne margutis smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2012 02 14, 22:15)
tetis mamos lemenuka suvalgytu nes baisiai idomu ar tikri papuliai po juo lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(MergickaN @ 2012 02 14, 22:32)

nu jau dėžutė wub.gif wub.gif wub.gif

čia mano greitukas lotuliukas.gif jau taip tingėjau taip tingėjau... tai tik 5vakare pradėjau keptis doh.gif o pus pirmos nakties jau buvo suruoštas smile.gif medutis su žele smile.gif stygos nevalgomos tongue.gif nes iškeliavo autobusu į kauną, tai atsisakiau bet kokių rizikingų detalių biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 15 vasario 2012 - 08:54
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 15, 09:53)

čia mano greitukas  lotuliukas.gif

kas mokate groti? thumbup.gif
Atsakyti
Keista.. as vien tik Rafaekko biskvita kepu visiems tortams praktiskai... ne kart neidubo.. tfu tfu tfu. Gaunasi lygut lyguteliu pavirsium... cia turbut kaip ir su pastilazu, vienom gaunasi geriau, kitom prasciau smile.gif o priezastys slypi kazkur... biggrin.gif

Ir nesuprantu, ko ten landziot po tuos albumus ir speliot slaptazodzius blink.gif juk beveik dauguma tortu ideda cia, o ten lupasi, kur uzrakinta.. jei slaptazodis, vadinasi zmogus nenori, kad matytu kas ten yra tongue.gif
Atsakyti